onsdag den 31. januar 2024

Sidste dag i januar - og som lovet lige et lille ekstra indlæg...

 .... så de der ikke har nået at være med lige får en sidste chance for at få kommenteret inden i aften kl. 21.30 - for det er der jeg trækker årets første vinder i OSHs kommentarkonkurrence som får en billet
til scrap-a-mania messen i Sorø hallerne den 13. og 14. april 2024.

Det er igen kort fra Tina (10na), denne gang med LOVE tema og hjerter:



Små fine cirkler og et hjerte, så er det et LOVE kort 💗



Et KNUS kort kan også komme i kassen med generelle kort, men
da den ofte bliver fyldt hurtigt kommer dette også i LOVE bunken.



XOXO er jo "kys og kram" - her til brug for en der savner sin hund derhjemme.
Sødt med de sarte farver og den lille matchende blomst.



Og som det sidste og det der bliver vist i stor udgave.
Der er sat kryds i alle 4 bokse med en guld tusch, det matcher den
flotte regnbue hvor den største bue også er i guld.

TAK for kortene til Tina. Tak for kommentarerne til alle vores læsere og pøj pøj i lodtrækningen og
TAK til vores sponsorer - uden dem ingen månedlig konkurrence. 

Heldigvis viser bloggens statistik at vi stadig har MANGE læsere og at vores indlæg får rigtig mange besøg. Da vi samtidig linker til månedens sponsor i sidemenu og indlæg giver det også god omtale til sponsoren og når man er inde på en butiks side, er det jo ikke så tit man smutter ud igen uden at være blevet fristet, vel?? 😋

Februar starter i morgen og mon ikke vi har flere LOVE kort at vise i netop den måned??


lørdag den 27. januar 2024

Vi slutter januar af med disse blandede kort fra 10na

Og halløjsa - så er januar næsten brugt op. Det gik dælme stærkt. 😵

10na = Tina Rosendahl Nielsen fra Ribe har bl.a. lavet disse kort til os:



En fin lille combo af farveafstemte restestrimler, med et cluster af cirkler og fjer og lidt bling.
Sådan kan man nemt sammensætte et rigtig fint lille kort.



Her er brugt en stribet rest i marineblå, hvid og lyserød med lidt blomster, blade og testen Smile i guld.




Herrekort kan vi altid bruge ideer til. Du er unik og snøreskoene er fra Three scoops. Sat på baggrunds-cirkel i blå og hvidmønstret og med lidt stjerner til pynt.



Hurra for dig die med skygge også fra Three Scoops på stribet restebaggrund og fin blomst med knap.

TAK for de mange kort 10na.

Måske kommer der et lille hurtigt indlæg den 30.1. - men ellers er dette sidste chance for at få lagt nye kommentarer og få ekstra chancer i lodtrækningen som foregår 31. januar efter kl. 21.30. Præmien her i januar er en billet til scrap-a-mania messen i Sorø-hallerne i april. Fifty og jeg glæder os allerede til messen, som her i huset er et af årets højdepunkter med hygge, grin, fristelser, venskab, butikker, nye varer, gode tilbud, ideudveksling - jamen det skal bare prøves for at man ved hvordan det er.

 


onsdag den 24. januar 2024

Julekort hos OSH 2024 # 1 - årets første julekort inspiration

Så siger kalenderen 24 og vi er klar med vores 3 julekort eksempler, hyggeligt at nusse med. Vi er nok ikke de eneste der har meget julepapir og mange juledies, så de skal da ikke ligge i et skab og kede sig hele resten af året. 😍 På denne måde får vi samtidig stille og roligt bygget vores lager af julekort op og kan så til sidst hygge med nogle af årets nye fristelser uden at der går stress og jag i det. Rent win/win i min bog. Ja portoen er steget - men her i huset går glæden ved at modtage et fysisk brev ALDRIG af mode og vi sender privat også i 2024 julekort og fødselsdagskort til de heldige udvalgte.
25 kr i porto er mange penge, men jeg ser dagligt folk på gaden der spiser fastfood eller drikker kaffe for det dobbelte - uden at de ligefrem ser ud til at ville være drattet om af underernæring, hvis de havde ventet til de var fremme ved deres mål, så det er som med så meget andet, et spørgsmål om prioritering. 😉

Vi lægger ud med Pia L.'s julekort.

Jeg har haft gang i masser af Hot Foil til dette julekort. Det ternede designpapir er blevet doneret til OSH og jeg synes, det ville passe perfekt til røde julestjerner og natur pynt. 


