torsdag den 28. december 2023

Dagene mellem jul og Nytår

Det var den jul - nu er det 2024 vi tæller ned til. 🎇🎆🎉 


Vi havde nogle hyggelige dage både med den helt nære familie og med hele banden til vores julefrokost. 😍

Som tidligere nævnt er der jo årets sidste lodtrækning tilbage, den vi udskød juleaften - fordi det også var 4. adventssøndag og vi ikke rigtig havde tid til det. Lodtrækningen om det sidste gavekort til LUNA hobby på 100 kr, sker altså på søndag kl. 12. og her får I de sidste julekort i denne omgang, så I har noget at kommentere på:

De er fra fotolageret, der nu er ryddet grundigt op i og lavet i sin tid af Charlotte Rostrup - tak for dem og de har naturligvis for længst forladt vores lager her, havde bare billeder der ikke var vist:



Smukt mønsterark som baggrund og dies fra Simple and Basic som danner rammer om GOD JUL hilsenen. 



Her lag på lag kort med guldbaggrund, mønsterark, guldramme med lille dekoration og fint
guldembosset julestempel. Her er brugt Gittes eget design - Juletid.



Fint småmønstret julekarton med rød svalehale strimmel med små hvide prikker, cirkel i lys beige med God jul tekst på tekststrimmel

Så lige et par maskerede "båt-nakker" i Nyhederne, der lever af at importere og videresælge ulovligt fyrværkeri og som "ikke kan påtage sig ansvaret for om det springer med det samme når man tænder det, fordi jeg ville blive psykisk dårlig, hvis jeg skulle tænke på det...."  - OK brormand, så tjen dine penge ved at lette rumpen og lave noget ordentligt - kan jeg kun tænke....

PAS på jer selv og jeres unger derude...  finger, hånd og øjenskader er ikke noget at spøge med.

Vi vender tilbage igen 31. december efter kl. 12.00 (altså i dagtimerne).



mandag den 25. december 2023

1. juledag - og vi har en VINDER....

Jeg var selv heldig at få scrapting i nogle af mine julegaver. Men Carsten fra LUNA hobby og jeg tænkte, at der måske var enkelte der IKKE var så heldige og derfor er december måneds særpræmie
en JULEGAVE i form af et gavekort til LUNA hobby på 500 kr.

Vinderen er blevet trukket blandt de over 270 kommentarer der er skrevet herinde i december måned. Sikke en dejlig trafik der har været hele december og takket være jeres interesse for at at svare på mine julespørgsmål, kender vi hinanden endnu bedre nu og jeg har læst om en masse hyggelige juleting.

Til lykke til Heidi Kjærby der fik trukket denne kommentar ud:

Nessie64 sagde ...

Smukke kort. Helt vild med Fiftys "selfie" 😉 - virkelig sød bamse. 🥰
Vi er også kun 3 her til jul, så vi er som regel gode til at dele mandelgaven - men et spil eller puslespil var da også en sjov ting. 🎅

Carsten får dit navn i en mail og kontakter dig efter juleferien.🎅🎇🎁

HUSK - vi har lige en sidste "søndag i advent" trækning tilbage med et gavekort til LUNA på 100 kr., så kommenter bare videre, for vi trækker også blandt hele månedens kommentarer søndag den 31.12. kl. 12.00 så der er stadig en chance tilbage for lidt ekstra scrappenge.

Vi havde en dejlig jul i går, bare os 3, Fifty og to viskestykker (til hvad tænker I sikkert) man sådan kan man nå rundt om et juletræ, selvom man kun er 3 personer. 👍

Her vores tændte træ med pakker under og som I kan se var der nisser her og der og allevegne.
Lynhurtige til og frakort især hvis man lige kører dobbeltklæbende tape på bagsiden af den røde og hudfarvede karton og lige kører en sort tusch i øjenhullerne. Min hultang var "død", så hullet til snoren blev et aflangt et af slagsen. Cirklen med takker er fra et ældre Spellbinders sæt.


