onsdag den 30. november 2022

Sidste indlæg i november måned JULEKORT inspiration

Så er det sent i aften (for jeg er til et hyggearrangement på mit gamle arbejde) jeg trækker lod blandt november måneds kommentarer og finder vinderen af adgangsbilletten til forårets Scrap i Osted. Derfor skal I lige have et sidste indlæg her i denne måned, så der er noget nyt at kommentere på, men husk det er også OK at kommentere bagud på de november indlæg, man måske ikke nåede i månedens løb. 😊

Vores månedlige kommentarkonkurrence er en win/win/win ting. Forstået på den måde, at vi gerne vil sige tak til de heldigvis MANGE der laver fine kort til OSH og samtidig gerne vil reklamere for vores dejlige danske scrapbutikker. Det fandt vi så denne løsning på. Butikkerne donerer en månedspræmie til os og vi reklamerer for dem i "deres" måned både i vores sidemenu og i de enkelte indlæg. Der er også link direkte til deres butiks side. Vi skriver rundt her i december og håber vi får 12 sponsorer igen i 2023. Vi får se 👍. Det sidste win er naturligvis, at vores blog som startede i 2010 godt ved, at den er i konkurrence med alt de fine og nye der siden er kommet i "so-me verdenen" - men der er stadig folk i vores målgruppe, der ikke er på FB, IG osv. så derfor er vi blevet her i blogverdenen, fordi vi her selv bestemmer måden vi kan og må vise vores kort og skrive vores budskaber på, så ja vi reklamerer også for Operation skriv hjem ved at have denne blog.

Dagens kort er fra Annette A. fra Vejle også kendt som Aka, Annette og jeg er scraptvillinger af flere årsager men i starten mest fordi der var så mange der forvekslede os med hinanden. Her kommer lidt af hendes mange, fine kort:


Fint og enkelt "lag på lag" kort med en sød tekst.
"Snefnug er vinter sommerfugle" og selvfølgelig påsat lidt punchede snefnug.
Glædelig Jul stempel er fra Gittes eget design.


Sødt kort med vinterfugle med småtenet tag, fin grankvist med sløjfe
og rundt tekststempel fra ældre sæt af Danske streger (her Gittes eget designs bidrag)


Og jamen det måtte jo komme. I der er faste læsere herinde ved, at Fifty altid får
lov til at være med når jeg vælger fotos til bloggen og meget kan man sige om den søde bjørn,
men beskeden er han ikke, så der smutter ofte et kort med i stakken hvor han kan se sig selv
eller noget familie.  Skøre lille bjørn 💗
Bjørnen er en Cottage Cutz die og tekststemplet igen Gittes eget design, samme sæt som kort nr 1.

TAK til dig Annette for de mange og fine kort vi igen i år har modtaget fra dig. 

Også TAK for de mange af jer der har kommenteret på mit indlæg om decemberblogning. Nu har jeg i dette indlæg prøvet at beskrive vores tanker bag bloggen og kommentarkonkurrencen. Glæder mig til at læse jeres kommentarer herinde i december - det bliver hyggeligt. Og pøj-pøj til jer der deltager i denne måneds lodtrækning.

mandag den 28. november 2022

Så har det været 1. søndag i advent og nu går det løs...

Ja - så viser vi julekort måske hver dag indtil jul, så I kan få en masse ideer til jeres egne. MEN det kommer lidt an på hvor mange kommentarer der kommer herinde. Forstået på den måde, at hvis det ikke ser ud til at I har tid til at kigge forbi, så har jeg måske også andet at bruge min tid på her i juletiden.
Jeg vil dog gerne, da det jo nærmest er blevet en tradition 😍



Jeg lægger lige ud med et af mine egne, mest for at vise at alt ikke behøver være nyt
for at kunne bruges især i julen. Her er brugt en tussegammel Sizzix embossing folder,
diverse bogstaver fra Quickutz tiden, en happy tekst die jeg havde i gemmerne,
et par sølvsnefnug fra min restekasse og et snemandshoved fra Taylored Expressions..

Men ellers er det Linda R der står for juleinspirationen i dag:


To julekort med gummiapans små nisse og rensdyr dies på mønstret papir med nissehuer.

og her et lille zoom, så man kan se de fine detaljer på de små figurer.
    


Fint kort farvelagt med Copics og med matchende sværtet baggrund. Tror der er brugt skyer eller trækroner til snelandskabet - det virker fint....  Stemplerne er ret cute - men ikke nogen jeg lige kender.


Her kommer et sødt kort med tre måske rester af mønsterark bundet sammen med en fin,
stor, rød sløjfe med et kristtjørn blad og en dansk god jul tekst jeg ikke mener er i produktion mere,
men så findes der så mange andre gode.



Vi lader lige Rudolf slutte af med dette fine kort. Han er vist stukket af fra julemaden for sættet er fra Cottage Cutz og hedder "Peeking Santa and Reindeer" og den søde tekst er fra sættet SPC005 fra Simple and basic.