Jeg har optaget tilblivelsen af dette kort fra start til slut og har fået kortet optagelserne ned til en lille quick-video på lidt over 3 minutter. Desværre er filen alligevel for stor til at Blogger vil lade mig ligge den på her i indlægget. Også selvom jeg forsøgte at vælge laveste kvalitet. Så, hvis man ønsker at se videoen, kan I finde den på min YouTube kanal via dette link: 


Til kortet har jeg brugt en hel del produkter, hvilket oprindeligt ikke var min tanke. Men projektet udviklede sig undervejs og greb om sig. Jeg må vist indrømme, at jeg tilsyneladende har et svagt punkt for foliage / natur pynt. For jeg havde åbenbart mulighed for at udvælge en hel del i mit scrap stash. 
  • Spellbinders “Geo Foliage” Hot Foil og die sæt
  • Spellbinders “Poinsettia” Hot Foil og die sæt
  • Spellbinders “Organic Foliage” Hot Foil og die sæt
  • Spellbinders “Christmas Foliage Circle Border” Hot Foil og die sæt
  • Spellbinders “Essential Christmas Greetings” Hot Foil
  • Couture Creations GoPress Foil “Green” og “Deep Red”

Ovenpå alt dette Hot Foil er jeg spændt på at se, hvad Gitte og Charlie har fundet på til denne januar måned. 

Wauw det er flot og lækkert Pia og tak for videoen. 👍

Hej Gitte her, jeg er ret vild med bjørnen fra Sunny studio, der med lidt grå skygger nemt kan være
en nuttet isbjørn også. 

Han har fået et par sorte dots som øjne. Min baggrund er lavet på grå karton, hvor jeg har givet en stjerne stencil hvid grit paste. Juletræerne er fra Cottage Cutz og snebakkerne er hvid glitterkarton. 
Da der nu var meget hvidt, trak jeg "kunstnerisk frihed-kortet" og lavede mine store snefnug i lilla glitterkarton.

Let it snow die er en ældre Lawn Fawn die, der passer til et stempelsæt med 6 juletekster.
Det hedder Winter Big Scripty Words og er superlækkert. 



Du rammer lige min mands favoritmotiv Gitte og i ensom majestæt i godt selskab
med en dejlig kop snemandssuppe. Skønt kort.

Så snupper jeg selv pladsen som "rosinen i pølseenden". Jeg har også været en tur i dyreverdenen
for at hente hovedpersonen til mit kort:



Det er en af mine skønne Cottage Cutz dies med det muntre navn "Silly Holiday Reindeer"
han har også små julekugler der kan hænge i geviret, men de er udeladt denne gang.
Han er superhyggelig at lave og giver lige det der dejlige glimt i øjet til kortet.

Her er kortet i sin helhed. Papiret med prikker er fra Three Scoops. Øvrige materialer er fra den fine donation af dies jeg og OSH modtog fra en dejlig person, der siden 2022 desværre ikke er her på jorden mere. 💖 Hendes ting har deres helt egen OSH-hylde på mit scrapværelse, og jeg sender hende og hendes mand en kærlig tanke, hver gang vi arbejder med noget fra den hylde. 



Her er hylden med et par kant punches, embossing foldere, dies og stempler fint sorteret efter emner.

Her er det nogle af de dies der er brugt og da hun havde en forbilledlig ordenssans, kan jeg ved et hurtigt kig på hver enkelt plastlomme nemt skrive, hvad jeg har brugt. Here it comes...



Ramme i A2 kortformat med snefnug - Poppystamps # 1550 Crystal Snowflake Corner Frame
Cirkelramme med Merry Christmas - Merry Christmas Circle Frame 02243
LET IT SNOW - ukendt - men har en lille linje nederst - lige til at skjule bag rammen, så den er lynhurtig at bruge frem for løse bogstaver.

Det var vores 3 julekort her i januar måned. Da 🐻 og jeg allerede glæder os til 13. og 14. april, hvor vi er i Sorø hallerne til scrap-a-mania er jeg også i gang med at planlægge hvad jeg vil arbejde med de
2 dage. GLÆDER os til at hilse på "gamle venner", møde nye, shoppe, grine, snakke, hygge og i det hele taget nyde den skønne "KREA-boble" man befinder sig i på messen. Vores bord er nemt at finde, da Fifty altid står med sin OSH-kasse og lille grønne kuffert med vingummier for enden af bordet. 💝
Jeg har deltaget fra messe nr 1 og det var også på scrap-a-mania i maj 2010, vi første gang fortalte
om Operation skriv hjem ... and the rest is history  - som man siger. 📮