Den fine lille syede flagkæde nederst er en gave fra Stine Byager for mange år siden.
De små sokker har jeg selv syet af små stykker julestof. 



De er bare så hyggeligt de små by Lene nisser.

TAK til alle I der deltog og nu må I nyde resten af juledagene.




       

søndag den 24. december 2023

Julekort # 12 hos OSH - I aften er det JULEAFTEN....

 Allerførst ønsker Fifty og jeg jer allesammen og det er både dig der læser dette og vores skønne sponsorer (messer og butikker) en dejlig juleaften og sender en KÆMPE tak for alle de kort vi modtager i årets løb, de mange dejlige kommentarer, donationerne, ja i det hele taget TAK fordi I er med til at gøre Operation skriv hjem til det lyspunkt og den succes det er og har været siden 2010. Også tak til mit team Pia L. og Gitte Y. hyggeligt at I stadig hænger ved💓

Vi har snydt lidt, ligesom i TV køkkenet, for selvfølgelig har selv vi ikke tid til at lave et julekort d. 24 december 😆. I denne måned bad Pia L. om at trække frinummer og pegede på en vikar, nemlig Mie W. Johansen, så vi er 3 som vi plejer og Mie var glad for muligheden/forfremmelsen.

Gitte Y. lægger ud med disse to smukke kort:



Sikke en farvelægning og supersødt med sløjfen i siden. 

Men lad os læse, hvad Gitte selv siger om disse to skønheder. 

Det bliver til en lille julebonus med to kort fra mig denne gang.  Jeg har i mange år været stor fan af stemplerne fra Penny Black, men de kan desværre ikke købes herhjemme. Disse to motiver kunne jeg ikke stå for, fordi de lige passede i størrelsen. Men alle motiver kan selvfølgelig bruges - de behøver ikke være fra Penny Black. Ræven er fra PB sættet "Snow much fun 30-388" og fuglen er del af et større stempel der hedder "Feathered"

Jeg har så hentet inspiration fra deres PB hjemmeside, hvor de bruger nogle nye stempler og dies, der laver et stort frimærke. Noget i den stil havde jeg heldigvis i mine egne gemmer, dette er en ældre die fra Avery Elle en "Postage Stamp Die", som jeg har brugt til begge kort. Motiverne er stemplet på akvarel papir og farvelagt med akvarelfarver. De små poststempler er også fra gemmerne og tekst-stemplerne er fra Simple and Basic. Bagrunden på begge kort er lavet med embossingfoldere.

Wauw - det er nogle lækre kort Gitte - hvad byder du på Mie?

Ja jeg kunne heller ikke helt bestemme mig, så jeg har lavet 2 forslag, men HURRA for Gitte, for nu kan jeg jo også vise 2 kort, ikke?

Jeg er jo SÅ heldig, at jeg både får krea-gaver selv og har adgang til min mors store scraplager - så mulighederne er mange - især inden for juleemnet. Vi KAN bare ikke stå for juleting her i familien.



Når man åbner fuglehuset sidder der et lille flettet julehjerte indeni. 
Det er fra Three Scoops paillet blanding Julehjerter. 

Lawn fawn er meget populært hos mig og min mor. Her har det nye julesæt Build a Birdhouse og Add-on Christmas sættet til huset været i brug. Jeg har malet en sort cirkel om øjet på den røde fugl for at få den til at ligne en kardinal, som altid ses på et amerikansk julekort. Den lille prik i øjet er bare lavet efter fuglen er sat på det hvide fuglehus - så det var nemt. Rød sløjfe og fugl har fået lidt skygger med en grå Copic pen. Snevejrsbaggrunden er fra noget papir fra lageret. Snebakken er skåret med
en Lawn fawn die til at lave bakker med. Merry er en gammel die og CHRISTMAS også fra lageret.
Lyskædens lamper er skåret af en rest af det glimmerkarton fra REMA1000 man godt kan bruge til OSH kort, da det ikke drysser. Jeg lavede flere af disse kort og lod også fuglehuset hænge i en rød snor med en sløjfe, der også er med i sættet. 

