torsdag den 20. oktober 2022

Spooky Halloween inspiration | Pia På Banen

 Uhhhh, der er så mange skræmmende væsner som sniger sig rundt i mørket til Halloween. Hos Operation Skriv Hjem har vi i tidligere indlæg vist (u)hyggelig inspiration til OSH Halloween kort. 

Da Halloween nærmer sig byder vi på en BOOtiful omgang inspiration til skræmmende søde Halloween kort, som er velegnede til OSH. 

Læg undervejs mærke til at alle disse kort er ganske flade i det. Her er ikke megen dimension. Årsagen er, at forholdsvist flade kort klarer sig bedst under transporten frem og tilbage. Dernæst er de væsentlig nemmere for os at pakke.  

Min spøgelses-familie er ovale diecuts, som jeg har givet ansigter. Googley eyes er absolut også en mulighed her som alternativ. Jeg har brugt stemplet "Face IT" fra The Alley Way. Farvelægningen er med Promarkers. Teksten er "Spooky" fra Simon Says Stamp i USA.

Her er baggrunden blendet med Distress Ink, hvorefter der er sprøjtet lidt vanddråber på baggrunden. 
Spøgelserne er fra engelske Clearly Besotted Stamps "Fright Night", men de sjove stemplede ansigter er "Create A Character" fra Your Next Stamp. 


Den søde vaskebjørn er fra "Frightfully Sweet" af My Favorite Things. Vaskebjørnen er farvelagt med Polychromos farveblyanter. Baggrunden er atter lavet med brug af Distress Inks. Her er brugt en stencil med spindelvæv. 


Den super fine batman lignende flagermus er fra Simon Says Stamp i USA. 


Jeg er bare så vild med dette skønne cookie monster fra Elizabeth Craft Designs. Sættet hedder "Monster 1". Teksten er lavet med Lawn Fawn's "Harold's ABCs" alfabet stempelsæt, hvor jeg har varieret med store og små bogstaver for at skabe spil i teksten. 


Her har jeg haft gang i flere teknikker. Baggrunden med de sorte flagermus er lavet med Echo Park "Bat" stencil på orange karton. Den stribede strimmel er en rest fra et andet projekt, hvor jeg lavede mit eget stribede karton med halloween farverne. Dette gjorde jeg med Distress Inks og Post-It's som masking. Diecut teksten er "Happy Halloween Line" fra Lawn Fawn, mens den fine flagermus er fra "Dracula Going Batty" af Whimsy Stamps. 


 For mere Halloween inspiration klik på nedenstående links:

PS. Den 24. oktober er vi klar med en ny omgang julekort inspiration. Husk at kigge forbi vores blog igen :)

PPS. Glem ikke vores månedskonkurrence! Denne måned er Ellingen vores sponsor, hvor der er et gavekort på 200 kr. på højkant. Blot husk at kommentere på alle vores indlæg her i oktober måned på bloggen, så er man med i lodtrækning om gavekortet. Det er jo næsten for nemt, hva! Og OBS hvis din kommentar fremstår som anonym er du nødt til at tilføje dit navn. Man kan af gode grunde ikke vinde som anonym.


Kreative hilsner,

Pia 


8 kommentarer:

10na sagde ...

Hvor er det bare fine og “uhyggelige” kort. God dag til jer i HQ. Kh 10na

Bertram sagde ...

Fine halloween kort og god inspiration. Uhyggeligt på en meget hyggelig måde 😊

Laila Toudal sagde ...

BOO Jeg bliver bange... på en hyggelig måd👻

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Så fantastiske kort med masser af inspiration. Min absolutte favorit er forbryderen Vaskebjørnen - hold nu op, den er kær (eller fræk??)
Og så er Batman-modellen bare en favorit hos mig. Jeg er SÅ glad for Gittes design-sæt - n klassiker her hos mig. Sidst men ikke mindst synes jeg, det er fantastisk, så få remedier man behøver for at lave fantastiske kort - at man kan lave spøgelser af de ovale figurer. Ansigterne kan man jo selv tegne, hvis man ikke har stempler til det. SÅ FEDT et indlæg, der bare giver kriblen i fingrene for selv at sidde og hygge

Anonym sagde ...

Ej hvor nogle fede kort endnu en gang fra din hånd Pia

Vh julie Andersen

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Det er nogle vildt søde kort og kun lidt “u”hyggelige. Man bliver i godt humør af alle de flotte farver ❤️🧡💛💚

Mette Nysted sagde ...

Jeg er så vild med dine halloween kort - farverne er så lækre 🧡💜🖤 Jeg er især fan af kortene med Distress ink 👏🏻👏🏻 Rigtig god ide med de ovale dies til spøgelser 👻👻

n.karlsson sagde ...

Vild med dem 😍👍🏻