mandag den 29. august 2022

29. august sidste augustindlæg inden vi trækker en vinder den 31.8.

 Selvom det måske har set normalt ud herinde og der er blevet svaret på e-mails osv. har min familie og jeg været på en dejlig ferie i Provence og Fifty samt gode naboer har passet på huset og haven imens.

Da jeg kom hjem var der dagen før kommet en kasse med fine kort fra Vejle. Det var fra Birthe Bom Skatka og i dag har jeg haft tid til at kigge på den første portion af Birthes kort. Så det bliver dem I får
mulighed for at kommentere på og blive inspireret af her slut på måneden.

Her kommer et lille udvalg:



Kort der oser af sommer og sol og som fik mig til at gå rundt hele dagen med en melodi på hjernen.
Kan I gætte hvilke melodi det er ???



Og for resten af kortene gælder det at der er kærlighed i luften. Birthe har brugt en masse cute stykker mønsterpapir, kender ikke dem alle men dette med sommerdrinks er fra en 6x6 blok.



Dette kort holdt i pink nuancer og med søde små flamingoer er med Doodlebug Seaside Summer papir.
Det åbnes bag det påsatte prikkede hjerte og...



Så er der skrivefelter indeni og den yderste flamingokant er stadig synlig.



Sødt LOVE kort med blomster og tern og 3 små lyserøde hjerter. 



Her samme layout men med et farveskift og pludseligt er det et savner dig kort i en mere
maskulin udgave. 



Vi slutter af med et Sweet summer kort i røde og grønne farver og med et nuttet lille motiv, der også stammer fra eb 6x6 blok der hedder Bar-B-Cute.

TAK for alle de fine kort Birthe. Og tak til Lenes3D for at være vores sponsor med et gavekort på 200 kr. - vinderen af det finder vi onsdag aften efter 21.30, så nu har I lige et par dage til at få skrevet jeres sidste kommentarer. 


onsdag den 24. august 2022

Julekort #8 hos OSH

 Denne gang lægger vi ud med Gitte Yhmans søde vinter/julehilsen.



Helt forfriskende her i den dejlige men varme sommer vi har i år.

Hej Gitte her. Jeg har fundet mit Concord & 9th "Winter wear stamp set" frem. Det består af flere små stempler, som man kan sætte sammen. Jeg har brugt teknikken afmaskning til pigen med fugler, så det ser ud som et lag. Derefter har jeg klippet hende ud. Det kan man fint gøre i hånden, eller hvis man har en skæremaskine skære flere ud på en gang med fx. Print and Cut funktion. Hun er farvelagt med Copic tuscher og en hvid pen har givet lidt effekt og højlys til bl.a. hendes halstørklæde.

Baggrunden er en lys blå sværte og en stencil fra Simon Sys stamp "Scattered snowflakes". Den danske tekst er fra Love2stemp "tre små mus". 

Det var mit julekort her i august - had mon Pia har til os denne gang??

Pia her - jeg har haft gang i et genbruge karton fra en flot gaveæske fra en undertøjsbutik. Guldmønsteret var så fint, at jeg ikke kunne få mig selv til at smide æsken ud.  De fine julekugler er et diesæt fra danske Simple & Basic. Disse har jeg diecuttet i genbrugskartonet. Hver julekugle har fået en lille sløjfe i rødt bånd. 


Baggrunden er noget gaveglitterpapir, som ikke “fælder” løst glitter. 

Teksten er heat embosset og tekst stemplet er fra danske Gittes Eget Design. Banner die er også fra Gittes Eget Design.



Her lige et hurtigt shot med kort og materialerne.

Så er vi nået til dig Charlie - hvad har du fundet på?

Ja jeg har "rosinen i pølseenden" pladsen denne gang 😄 og jeg delte en af de donerede FAKTA juleblokke med Pia og fik bl.a. dette ark med lidt store gavepakker på. Hmmm - jeg måtte lige en tur i tænkeboksen - men dette blev mit julekort.



Der kunne komme 4 gode julekort ud af det ark - og her er det hvor jeg kun tilføjede ganske lidt guld-karton - forklaring følger.

Jeg spottede at en af pakkerne hverken havde bånd eller fin sløjfe - så jeg skar en tynd strimmel guldkarton som kom på som gavebånd med en fin sløjfe som er en die fra Gummiapan. I det nederste hjørne kom GOD JUL også fra Gummiapans diesamling på en hvid baggrund skåret med mine nye kvadratiske dies med stjernekant fra Simple and Basic. Min nye Bigshot har knald nok på trykket til at standse de småt stjernehuller og her kan man se ind til den guld kvadrat jeg har siddende bagved.