Og her kommer kort nr 2. Ham her blev min FAVORIT i år - for han er hurtig at lave uden det kan ses.


"Jolly Santa" hedder han og det er han da bestemt også - det er en Sizzix die OG fidusen er, at der KUN er 3 dele at holde styr på. Man laver den store hvide del og overskægget og så ansigtet i hudfarvet.
Jeg har sværtet næse og kinder lidt, for det er jo koldt at være julemand og lavet lidt grå skygger på skæg, øjenbryn og det hvide på nissehuen. Så skærer man i rød karton det stykke, der er huens røde del og klipper et par små klip for at få den fri. Huen limes på den hvide basisdel, ansigtet skubbes på plads under øjenbrynene med lidt lim bag på kinderne. Overskægget får en lille hvid 3 d pude i hver side og
skubbes på plads under næsen og TRYLLE det var det. Nå ja og så males øjet og sort pupil får lidt blank Glossy Accent på. 

Baggrunden er igen et stykke fra lageret og jeg var lidt vild med farverne på snefnuggene, så jeg valgte at bruge REMA1000 glimmerkarton igen i netop den helt rigtige turkise farve. Vores Bigshot skærer fint gennem glimmerkarton, men vi sørger altid for at fjerne det stykke der skal bruges - her rammen - opad, for at undgå der rives i glimmeret. Det lød vist nok lidt mærkeligt - håber I forstår det. Det lille GOD JUL banner er fra NHH design. 😉



Jeg viser også lige mit kort og Charlies. Hun gik efter rød/hvid/grøn og mistelten looket.
Nu julegaverne er købt, tør jeg godt røbe, hvilket kort jeg bedst kan lide....  😁

Tak for dine 2 fine julekort Mie - her en lille nyhed - selvom julegaverne er købt, gælder det stadig, at det kun er SØDE børn der får nogen.  Så vi får se.....  💗😉

Tja hvordan kommer man efter sådan to dygtige og kække damer??? Det er lidt svært, ikke?

Men jeg forsøger med mit bidrag:



Jeg anskaffede den nye Spellbinders embossingfolder med grangrene og den måtte bestemt afprøves til denne ide. Det grønne karton blev lige mistet lidt med vand og så stod grannålene KNIVskarpt.

Et kort hvor hele baggrunden er juletræet og der så hænger et par fine kugler. De hænger i to små sløjfer der normalt har en stjerne for enden, men de passede ret fint her, så den blev klippet af. Guldkuglen hedder Stitched Graham Ornament og er fra Memory box og samme firma har lavet den lille kugle med snefnug.
Den stemplede tekst er fra et gammelt julesæt fra Brandt-LASSEN design, der ikke findes mere, men
der er sikkert andre tekster, der også kunne passe fint til.



Og I får lige dette zoom, så I bedre kan se det fine stitched mønster i guldkuglen, som har en lille rød cirkel glitterkarton på bagsiden.

Dette indlæg bliver så det sidste I kan nå at få kommenteret på for at deltage i lodtrækningen 1. juledag om julegaven fra LUNA hobby og bare rolig, jeg trækker først kl. 15.00, så I skal bare nå det inden da.

Bloggen holder så juleferie et par dage - bortset fra et lille 2. juledagsindlæg med navnet på vinderen af julegaven, men der kommer lidt mere inden nytår og det bliver jo den søndagslodtrækning vi har til gode - med det sidste af de 4 adventsgaver - så der er 1 gavekort på 100 kr til LUNA hobby på højkant der.

