Kort søges

Til de næste kasser er det LOVE kort vi mangler. 

Da KUFFEN i Camp Bastion er lukket ned har vi ikke længere brug for de fine kagekort de brugte til bestilte kager fra de pårørende. 


Vi kommer meget snart til at mangle kort med flyvemaskiner og helikoptere - ikke krigskort - men sjove og søde kort. Og kort til børn, please!! Sidst havde jeg nogle fine kort med brandbiler og politibiler på - de egner sig fint til det lille hold fra politiet der er sendt ud.

Deadline for aflevering af kort til en sending er ugen op til afsendelse - datoer ligger øverst i sidebaren.

De kort der er mest brug for er:

Generelle kort. (Dvs. helt uden tekst eller med Hilsen herfra, Savner jer, Tænker på jer, Tæller dagene, Tak osv.)
Fødselsdagskort og andre glade kort - Husk teksten Til lykke på et kort kan bruges til meget mere end fødselsdage.
Kærlig hilsen kort. (Jeg elsker dig, Bare fordi..., Sender et knus, Til lykke med bryllupsdagen, osv. )

Undgå venligst tekster/motiver, der kan være stødende, da mange udsendte befinder sig i muslimske lande eller lande, hvor man har et anderledes syn på letpåklædte kvinder end vi har her i DK. Vi vil så nødigt have vores kasser stoppet i tolden af den grund!

Og pas på med en ellers velment tekst som "Kommer snart hjem", "Ses snart" - det har jo desværre flere gange vist sig, at ting kan gå galt selv få dage før endt udsendelse, så derfor duer den slags tekster ikke! Brug i stedet "Jeg tæller timerne" eller "Savner dig".

Vores militære kontakt har bedt os undgå de meget trendy "splat" på kortene - det havde jeg egentlig ikke tænkt på - men forleden frasorterede jeg et kort med sådan et "splat" og teksten "Lev livet" og så kunne jeg godt se problemet.  Dette kort kom på sygehuset og vil nok genopstå med en anden tekst og en blomst eller knap.

og i sæsonen (og HUSK at checke deadlines):

Julekort
Valentines kort
Mors eller Fars dag kort

Men husk, der er ikke så mange der har behov for "Nyt hjem", "Til lykke med hundehvalpen" osv. =0)

OBS: PostDK har et mindstemål på 14x9 cm for kort der skal sendes med posten, så vi beder jer undgå at lave kort der er mindre end dette mål.


HUSK: Det vigtige er at have lyst til at være med - der er INGEN øvre eller nedre grænse - nogen laver mange kort - andre færre - men jeg lover jer - HVERT ENESTE kort gør en forskel!

Der deltager både meget øvede kortmagere og folk der er mere nye inden for faget - men så længe det man laver er omhyggeligt lavet og ser pænt ud er alle velkommen til at være med. Der er intet "dommerpanel" men vi er til tider nødt til at sortere kort fra der er skæve eller hvor tingene ikke sidder godt nok fast til at klare transporten frem og tilbage. Nogle af disse kort bliver så repareret når der er tid, men det forsinker jo alt andet lige hele postgangen, når det er nødvendigt at gøre.

HUSK ingen glitter, glimmer eller andet glitrende der kan smitte af og sidde på huden OG pas på med at lave for tyk pynt - det skal holde til at blive sendt både derned og hjem igen i god stand.  Faktisk kan vi se, at hverken de meget populære fine store roser eller pyntenålene er velegnede til vores kort - de risikerer at blive mast i transporten og det er jo for ærgerligt. Derfor også kun små flade knapper - ikke de kæmpestore tykke knapper.

OG til sidst en lille bøn - HUSK at sætte hvidt skrivefelt i de kort der er lavet af kraft karton eller farvet karton - tit har de kun en blyant eller blå kuglepen - og så er det svært at skrive i et f.eks. blåt kort. Vi sætter papir i de kort der mangler - men UHA det tager os lang tid hvis der er for mange!!!  =0)