Selve mønsterarket er udskåret med en af mine mange rektangeldies med stiplet kant - det gør lidt ekstra ved kortet.  Så IKKE den store kunst men stadig et sødt julekort.

Mens du har læst dette indlæg har vores MANGE kasser med MONSTERmange julekort påbegyndt deres spændende rejse ud i verden på vej til vores udsendte soldater - når og hvis jeg hører de er ankommet de forskellige steder - deler jeg det naturligvis med jer her på bloggen.

HUSK at dine kommentarer herinde automatisk (hvis du ikke er anonym) bliver til lodsedler i månedens kommentarkonkurrence. I denne måned er det et fint gavekort på 200 kr til Lenes3D man kan vinde.



mandag den 15. august 2022

I dag forkæler vi jer med lidt flere kort end vi plejer....

 Både fordi vi skal have jer lokket ind på skærmen her i sommervejret - men også fordi Laila Toudal har forkælet mig og Fifty med disse FINE kort til soldaterne og dem skal I da også have lov til at nyde, jer er ihvertfald blevet super inspireret til at lifte nogle af ideerne med de dies jeg allerede har og ja UPS nok også købe nogle af dem jeg ikke har.  En form for WIN WIN eller hvad??



Nuttet (Fifty godkendt) babybjørn på et til lykke kort
som jo både kan være til nyfødt, til dåb eller til til lykke med noget helt andet.



Så er der dømt tøsekort med enhjørning og sommerfugle.



Til lykke denne gang med bamsepige...



Lækre ispinde og isvaffel til en fødselsdag. Bliver da helt lækkersulten.



Til lykke med hvalpen, eller til lykke til en der elsker hunde
eller bare til lykke fordi det er så sødt det her kort med sommerbier og jordbær.



Igen Marianne design - denne gang med baby i vugge.



De øverste kort var SØDE, men se nu her!!!
Når man kombinerer Bamse med de røde støvler
med bierne og de små honningbøtter fra (tror jeg) køkkenredskaberne
til musefamilien. Jamen HOLD da op. Jeg smelter helt over dette kort.

TAK for de skønne kort Laila og også de fine julekort - du er en KÆMPE inspiration for mig og helt sikkert også for en masse af vores læsere. Heldige de modtagere der får et af disse nuttede kort.

Selvom hverdagen har indfundet sig og skole og arbejde er i gang igen ønskes I en fortsat god sommer
for de lyse dage og det gode vejr kan jo fortsætte et godt stykke tid endnu. 

onsdag den 10. august 2022

I dag viser vi børnekort - fordi skolerne er i gang igen.

 Ja VUPTI - det var den sommerferie. Skolen, bøgerne og kammeraterne kalder igen 📐📖📚
eller for de små for første gang.

Kortene er fra Julie Bonde Andersen fra Horsens, der sendte os en stor kasse julekort og andre kort i juli TAK for det Julie.  



Apropos skolestart - et fint kort med æbler hvor det ene er rødt.



2 søde børne fødselsdagskort med sødt mønsterpapir.


Enhjørninger er altid et hit - her med matchende baggrundspapir.
Tror disse er print and cut fra Silhouette design store.



Og det samme gælder disse CUTE drikkevarer med en sød hilsen

Håber alle små såvel som store får en god skolestart og et godt skoleår. 

Her har vi fået kasserne med julekort godt afsted, så her står den på hovedrengøring af de rum, der har
været fyldt med kort og kortkasser så længe, at der kan holdes et lille nullermandsparty derinde. 😎 vi endte også med at knokle lidt mere end vi plejer - så vi skal lige have tid til os selv og livet i almindelighed og lade batterierne op.

OBS:  Vi modtager derfor ikke pakker i august måned - men er klar igen i september, både herhjemme og med Fiftys kasse til scrap-a-mania i Sorø 10. og 11. september, som vi glæder os rigtig meget til. 😍 Måneden efter har vi også en kasse med til Convention i Middelfart 1. og 2. oktober så der bliver masser af muligheder.