NYD julen - det glæder vi os til at gøre. I "slipper" for et julespørgsmål i dag - vi har nok alle travlt med at hygge, men hvor har det været hyggeligt at læse jeres svar og små historier 👍💟

Fifty er som nogen af jer sikkert har hørt gået over til Mobile Pay i stedet for sin lille gule sparegris og i stedet for at skrive en ønskeseddel, har han bedt mig bringe denne lille besked, hvis der skulle være
nogen, der havde lyst til at give ham en lille julegave til vingummibamser og de øvrige udgifter OSH
har i løbet af året. Nu portoen stiger kan man også vælge at spare kuverterne og så sende et kuvertbeløb på hans konto, så køber vi selv dem der ikke er selvklæbende. På forhånd tak.














 




lørdag den 23. december 2023

23. december - det er dagen før dagen....

... og nu er det OK at have lidt travlt, bare det stadig er hyggeligt.

Dagens inspiration, der ikke har med kort at gøre får I her - en lille frugt - juletallerken til børnegæster (husk at de ikke må være så små, at de kan kløjs i mandarinerne - de skal være gode tyggere..) 
men sød ide ikke - set på nettet - sikkert fra USA. Juletræ og Rudolf med den røde tud. 💓


Men retur til kortfremvisningen - i dag er det nogle lidt ældre kort fra Gitte Yhman, ja ja - jeg får rigtig ryddet op i mit fotolager i øjeblikket - især julekort får jeg altid fotograferet alt for mange af, fordi der er så mange fine....



Fin julehilsen med julemandsstempel og sart og fin snefnugscirkel med lidt bling.



Jeg 💗 rammen med indvendige scallops og bruger den tit selv
her omkranser det et fint guldstemplet eller stemplet og guldembosse
bladmønster med røde bær. Guld merry og Christmas sidder på vellum der
her har en facon så siderne går under rammen og sikkert er limet derinde.
Men ellers er fidusen jo, at sætte limen under teksten og evt. bling
så man ikke ser det gennem vellummen.



Festligt julekort i friske farver med en kæk lille skiløber på tur med sin hund i snevejret.



Afdæmpede farver har dette kort og den fine lille scene cirkel med skov og hjorte
skaber en dybde, fordi Gitte har lavet flere lag. Virker så fint.



Det blev dette kort, der blev vist i stor størrelse, så de fine detaljer rigtig kommer til
sin ret og stempelteksten bliver læsbar. Fin ide at kombinere stemplet og embosset
blad krans med de gyldne blade. Baggrunden er fint stemplet træstruktur og dette
matcher både sløjfe og scallop oval bag teksten.

TAK for kortene Gitte, de er som altid smukke og gennemtænkte.

Her i huset har vi fulgt med i Valde skovens vogter, selvom jeg er fra den tidsalder, hvor der ikke var julekalender på TV og den første jeg kan huske jeg så var med Magnus Tagmus, der kørte sit lille tog oppe i en tagrende på etagebyggeriet på Decembervej. I kan sagtens Google den og konstatere, at det
ikke var spændingen eller tempoet, der holdt en vågen om natten, men vi så det, fordi det var det eneste der var for børn. 😉

Hvad var den første TV-julekalender du så??


fredag den 22. december 2023

22. december - nu er det lige før det er nu - kan I mærke det...??

Hjørnet med de indpakkede pakker begynder at vokse. Sådan var det ikke da jeg var barn, for jeg
havde en far på sygehuset i flere år og en mor der arbejdede, så der var lidt for meget tid til at blive nysgerrig, når man var alene nogle timer hver dag i lejligheden med pakkerne. Så meget tid, at jeg et år sneg mig til at ryste, føle og snige klisterbånd op (det er jeg stadig ret god til uden at efterlade spor) og tænk - jeg kunne slet ikke forstå de ting, jeg så i nogle pakker. Mysteriet blev løst juleaften, da min mor henkastet sagde, tager du ikke lige posen med gaver og går ind til naboen og bytter den med vores pose gaver, for der har det stået i fred og ro. Der var en der havde røde ører, da jeg gik ind for at få vores gaver retur og så stoppede pilleriet fremover. 😇

Vi kan også kun gøre det her i huset, fordi børnene jo er blevet voksne og er flyttet. Vi havde Mie med fødselsdag 2.12. og hendes storesøster med fødselsdag i januar, så nogen gange havde jeg gemt en af deres gaver så godt, at den først blev fundet til hhv. jul eller fødselsdag. 😍

Karina Ø: Johansen leverede så mange kort et år, at jeg ikke kunne nå at vise disse, men så gør vi det bare nu, ideerne er jo stadig gode, ikke?



