lørdag den 24. september 2022

Julekort #9 hos OSH

Oktober er lige om hjørnet - men allerførst skal vi da lige vise vores julekortinspiration her i september. Mange af os begynder at få vores varmeregninger og det er der dælme ikke meget sjov ved, så udover at vise julekortinspiration er 2 af vores kort inspiration til at holde varmen i den kommende tid.

Vi starter med et smukt julekort fra Pia L.:

Denne gang har jeg kastet mig over farvelægning med stencils. Jeg har fået fingre i det nye Hero Arts Layering Ornaments sæt med stempel, dies og stencils. 


Til julekuglerne har jeg brugt sværter fra Catherine Pooler i farverne: Pixie Dust, Be Mine, Fiesta Blue og Limoncello. Til grangrenen har jeg brug Gina K. Design sværter i 2 grønne farver. Kan desværre ikke huske dem lige nu. 

Til at farvelægge har jeg brugt blending børster fra Taylored Expressions. 


Til ekstra detaljer på julekuglerne har jeg brugt en Uniball Signo Broad Gold pen. 

Nu er det spændende at se hvad næste kort byder på…

Sikke et fint kort Pia og i lækre farver.

Det bliver køligere dag for dag og med de priser det koster at holde varme, er det da lige før vi ikke håber på en hvid jul - da det jo betyder godt med kuldegrader. 

MEN på den anden side - hvad så med snemænd - dem kan vi da ikke undvære, vel??

Her viser Gitte Y. et nuttet julekort med netop snepersoner der deles om at holde et hjerte.


Jeg har brugt et sødt sæt fra Honey Bee Stamps der hedder Building a snowman og tilføjet et lille rødt hjerte og den store die Let it snow og nogle løse snekrystaller fra Lawn fawn. Noget lyseblåt snefnug papir og en smal hvid ramme, der giver illusionen af at baggrunden er lag på lag. Uanset om vi måske skal have de uldne sokker og varme tæpper frem denne vinter - så skal vi huske at holde hjertet varmt.

Mon det også er snevejr på dit kort Charlie?? - eller har du fundet på noget helt andet?

Jeg har fået en superlækker Spellbinder die med "sne over det hele" så den måtte da afprøves, dog
ikke med en snemand, men for at glæde min mand med en lille isbjørn, der har klædt sig fornuftigt på og holder varmen ved at bakse rundt med et stort stykke brænde. Han hedder Ingolf Isbjørn er er naturligvis Fiftys fætter fra Grønland 🐻



Udover snefnugbaggrund fra Spellbinders har jeg brugt den nye isbjørn fra Marianne design og en ældre træstamme fra Cottage Cutz. Elsker bare de figurer og alle de skønne stillinger de kan
indtage, så de kan spille hovedrollen på et kort. Ingolf Isbjørn er lavet i glimmerkarton undtagen hans mave der er almindelig hvidt karton. Teksten er fra My Favourite Things "Pile on the hugs" som er et sæt med børn i sneboldkamp.

Rigtig god weekend til vores læsere her og god fornøjelse hvis I også laver julekort den 24. hver måned. Nu har I fået vores 3 forskellige kort til inspiration.

Vi venter stadig på at høre at vores kasser med julekort er kommet frem til de mange steder vi har sendt til, men ved også at tålmodighed er en dyd og at der er langt fra lille Danmark og frem til de nogen steder ret primitive og isolerede steder man vælger at lægge en militærlejr rundt i verden. MEN som lovet bliver I de første der får besked, når vi hører noget. 💖

Husk at dine kommentarer til indlæggene i september måned giver dig 1 chance pr stk i lodtrækningen sidste dag i måneden kl. 21.30 - præmien er et gavekort på 200 kr til Three Scoops. 











fredag den 16. september 2022

Messer her og der og allevegne - der krea-pusles, hygges og shoppes fra kyst til kyst...

Fifty og jeg har selv været et smut i Osted og i sidste weekend på scrap-a-mania og så står de næste weekends på familiefester - men I andre har nok Convention i Middelfart og/eller Lisbeths Scraptræf i Herlufmaglehallen til gode. Hvor er vi heldige, at der er gode folk der orker at stå for så mange arrangementer og butikker der kommer og frister. Selvom vi ikke selv er ledige, har Fiftys venner en OSH-kasse klar i Middelfart og Herlufmagle, så I går ikke forgæves, hvis I har kort I gerne vil aflevere til os.

I dag var det kort fra Berit Møller i Århus, der lå klar på mit fotolager og vi er i det tøsede og romantiske hjørne i dag, kan jeg se 👍:


Ung kvinde lægger sidste hånd på festlooket på dette kort.



Dette kort handler også om fest og gaver dog med en yngre udgave pige.