Vi rundede i øvrigt milepælen med over 100.000 indsamlede kort i 2023, men blev på grund af færre udsendte i en periode nødt til at sende færre kort afsted end vi plejede. Men her i 2024 (desværre fordi verden flere steder ikke er fritaget for krig og ødelæggelser) vil vi igen kunne begynde at sende større portioner afsted og når vi kommer hen i sommermånederne er vi oppe på fuld kraft. TAK fordi I har lyttet til vores ønske om "kvalitet frem for kvantitet" - vi kan virkelig se, at der er kælet for detaljerne på de kort vi har på lager. Set med de positive briller, er der SÅ mange smukke, sjove og specielle kort der ligger klar til at komme på arbejde og glæde vores soldater og deres pårørende og vi kommer derfor med vores kasse på scrap-a-mania og tager med glæde mod jeres fine kortbidrag igen.






lørdag den 20. januar 2024

20. januar i vores familie har vi rigtig mange januar"børn"...

 ... så derfor er det naturligt for mig at vise nogle Til lykke kort her i årets første måned.

Dagens kortmager hedder Rosa Plougmann og hvis jeg husker rigtigt er dine kort kommet hertil via Conny Hillgaard, som nu i flere år har været en stor hjælp for os og sikret, at de jyske kort der ikke blev afleveret på de store messer kom herover i ny og næ. 1000 TAK for det Conny 💝. Conny har også for egen regning lavet små konkurrencer blandt de der afleverede kort via hende og det har vi nu i fællesskab besluttet ikke fortsætter. Det betyder dog ikke, at I ovre vestpå ikke har vinderchancer i forbindelse med OSH, I kan naturligvis deltage på samme måde som resten af Danmark - nemlig ved at kommentere på indlæggene her på bloggen og dermed have chancer i den månedlige lodtrækning, hvor præmien kommer fra OSHs månedssponsor. HUSK bare, at man IKKE kan deltage, hvis man ikke har sit navn synligt i kommentaren - dvs. anonyme kommentarer kan man ikke vinde på!!

Her kommer Rosa Ps kort og tak for dem Rosa:



SMUKT kort i lækre farver med blomster pynt.
Jeg har Googlet uden held, da jeg gættede på det var Sizzix dies,
men i vores fantastiske verden med mange fristelser er det dælme ikke nemt
lige at gennemskue hvad der er brugt her og måske er de sat sammen af flere forskellige
FINE er de ihvertfald og hvis nogen ved hvilke blomsterdies det er, så skriv det i en kommentar
så skal jeg nok rette det her i indlægget.
TAK til Lene fra Børkop, det er Be Bold Blooms fra Spellbinders og de er så FINE....



Samme blomster - men i en anden kombination - bemærk også den fine ide
hvor en cirkelramme får lov til at have sin midte med, så scallopmønsteret
bare bliver en del af dekorationen. 



Sidste kort er dette fine kvadratiske kort med fint farveafstemt dekoration.
Jeg gætter på det er et juleornament der er brugt kreativt her.
Igen ikke et jeg kender, men jeg ELSKER når noget kan anvendes som noget andet.

Nu har jeg for en gangs skyld booket overnatning i Sorø, mens jeg er med på scrap-a-mania. Turen hjem plejer ellers at være superhyggelig - men med kun Fifty i bilen bliver det nok lidt envejs-kommunikation, så jeg kører kun ud lørdag morgen og hjem søndag eftermiddag. Ren forkælelse. 💝

Glæder mig til at læse jeres kommentarer og 31.1. efter kl. 21.30 finde januar måneds heldige vinder
af 1 fribillet til scrap-a-mania i Sorøhallerne 12 og 13. april 2024.
Læs Rikkes besked om præmien i indlægget fra 6. januar 2024. 

En af de tilmeldte butikker har jeg lige læst på www.scrap-a-mania.dk er Gavlhuset, som Fifty og 
jeg også besøgte på sidste scrap-a-mania og hilste på Helle 😊



GOD weekend - her har vi tøvejr i dag, så vores vej er pludselig synlig igen. Så skal vi ikke skovle sne i dag og jeg kan nå et par timer på scrapværelset - DEJLIGT - det skrider fremad - men jeg venter lidt endnu med fotos.

Vi har jo som før nævnt et noget større lager end vi plejer, men nu er det håb for at sende en lille sending kort afsted i start februar og så er det senest til sommer, at der er et stort antal ude i verden igen.


lørdag den 13. januar 2024

Om 3 måneder præcis kan vi mødes til scrap-a-mania i Sorø hallerne...