Røde graner på kraftkarton med rød strimmel karton og grøn cirkeldiecut med stamplet Glædelig Jul.



Mønsterpapir med noder og en lille engel med passende stemplet juletekst.



Fint mønsterark med små flettede julehjerter, rød kartonstrimmel med god jul og fin lille tag med julehjort med pyntet gevir.



Samme model som vist højere oppe - her med anderledes baggrundspapir, der er mere enkelt og fint.



Og så slutter vi af for i dag med et sødt kvadratisk lyseblåt kort
hvor 2 små egern mødes under en lillebitte mistelten.
De står inde i en fin dobbeltstjerne og med en stempeltekst fra Simple and basic

Tak for kortene Karina - de var også rigtig søde dengang...

Nu håber jeg I lige har et par minutter til at kigge herind og få kommenteret igen (mest for jeres egen skyld - for det er jo dælme en FED præmie der er på højkant. Et gavekort til LUNA hobby på 500 kr, mon ikke det hurtigt bliver omsat til lækre scrapting). Glæder mig til at kigge efter i morgen og til at trække en vinder 1. juledag kl. 15.00.

Hånden på hjertet - er jeg den eneste der var en nysgerrig pilfinger når der var pakker i farvandet og
har du måske også en sjov historie at dele med os???







torsdag den 21. december 2023

21. december - julepynten sniger sig stille og roligt frem....

 I går fik jeg lige denne reminder af Fiftys fætter, decemberdagstælleren:



TAK for den det - så er der sørme kun 3 dage til jul fra i dag.
Så jeg smutter nok lige på bytur og får fikset de sidste indkøb nu.

Jeg kiggede mig rundt i stuerne og så vores julesok på pejsen og sjovt nok faldt jeg så over
nogle lidt ældre julekort fra Mie Harbø, som også havde en julesok på. Så det blev det og et par andre 
vi viser i dag.



Sød rød/hvid hjerte baggrund, lille God Jul og en sød julesok - sikkert af gode rester.
Enkelt og sødt julekort.



Den sikre og altid gode farvekombi grøn,hvid og rød her i en fin udgave med julegrønt med bær
og et flettet julehjerte.



Som det sidste i denne omgang - mønsterpapir med små hjorte
og så en fin kronhjort som midte med lidt rød bling.

Tak for kortene - selvom de forlængst har været sendt ud Mie H.

Også tak for alle jeres skønne kommentarer, nogle af jeres svar. I dag spørger jeg om du bedst kan lide rød eller hvid gløgg - eller måske slet ikke drikker gløgg. Vi gjorde i dag - bare et enkelt glas (man vi har altså også nogle ret store gløgg glas). Det var den røde udgave med rosiner der havde trukket i god rom og frisk-smuttede mandler i strimler, jeg kan ikke så godt lide de der indtørrede mandelsplitter i plastposer. Så godt vi bare var hjemme og ikke skulle køre nogen steder.

onsdag den 20. december 2023

20. december - vi fik bagt Finskbrød i går...

... fordi det er min mands favoritsmåkage, så den bliver altid lavet først. Endnu en "Nissernes hyggebrød" aka Ølkage i nogle kogebøger blev det også til, så her har rigtig duftet julet og fristende i hele huset.

Nu sidder jeg ved pc'en og forsøger at overbevise min lugtesans om, at "vi" ikke er sultne og kagerne er til julegæster. 😄

Så er det jo godt jeg har travlt med at skrive onsdagens indlæg til jer og finde fotos til det.