Et Pink og grønt kort med matchende patchwork baggrund og en lækker hjerteispind.



Et Love kort med en lille mus med en blomst. 



Rødt og hvid kort med nuttet lille hund og "hundesprogs" tekst.



Og vi slutter af med et Love kort mere - med en tekst der gælder i LANG tid..

Tak for de fine kort Berit og god weekend til jer allesammen fra os. Vi er flittige lige nu med at kigge på og klargøre de 900 kort vi fik med hjem fra Scrap-a-mania i Sorø, så også tak til jer der afleverede kort og papir til os på den messe og i Osted.


torsdag den 8. september 2022

8. september - festlige børnekort fra Birthe Bom Skatka i Vejle

Her få dage før Fifty og jeg drager til Sorø hallerne og møder nye og gamle venner til 2 dages fest og farver på scrap-a-mania skal I da lige have noget at kigge på herfra.

Det bliver også fest og farver som disse kort fra Birthe Bom Skatka signalerer og tak for alle kortene til dig Birthe 👍😁



Vi starter med dette søde kort med små ildfluer på en nattehimmel, fint kombineret med farver der præcis matcher det mønstrede papir fra Doodlebug (gætter jeg på).



Sød lille fe eller alf og fugl er midtpunkt i dette kort,
igen lag på lag og matchede farver - lige til at blive glad i låget af. 



Det samme gælder her - se lige de "sjove svampe" i baggrunden.
Jeg kan godt lide den lille kartonstrimmel der deler kortets to mønstre op.



Sidste kort i denne omgang. Wishing you well!!
Jeg har altid elsket de sjove ordlege der kan laves på engelsk.
Den lille fe står ved en brønd (wishing well er en ønskebrønd)

Ovenpå sådan en omgang skønne mønstre og dejlige farver skal jeg da lige mine mønsterpapirer
igennem og se hvad jeg kan lave lækre match med.

Ugen er næsten slut - så god weekend. Håber at møde mange af jer i Sorø, Fifty har tømt sin sparegris og købt ekstra slik til sin kuffert og vi GLÆDER os til 2 hyggelige og sjove dage langt væk fra den daglige trommerum. 😍🐻🎨🍪🎤 - Måske kommer der lidt på Facebook fra dagene, hvem ved??


torsdag den 1. september 2022

1. september - vi har en vinder, en ny sponsor OG en fødselsdag plus kort at vise...

 JAMEN det er jo mere end 3 ting - WAUW - tag den Kinderæg. 😁💪

Vi starter med den kommentar der vandt gavekortet på 200 kr fra Lenes3D og TAK for det Lene.

Ej de er så fine 😊 Jeg er helt vild med kortet med hunden, bierne og jordbærrene! (Jeg har hund så alt med hunde er et hit 😍)

og den var skrevet af Mette Nysted - stort til lykke til dig !

Så går vi direkte til denne måneds sponsor. 

Det er Three Scoops (Camilla og hendes team) og vi siger TIL LYKKE med de 6 år 🎈🎉 og så husker vi jer lige på, at der i den anledning er en gave til os allesammen fra 1.9. kl. 20.30 og til og med 3.9. hvor der er 10 % rabat til alle og 20 % til GULDmedlemmerne. 

Three Scoops er sponsor i september og en af jer kan vinde et gavekort til butikken på 200 kr, det gælder bare om at få kommenteret på de indlæg vi kommer med i september måned og I har indtil fredag den 30.9. kl. 21.30 - derefter trækker vi vinderen.

I skal selvfølgelig også have et kig på nogle af de flotte kort vi har modtaget (som ikke er julekort - dem venter vi lidt med).

I dag viser vi til lykke kort fra flere forskellige personer, fordi det passede fint til dette indlæg:

Først fra Julie Bonde, Horsens:



En sød kamel ønsker til lykke på iskage baggrund og Happy Birthday papir.
Jeg tror måske den er udskåret på Silhouette.



Her tror jeg det er papir fra Doodlebug design der er brugt
Små elefanter med partyhatte på.



Her forestiller jeg mig også det er Doodlebug papir med balloner i alle farver og faconer og en fin stemplet tekst fra et af Gittes egne stempler - det hedder Fødselsdag.

Så er det kort fra Line Lynggaard:



Til lykke kort med lilla og guld.



Til lykke til en teen eller voksen - med kosmetikpungen åben.



Det er din dag i dag stemplet nederst på dette smukke kort.

Vi høres ved i september - og vi SES også i denne weekend - da jeg, Mie og Fifty er med hele lørdagen til hyggescrap i Osted, hvor I kan aflevere jeres OSH kort til os og hilse på os. Fifty gir et dyk i hans slikkuffert - så længe lager haves  😉