TAK for de mange fine kort til dig Linda R. 💗

GOD start på julemåneden. Her i huset laver vi lige de sidste julekort til egen produktionen, vi har jo lavet hver måned, så der mangler ikke så mange før vi kan gå i gang med at skrive og sende dem.

Om 2 dage trækker vi den heldige vinder af denne måneds præmie, så husk du har en chance for hver november kommentar du får lagt herinde. 


torsdag den 24. november 2022

Julekort #11 hos OSH

Jamen VUPTI og så er der pludselig IKKE så lang tid til juleaften. Men vi har jo arbejdet med julekort hele året, så det er mest de sidste og nyeste fristelser der skal laves kort med nu.

Vi starter med denne smuksak fra Gitte Yhman:



I får to farvekombinationer af fuglehuset her.

Jeg har denne gang lavet kort med dies udelukkende fra Spellbinders og en embossingfolder fra Gina K. Alle dies fra Spellbinders kan fås hos Hobbyboden. Der er brugt Christmas Blooms, Build a Winter Bird House, Tweet Cardinal og Create a Christmas Sentiment.

Mit kort er inspireret af Zsoka Marko, som bl.a. designer dies for Spellbinders. Hun bruger ofte farver, som ikke bare er i de traditionelle julefarver. Du kan finde hende på Youtube.

Og hvad byder du så på Pia ??

Pia her - og Wauw det er et smukt og detaljerigt kort. 

Til denne måneds julekort har jeg kombineret flere brands, hvilket jeg elsker at gøre. For mig er det en kreativ øvelse at udtænke optimale og flotte kombinationer med forskellige produkter fra forskellige mærker/brands. 

Med hjælp fra en gavmild donation til OSH har jeg kunne bruge en skøn embossing folder fra Taylored Expressions og en vildt flot sløjfe-die fra Penny Black “Christmas Kiss”. 

Selv har jeg for nyligt fået købt mig “Winter Berries” die sættet fra A Pocket Full of Happiness. Det er den skønne gren med bær. 


Teksten har jeg heatembosset med hvidt embossing pulver på sort karton. Her har jeg brugt et af mine små jule-favorit stempler. Det er stempelsættet “Lillebitte Jule Special” af Gittes Eget Design. 

Jeg er ovenud tilfreds med dette julekort og overvejer om der skal produceres lidt flere eksemplarer til OSH’s 2023 lager. 

Og hvad med dig Charlie, hvad har du fundet på?

Jeg sad og kiggede på en af de fine embossingfoldere OSH har fået doneret og kom i tanke om et ældre stempelsæt fra My Favourite Things, der trængte til lidt kærlighed og SE Pia - det ligner næsten Nelly.



Jeg elsker både selve motivet med den lille "hjælpsomme" hund og den
matchende stempeltekst der ses på næste foto. Sandy Allnocks måde at farvelægge
hvidt ved at have gråt i bunden og så gå amok med sin hvide gelpen er her afprøvet.


Her er kortet i sin helhed. Lag på lag og jeg er godt tilfreds med det.

Jeg har brugt MFT "Happy Pawlidays", Embossing folder fra Taylored expressions "Twinkling Holiday", Copics, Glossy Accent på lyskædens lys, Basis rektangel sæt fra Gittes eget design,
karton fra restekassen, lille gave fra CC julemand, ramme med runde hjørner, juletræ og fishtail label fra lageret.

Selvom vi har lavet julekort hele året, har jeg en lille slutspurt her til sidst, fordi der jo altid kommer
noget nyt man også gerne vil afprøve op til jul.

Håber I hygger jer med at se vores julekortproduktion og husk at du får et lod i vores lodtrækning i kommentarkonkurrencen for hver november kommentar du får lagt herinde.






mandag den 21. november 2022

Julekort der måske er på vej hjem mens jeg skriver dette.

Selvom der kun er få dage til den 24. november, hvor vi igen viser jer vores inspiration til julekort, skal I da lige have et kig på nogle af de mange, fine julekort der blev sendt afsted i august måned. Vi lægger ud med denne portion fra Mille og mange tak for dem. 

Jeg ved godt det er mig selv der har sat barren højt, ved tit at kunne skrive ret detaljeret om hvilke materialer, der er brugt på de kort jeg viser. Men lige når det gælder julekort, er der SÅ mange muligheder og vi er sikkert også mange, der ikke kun bruger det nyeste vi har, men netop mixer og tryller med de dies, stempler og papirer der er fra vores store julelagre - så nyd kortene og en gang i mellem skriver jeg måske noget ekstra, hvis jeg ved det. 😁



Lækkert farvelagt motiv med rødt julekrus og alle julens krydderier.



Rødt og grønt er altid et sikkert valg til juleting, her med matte der har bolsjestriber
og fint udklippet blomst og koglemotiv.



Smukke røde julekugler pyntet ekstra med en lille stemplet julehilsen. 