Det blev en serie af Connie Nilssons sine julekort - og de kommer her:

Jeg har fået hjælp til nogle af de fine ting så den copy/paster jeg lige ind her

1. Musen, teksten “glædelig jul”, stencil med stjerner og prikker i baggrunden fra Love2stamp.
2. Snowgloben og teksten “Lad det sne” fra Love2stamp.
3. Kaminen, alle motiver på kortet samt gulvet, og shaker mix flag fra Love2stamp.



Tiden er ikke lige til de store Googlerier i denne uge og det er også svært hvis det er materialer fra julekalendere eller månedspakker der er brugt. MEN supernuttet er dette kort med en lille glad julemus.



Ham her kender jeg - han er fra Three Scoops.



Sødt og sjovt kort med lag på lag, guldrammer, gran og kviste og NHHs God jul banner.
Den fine lille snekugle med graner og snemand er så fint farvelagt.



Og fint farvelagt er dette kort bestemt også, den stue OSER simpelthen af Jul og Hygge.
De små flag på kaminhylden er dem man kan købe efter vægt, bl.a. hos
Love2stamp.



Sidste kort er med to store stjerner i sort og hvid fint pyntet med
GOD JUL diecut i guld, grangrene, julestjerne og 3 enamel dots
Kortet kan foldes ved den hvide stribe på forsiden og placeres stående.

TAK for de flotte kort Connie og så mange forskellige 👍.

Dagens julespørgsmål kommer her. Hvad er din favorit julebog? Her i huset og i min barndom er det Peters jul, selvom det efterhånden er en gammel traver. Den giver et fint billede af julen i gamle dage og vi fik altid læst højt af den juleaften og kunne den nærmest udenad. Jeg fortæller lige lidt mere om det juleminde i morgen. 🎄

Håber alle I der kommer forbi herinde, efterhånden HAR hørt/læst, at vi ikke har lodtrækning på søndag i anledning af juleaften. Til gengæld har vi en helt speciel lodtrækning mandag (1. juledag) og det er med en helt speciel ekstra præmie som trækkes blandt alle de kommentarer, der er lagt indtil nu i december måned. Præmien er et gavekort til LUNA hobby på 500 kr og dine kommentarer skal være skrevet herinde INDEN kl 15.00 den dag, for det er der jeg trækker den heldige vinder, der kan købe sig "den gave jeg ikke fik juleaften"

Vinderen og alle vi andre får besked i indlægget 2. juledag, fordi Fifty og jeg holder juleferie 24. - 26. december - "because we are worth it...."  😍




tirsdag den 19. december 2023

19. december - i dag kom vores juletræ "i hus"

 ... for lyskæder udenfor og anden pynt har vi haft længe, men vores tradition er, at vi pynter juletræ lille juleaften og lader det stå til efter Hellig Tre Kongers aften. Som barn så vi faktisk først det pyntede træ juleaften, når dørene til den stue det stod i blev lukket op og det stod der med sine tændte lys. Det gav altid et sug i maven og vi skulle lige gå rundt og se hvor tingene man kendte hang henne, vi havde jo hver i sær vores "favoritpynt". Den "overraskelse" har vi så valgt at videreføre i vores generation. Lidt gammeldags har man da heldigvis lov til at være. 😍

Så jeg kan ikke vise jer et julefoto af vores træ - men her er et af det fra et andet år:


Der kommer 1 nyt ornament hvert år og ellers er resten det samme,
men sammensat forskelligt fra gang til gang.

Sidste år var det Fiftys "engelske fætter" der var det nye og året før
snemandshoved "pyramiden" oppe i hjørnet, fordi vi det år kun var os 3 juleaften.

Det skrider langsomt men fremad med oprydningen og indretningen af OSH rummet, der er mange
TUNGE kortkasser der skal jongleres rundt med og det er husets mindste rum, så det er med at passe på ryggen.

