mandag den 24. juli 2023

Julekort #7 hos OSH

Så er det Jul i juli og denne gang lægger Pia L. ud med dette fine kort. 👍😊

Ohhh, jeg er gået lidt glimmer amok denne gang. Masser af glitz og glam :) Men det er vigtigt at bemærke en meget væsentlig ting her. Det glimmerkarton, som jeg har brugt drysser ikke glitterkorn eller smitter af i glimmeret! OSH kort må IKKE have glimmer/glitter på sig, som drysser eller smitter af ved kontakt. 


Baggrunden er skabt ved brug af sølv glimmerkarton fra Rema, som jeg har lavet Hot Foil mønster på ved brug af Spellbinders Glimmer Hot Foil System. Det giver en fantastisk flot effekt. 

Teksten er Glædelig Jul tekstdie fra danske Simple and Basic. Det lille søde rensdyr som sidder og gynger på J i jul er Sittande Ren fra svenske GummiApan. 


Ikke mere jule-tinsel fra mig denne gang. Nu er det altid spændende at se, hvad næste kort byder på.

Hej Pia L. - tak for smukt kort og vigtig information. Lad os se hvad Gitte Y. har fundet på denne gang:

Hej - her hjemme hos os fodrer vi fast havens fugle og især om vinteren er det en fornøjelse, når vi får besøg af fugle, som normalt ikke kommer til hverdag. Det kan være silkehaler eller en dompap. Den røde kardinal på kortet er desværre ikke en, som findes i Danmark. Den er en fast "julefugl" på amerikanske julekort og en smuk fugl, som jeg gerne ville se i virkeligheden.

Nu må vi "nøjes med" denne die fra Cottage cutz "Christmas cardinal", som jeg har standset ud i rødt karton og derefter givet lidt skygger med rød og brun sværte. Det samme gælder bladene, som er farvelagt med sværte i grønne nuancer. Til iskrystallerne har jeg brugt en die fra Marianne design - LR0816 og standset den ud to gange og limet dem sammen. Jeg har derefter limet iskrystallerne på et stykke lyseblå karton embosset med prikker og givet det en rød pyntekant. Det er ikke så nemt at se på billedet, men alle iskrystaller har fået limet en lys blå krystal fast i midten."



Wauw det er også et lækkert kort Gitte. Tak for det.

Og som rosinen i pølseenden kommer mit kort her. 

Jeg havde givet mig en udfordring, kun 1 ny ting og resten skal være fra lageret. Så her er først mine materialer, jeg var også i rensdyrhumør :



Penny Black blokken er af ældre dato og ikke brugt endnu, det samme gælder Quickutz "julemandsskilt" og de 10 små forskellige dyr fra Carlinj Design stod i min nyt ikke brugt endnu kasse.
Julepapir, Santa skilt og lille rensdyr - det må kunne blive til et julekort.



Først blev ham her samlet og rester i disse farver har de fleste af os sikkert.
Næsen fik Glossy accent, øjnene en hvid prik og et øjenbryn blev et lille skævt smil.
Jeg brød mig ikke om de pink kinder, der kan laves med sættet, så min lille 10 kr 1 huls hulapparat fra Flying Tiger butikken blev brugt i stedet for. 
Han er da ikke til at stå for, ham her.



Og det blev papiret med de mange små juletræer i douche farver der blev valgt som baggrund.

Jeg er jo lidt vild med at lave historier ud fra julekortmotiver, det ved du, hvis du plejer at læse med i december bloggen. Så ham her sidder enten og venter på at komme med slæden fordi han blev væk fra de andre sidste år, eller også er han en nordisk babyren, der håber på at blive en del af julemandens faste rensdyrhold i Grønland. 💟

Det var vores 3 udgaver af "Jul i juli" julekortene og om ikke så længe starter vi på at pakke årets julekort ned i kasser til forsendelse i starten af august. Jeg får forhåbentlig nogle tal på hvor mange soldater der forventes at være rundt omkring når julen kommer. 

God ny uge til alle der læser med herinde. 








4 kommentarer:

Bertram sagde ...

Så fine julekort fra jer alle 🎅 Altid hyggeligt med ny inspiration her fra bloggen, især når sommer vejret ikke er til udendørs aktiviteter 💦

Annette Andersen sagde ...

Virkelige fine kort. Og aldrig gå ned på glimmer

Bodil Bording Hansen sagde ...

Hvor er det nogle fine julekort 🌈🤗🌈

Tina-Smedegaard sagde ...

Virkeligt flotte kort.