 .... ja der er noget at glæde sig til. Både for de af os der har været med hele vejen og for de nye,
der køber billet for første gang. GLÆD jer. Ikke at forglemme den heldige der i denne måned kan vinde sin billet (værdi 295 kr) ved at få trukket sin kommentar ud i vores kommentarkonkurrence.

Jeg har så mange gode billeder fra sidste gang vi var i Sorø - her f.eks. Rikkes dygtige og hyggelige
team, der gør alt de kan for at hygge om os, pynte fint op, vise til rette og alt det andet der bliver brug for på sådan 2 dage. Samtidig er de også fulde af gode ideer (og sjov og ballade) og et par af dem holder nok også kurser.



Her er et udvalg af teamet - fra dag 1 så vidt jeg husker.

og så må vi bestemt ikke glemme de skønne butikker, her LUNA hobby som bestemt aldrig er kedelig at komme på besøg hos, både hvad angår varerne og det gode humør.


I skal naturligvis også have nogle fine kort at kommentere på. Jeg er jo stadig i FULD sving med
at omorganisere mit scrapværelse og lagerrum og glæder mig til på et tidspunkt at kunne vise lidt fotos,
men ikke endnu.

Her kommer kortfotos og jeg har ladet mig inspirere af det kommende tronskifte og valgt nogle kort man faktisk nemt kunne sende til Dronning Margrethe 😍 - tænk hvis vi og I så kunne kalde os Kgl. Hofleverandør tihi..  Disse kort er fra Connie Nilsson (Haveje).



Vi starter med dette, selvom der nok skulle stå De.
Fin baggrund fra Three Scoops, som også står de fleste øvrige dies. 



Med alle det TV fra Kongehuset i weekenden, skal der jo nok lidt guf frem rundt
omkring i Danmark.



Det her er da bestemt egnet til dronningen og hun er jo kreativ og kan nok
godt forestille sig det er en gravhund. 



Og så en lille reminder om at nyde at hun nu får tid til at stoppe op
og dufte til blomsterne, hun har jo flotte haver på flere af slottene.

Ja det var hvad jeg ville vise i denne weekend. 


lørdag den 6. januar 2024

KYS Lovekort | Pia På Banen og lidt om årets 1. sponsor

Vi lægger lige ud med en frisk hilsen fra Rikke Bagger og scrap-a-mania. Fifty og jeg har kendt Rikke siden butikken Scrapshop i Osted og det var på scrap-a-mania i  2010 vi fik lov til at introducere Operation skriv hjem allerførste gang. Wauw der er sket meget siden - men vi føler altid, at vi kommer HJEM, når vi ankommer til messen.



Derfor tager vi altid det obligatoriske "vi er på SAM" foto.
Fifty bliver med tiden lidt grå i skægget, men vi andre går tiden heldigvis sporløs henover. 😍

Rikke har skrevet denne søde besked om at være januars sponsor:

"Jeg glæder mig så meget til messen i 13.-14. april. 😁 Jeg sponsorerer en billet til en værdi af kr. 295.- Billetten skal bruges på aprilmessen. Har vinderen allerede har købt billet, kan præmien sælges eller gives væk. Vinderen skal selv kontakte mig på skrivtilsam@gmail.com"

Tak Rikke.  Der er al mulig grund til at få skrevet nogle kommentarer her i januar måned. Jeg trækker en heldig vinder onsdag 31. januar efter kl. 21.30.

Og for at sætte kommentarsporet godt i gang, er dagens indlæg fra Pia K. Larsen, så der er helt sikkert noget at kommentere på. Se lige her:

Enkle Lovekort med variation af mønstret baggrund og ensfarvet baggrund i røde/pink nuancer, tilsat et lille stref af bling. Hvilke af kortene er din favorit ? Fortæl os det i en kommentar 😘

Jeg er på Hobbybodens kreative team, hvorfor der kan forekomme brug af materialer købt hos Hobbyboden, samt mærket Gittes Eget Design (som er Hobbybodens eget mærke). Jeg vil dog til en hver tid opmuntre jer til at bruge af scrapsager, som I allerede har derhjemme og som kan bruges i stedet for de produkter, jeg har brugt.  

Primære produkter brugt til disse kort: 

  • Frisk Font KYS af Gittes Eget Design / Hobbyboden.dk
  • A6 Circle Flowers baggrundsdie af Simple and Basic
  • Kys die af Three Scoops

Stribet designpapir i kombination med baggrundsdie. KYS er lavet af 3 lag karton, mens Læberne er poppet op med 3D puder.


Sort stribet baggrund var jeg bare nødt til at matche med knaldrød og knaldpink. Her har jeg ikke brugt baggrundsdie, da jeg synes det ville blive for meget. 