Husk at jeres kommentarer i denne måned giver jer mulighed for at deltage i lodtrækningen om et gavekort på 200 kr. til Lenes3d. 





mandag den 1. august 2022

Ny måned - juli måneds vinder OG ny sponsor i august

Ja så er alt jo som det skal være - selvom vi har julekort på hjernen, i kasser og poser og nærmest
farer nervøst sammen, når posten ringer på døren - MEN heldigvis er de fleste af de kort vi modtager
lige til at putte i kasserne, når det er store PAKKEdag på onsdag. SÅ hvis det ikke er strandvejr her i Nordsjælland, er det nok vores skyld, for vi har bedt om "indevejr" i Allerød, så vi kan knokle igennem. 😅 

Allerførst - for i dag er det jo det i er mange der kigger efter - har vi en vinder:

Jeg elsker altså at læse dine tekster! De er hyggelige og humoristiske 😃 Jeg er vild med hvordan din fantasi kan flette diverse kort til forskellige emner 👏🏻❤️ Tillykke til Line 🎉

Tak for den besked til Mette Nysted, som har kommenteret på indlægget om kort og Tour de france og KÆMPE til lykke til dig Mette - du har vundet en billet til scrap-a-mania messen i Sorø 10. og 11. september 💥🎉🎺 og jeg skal hilse fra Rikke Bagger og sige, at du bedes kontakte hende for nærmere information og aftale. Billetten gælder til scrap-a-mania i september 2022 eller til scrap-a-mania foråret 2023. Du skal kontakte Rikke på rikke.bagger@gmail.com 👍 

Hvis du kan her i september, holder jeg en plads til dig ved Fifty's og mit bord (med mindre du kender andre du hellere vil sidde sammen med).

TAK for præmien til Rikke - og håber at møde rigtig mange af jer jeg kun kender på jeres navn og de kort jeg har modtaget fra jer i september i Sorø - jeg glæder mig allerede....  😍

I skal da også have nogle kort at kommentere på her i august måned - det bliver denne håndfuld fra Ann Vicky Beck Jensen og der er både sjove og gode ideer:


Hurra er en god tekst - da det er et kort der passer til mange anledninger.
Se lige en fin ide - Ann har lavet et stykke stribet karton af strimler i lilla nuancer
der er limet på et stykke karton. Hurra er skåret med en af Gittes eget designs dies
og så er der sørme to kort - et med teksten og et med negativet.  SMART ikke?



Dette kort er så sjovt og jeg forestiller mig, at det kan være fra en computernørd til kæresten (eller en elektriker for den sags skyld). Da jeg sad med fotoet, blev jeg i tvivl om det skulle vendes, så det viste 
et kort i liggende format - jeg er jo en ord-nørd, så jeg kan læse på alle leder og kanter.



Kortet her har en mindre forside end bagside og så sidder der en tag, der fungerer som lukning.
Det stribede stykke er en pyntekant - resten af indersiden er hvid da det er skrivefeltet. 


Endnu et kort til dem der er glade for køretøjer - her i et hav af udgaver i baggrunden
og med en fin tur-bus i forgrunden, der matcher kortets matte. 



Sidste kort er et "Jeg savner dig" kort med små katte der har en fest inde bag kortet og lige
kigger frem i de forskellige huller. Skønt børnekort hvor der sker en masse.

Tak for alle kortene og julekortene Ann.

Sidst men absolut ikke mindst har jeg en ny sponsor i vores kommentarkonkurrence. Det er en butik
jeg ikke rigtig kendte (GISP tænk at det kunne ske) fordi den ikke liiige ligger i mit nærområde, men der er heldigvis også en fin webbutik. Det er Lenes3D - som absolut har en masse andre ting end det navnet lige afslører. Lene Jørgensens firma har eksisteret siden 2006 og ligger i Snertinge. Som altid skal I selv tjekke åbningstider via de link jeg laver herinde. Men jeg ved tilfældigvis, at de lige har haft ferie og har åbent igen fra 2. august i den fysiske butik. Hvis man får deres nyhedsbrev får man 10% på sine varer og de har en del ting man ikke ser andre steder, bl.a. deres scrapkarton, som er deres eget design. 

Tak fordi du er OSH's august sponsor Lene !

GOD ny måned - vores næste indlæg bliver sidst på ugen - da vi ligger lidt vandret her midt i julekort-pakningen - men husk vi også i ny og næ popper op på vores FB side - måske kommer der lidt nyt fra vores pakkedag - hvis vi ikke ser for brugte ud til at vise frem. 😎😄