I får resten af Gitte fra Samsøs kort i dag:



Sødt lag på lag kort i kraft karton og fint mønster ark som måske er fra Renke??

                                                                                   
                                                                                                                                                              
Flot hjort i blankt sølvkarton, på forskellige mønstrede faner og med en fin snevejrsbaggrund.

Nu må I endelig huske at tjekke, at I får jeres navn med i jeres kommentarer, for man KAN altså ikke vinde som anonym eller ukendt. Lodtrækningen om "det jeg ikke fik i julegave" præmien sker 1. juledag kl. 15.00 og vindernavnet kommer til at blive offentliggjort 2. juledag - vi trækker blandt alle kommentarer der er lagt i december måneds indlæg, så man kan nå at få mange chancer, hvis man har kommenteret på flere indlæg. Præmien er et gavekort på 500 kr til LUNA hobby.



Fin lille juleby med kirke, huse og juletræer (jeg kender ikke den die, så måske et kort lavet på en udenlandsk messe, Gitte har jo ofte deltaget i USA)

Nu må I ikke løbe alt for stærkt de sidste dage inden jul. Husk juleaften kommer uanset om vi har nået alt eller ej og de der er rundt om træet er vigtigere end det der ligger under det eller på tallerkenerne. 😇



mandag den 18. december 2023

18. december Ny uge efter en travl 3. søndag i advent

God morgen - i går svigtede jeg natteravnene lidt, hvad angår et tidligt indlæg, men det betød nu ikke jeg kom tidligt i seng. Jeg havde nemlig fået fat på en af de små Kallax reoler fra IKEA med 4 rum, lige hvad jeg manglede til mit p.t. robuste lager af kort. Tror I kender det, når man først begynder at rumstere rundt i sin scraphule, så griber det om sig, læg så et OSH oveni ligningen, så tror jeg I kan se det for jer. Hvis der er interesse, skal jeg nok dele fotos, når jeg er HELT færdig (somom man nogensinde bliver det) 😂

Men lad os lige først udløse spændingen om hvem der vandt vores 3. adventspræmie, som er et gavekort på 100 kr til LUNA hobby :

Det gjorde denne kommentars ejermand:

Hvor er de søde de gavemærker. Tror jeg har lavet mindst 100 gavemærker i år bl.a med det lille søde rensdyr som Mie

STORT til lykke til dig Hanne, jeg giver Carsten besked i løbet af i dag, så han ved det er dig. Så siger du det bare (eller skriver det som kommentar i din ordre), så skulle den være i vinkel. 👍

I denne uge trækkes der ikke en adventsvinder, men ALLE kommentarer fra hele december deltager i vores  "det jeg ikke fik i julegave-præmie".  🎄🎅 og det er virkelig en flot julegave, nemlig et gavekort fra LUNA hobby på 500 kr.  IHH hvor bliver det spændende at se, hvilken kommentar der vinder og giver en af jer en ekstra GOD jul... så sæt i gang med at kommentere på denne måneds mange indlæg. Vi trækker vinderen 1. juledag kl. 15.00 og vindernavnet kommer i indlægget 2. juledag. HUSK det nu....

Tilbage til min travle søndag i oprydningens og indretningens tegn, som sluttede med en hyggelig time foran adventskransen, der i dagens anledning havde fået nye lys. Vi får nemlig adventspakker her i huset og det skulle der jo være tid til at nyde 💕. Jeg fik en ny og spændende Mikser til en god Gin og Tonic i tøsefarver og en STOR brun kasse 😮, som I kan se indholdet af nedenfor. Og så måtte vi jo lige arbejde lidt længere - for den skulle jo samles og afprøves. Lucky me....



Adventspakke nr 1 og det var jo hyggeligt nok, da det er en af mine
favoritter at snuppe en G&T i ny og næ.



.. og overraskelsen. Her kun prøvefyldt med mine Copics, som
helt sikkert skal bo i den, OSHs pakketape og tapegun i bunden og
min tote på toppen. Det bliver nok lavet om efter behov.