Lidt mere afdæmpet pga. brug af ensfarvet karton til baggrunden, som stadig er “pyntet” med brug af baggrundsdie. 


Pink, pink og pink nuancer…. Ligesom de foregående 2 kort. Blot ved at variere de pink nuancer, får man et væld af kombinationsmuligheder.


Et par kort i den lidt mere klassiske farvekombo. Sort, knaldrød og lidt pink. 


Til slut et samlet overblik over de forskellige kort. Hvilken er mon din favorit ?

Kreative hilsner,

Pia 

Instagram: @pia_k_larsen
Pinterest: Pia Krogh Larsen
Facebook: Pia Krogh Larsen


mandag den 1. januar 2024

Første dag i et helt nyt og ubrugt år...

Årets første dag ovenpå en rigtig hyggelig Nytårsaften, hvor vi bl.a. fik at vide, at vi her i huset, nu kommer til at opleve vores regent nr. 3 i vores levetid. Vi har været meget glade for vores dygtige dronning, men har samtidig fuld forståelse for, at hun også har lyst til nogle gode år som pensionist og ønsker at få lov til at se Kronprinseparret i deres nye stillinger, mens hun stadig selv er her på jorden.👍

Årets første foto og et af mine nytårsforsætter er dette foto af mit gæsteværelse/hobbylager:



Vi havde behov for gæsteværelset her til nytårsaften, så det blev ryddet for kasser osv.
(som nu står i vores udestue) - det bliver et kortvarigt ophold, da jeg skal have ryddet op
og fundet gode systemer til pakkematerialer, doneret mønsterpapir osv, så mine 8 m2 tomt
gulv aldrig igen forsvinder fra jordens overflade i 6 måneder. Wish me luck...😍

Så kommer navnet på vores sidste adventsgave vinder fra december. Det blev denne kommentar:

Else Damsgaard:
Godt nytår til OSH og alle bidragsyderne for skønne kort, også i 2023. Jeg blev glad for at der også blev givet kort til veteranerne, som jeg Ikke kendte til.

Til lykke til dig Else, Carsten og Luna får en mail fra mig med dit navn og du har så et gavekort på 100 kr til at snolde for hos LUNA hobby.  Sikke en december måned, tak til Carsten for at lege med 💟 og til alle jer der fulgte bloggen og kommenterede på alle de fine julekort i december. Fotolageret er nu tømt for julekort og vi er tilbage til de øvrige korttyper.

Jeg håber vi også får sponsoraftaler på plads hurtigt her for 2024, men lige nu har jeg kun den første, nemlig Rikke Bagger, der har sat en scrap-a-mania fribillet til 2 dages dejlig scrap med hygge i Sorøhallerne til april. Helt nøjagtigt i weekenden 13-14. april. Mere om det senere, men sådan en billet kan man altså være heldig at vinde på sin kommentar i denne måned. WAUW siger jeg bare...


Her kommer nogle fine børnekort fra Anette Løvenhardt fra Helsingør:

-

Fint afstemt kort i lilla nuancer. Pige med balloner, der sender et KRAM:



Fifty har haft 1. valg og gæt selv motiverne ;)  To søde bamsepiger med blomst i håret.



Samme kort i "drenge"farver.



Cool dude nyder en dåsecola på sin scooter. Stjener i hjørnerne,
passer godt til et drengekort.



To storby drenge i en høj "high five" og med byens silhouet i baggrunden. 

'

Sød lille ballerina der træner og fine balletsko med hjertepapir som baggrund

TAK for kortene Annette. 😍

Fifty og jeg siger samtidig tusind tak til de af jer, der sendte os en MobilPay hilsen i julen, det blev vi meget glade for. Vi har prøvet at svare direkte, men vil lige være sikre på, ingen er glemt 😘.

Indtil jeg retter teksten i sidemenuen under deadline, gælder det der står stadig. Jeg har et kommende møde med min kontakt i forsvaret og håber der, at få nye oplysninger om antallet af udsendte soldater i 2024. Lige nu er vores lager stadig pænt fyldt op, men vi har hørt rygter om at "OSH vil ikke have kort" det håber vi hermed at have aflivet. Det vil vi stadig rigtig gerne, men vi løb for første gang nogensinde tør for passende lagerplads, fordi der pludselig blev kaldt et stort antal soldater hjem, fordi man er blevet mere obs på, at de ikke bør være ude flere gange i træk, uden en tur hjem for at restituere og bearbejde de mange barske oplevelser.

Det var vidst hvad vi havde at sige og året er hermed skudt i gang.