Nok om mig - I skal da bestemt starte ugen med nogle kort at se og kommentere på, men tillad mig
liiiige at dele dette WAUW foto:


OSH bloggen har som så mange andre en feature, der kan vise statistik for næsten alt. Min favorit er
at følge med i hvor på dagen mine indlæg bliver set og af hvor mange. Dette er uge 50 dog inden søndagens indlæg kom på. HOLD DA OP hvor I er flittige til at besøge os og kommentere. 1.070 klik på 6 dage og 80 kommentarer. Så gider man da godt ofre noget nattesøvn og trætte hjerneceller på jer - TAK for det. 💝 (nørdet bonus er, at jeg ved at klikke på den blå linje kan se, præcis hvor mange der har været inde på de forskelle tidspunkter).

Og her kommer nogle af Gitte fra Samsøs julekort:



Gittes eget designs trekanter er perfekte som juletræer og hendes tekst fra stempelsættet "Lillebitte JULE special" passer så fint til med lækker bræddebaggrund.



Her er det Tim H.s "bottlebrush trees" der er stemplet med flotte sværtede baggrunde
Julepost er fra Gittes eget design med denne størrelse juletekster.



Og her to enkle men fine trækort som jeg forestiller mig
en granskov ser ud fra en drone.
Udskæringerne der er sværtet lidt er igen Gittes eget design.

STOR tak for kortene Gitte, jeg har ikke tal på hvor mange du har doneret til os i løbet af de mange år, men jeg ved jo de kort du laver på messer eller kurser tit går til os og andre gode formål. Vi er jo bl.a. sidemakkere på scrap-a-mania, hvor du altid er superflittig. 👍

Det var mandagens indlæg - det er da en meget god start på en ny uge, ikke??

Dagens julespørgsmål bliver - er alle gaver indpakket og klar til at komme under træet, eller er
de som her i huset skjult hist og pist og mangler at blive pakket ind???




søndag den 17. december 2023

17. december - 3. søndag i advent og vi juler mere for hver dag der går.

I går smuttede vi en tur med toget til Hovedbanegården og gik en tur i Tivoli. Som ekstra service for jer der ikke lige bor i nærheden af København"strup" kommer her et par fotos. Lørdag eftermiddag er der lidt stramt over hofterne fordi alle børnefamilierne havde fået samme idé, men det var nu alligevel hyggeligt.


Mie bad om at få dette foto taget "Se så har jeg købt de sidste gaver" sagde hun.
Meget morsomt frk Johansen. 😄



Foto fra søsiden ud mod H C Andersens boulevard over mod den store hængepil som er flot illumineret.



Og her over mod det Japanske tårn, som det nu hedder.
FLOT aften.

Men det er jo 3. søndag i advent, så I må også lige have fotos af et par kort mere fra mit fotolager,
det er igen fra 10na.



Sølvglimmer cirkel med blankt sølv tekst, pyntet med små kviste grønt og julestjerner.



GOD JUL tekst sat på baggrund der er sværtet med lys blåt over snefnug masker.
øverst hænger små ornamenter i en tynd guldsnor.
                                 


Sidste kort i dette opslag, enkelt men alligevel fint.
             Et par S&B juletræer og den meget fine stiliserede grantræsbaggrund.
som er med sølvembossede juletræer med en strimmel bling.    

TAK for alle de fine kort 10na og god søndag til jer ALLESAMMEN, glæder mig til at trække en vinder af 3. søndag i adventsgaven fra LUNA hobby efter kl. 21.30 i aften. 

HUSK vi så IKKE trækker juleaften, for der holder vi fri og I kan lægge mobilerne lidt væk. Sidste søndagstrækning bliver i stedet for 31.12. og så har vi jo JULEGAVEtrækningen 1. juledag, hvor
der er et gavekort på 500 kr på højkant - vi kalder den "det jeg ikke fik i julegave-præmien". 🎄🎅