Her er jeg ret sikker på både dies og papir. Vi har gang i noget fra Three Scoops
på dette fine julekort med hjerter, sløjfer, gran og juletekst.

Kig herind igen den 24.11. så viser Gitte Y., Pia L. og jeg vores november julekort.

Husk også lige vores kommentarkonkurrence, som i denne måned har adgang til Scrapbooking i Osteds messe i foråret som præmie. Tænk hvad man kan være heldig at vinde, bare ved at sprede lidt glæde og hygge ved at kommentere herinde. 



søndag den 13. november 2022

Så er vi næsten midt i november og her er kort fra Randi H

Når du har læst dette indlæg er jeg allerede i gang med at gøre klar til den store JULEKORT bombardering her på bloggen for som før nævnt viser vi julekortinspiration resten af året fra ca. midt i november, så nu ved du det.

Både fordi vi jo skal have lavet de sidste julekort og sendt dem til vores familier og venner (og gerne med julemærker på, for der er stadig børn på julemærkehjemmene der får glæde af de penge der kommer ind fra salget af julemærker) og også fordi vi har RIGTIG mange fine kort at vise fra de julekort der kom til OSH i løbet af perioden fra vi sidst sendte julekort ud i 2021 og dem vil vi jo gerne vise en masse af.

Apropos julekort så ved vi at de er på vej hjem derudefra og det er jo dejligt og denne dejlige hilsen fra en kvindelig soldat vil jeg da lige dele med jer herinde også:

1000Tak for jeres kort 💟
Jeg er lige kommet hjem fra udsendelse til Letland og jeg har sendt alm. kort og fødselsdags hilsner til familien og vennerne 😃
Jeg har sendt de flotteste børnekort til mine børnebørn 😍
Da jeg rejste hjem var julekort lige ankommet til lejren og blev sat op i en kasse på KFUM hvor der også blev sat seddel op om muligheden at skrive hjem 🖼️🖍️
Tak for jer 🫶

Så bliver man da glad i låget, ikke.  Og lad os lige nyde lidt LOVE kort fra Randi H :



Papiret med flamingoer mener jeg er fra en Bilka-blok
og det har Randi nok valgt fordi det er NHH-design lilla 😁
NHH designs basis bannere er her brugt sammen med et Kys og kram banner
og sat, så der kun er > i den ene side - det ser også sejt ud....



På dette lækre kort med heat-embossede hvide blomster ovenpå en lækker sværtet baggrund
har Randi brugt en af teksterne fra sættet  Tillykke og Kærlig hilsen inkl. den matchende dies.



Her har der været gang i Simple and basics søde fugle fra Danske stregers kærlighedssæt
fint pyntet i kantet med små kviste og farvelagt og omkranset af flere fine matter. 
Jeg ELSKER kort med matter...



Dette er NHHs die Kærlig hilsen, som har 2 skygger men her står fint alene
ovenpå en af NHHs lidt ældre kranse skåret i to farver



Også denne die er en NHH die. Sender die med skygger her vist med den ene.
Mon ikke den sværtede hjertebaggrund er en stencil - men hvilken ved jeg ikke.



Tulipansæsonen kommer langsomt nærmere og den kan jeg rigtig godt lide.
Så vidt jeg har kunnet Google mig frem til er dette en stencil fra Simon Says stamp.
Den er gentaget 2 gange og giver sådan et fint resultat.

Rigtig god ny uge til jer allesammen og tak for kortene til dig Randi.

Husk at de kommentarer du får lagt her i november kan sikre dig en plads i lodtrækningen i denne måneds kommentarkonkurrence hvor Eva-Marie Borup og Scrapbooking i Osted er vores sponsor med en billet som siddende scrapper til forårsmessen 25. og 26. februar 2023.

OBS - jeg får stadig en del anonyme kommentarer og som før nævnt er det så ærgerligt for jer der lægger dem. De giver nemlig IKKE adgang til konkurrencen - da jeg jo ikke ved hvem de er fra 😔, så kig lige om du er på som anonym og skriv dit navn eller kælenavn med i kommentaren, så er du med.


mandag den 7. november 2022

Så blev vi færdige med at tælle og klargøre kortene fra Convention

Og WAUW der var mange og de var flotte.  Helt nøjagtigt 1.430 stk, hvoraf de 120 er julekort til starten af næste års julekort lager. TUSIND tak til jer der afleverede kort til os i Middelfart. Vores første indlæg var med kort fra Linda Rasmussen og netop Linda og Tina (10na) Rosendal Nielsen stod tilsammen forhalvdelen af det samlede antal!!

I så et billede af alle kasserne, da de røg ind i et skab lige inden vi rejste på ferie og her er så fotos
af dem efter vi har været dem igennem og de nu er sorteret i kasser efter LOVE, Diverse, Til lykke, Børn, Teens.




Denne gang var det Love og Diverse vi fik flest af.

MEN ikke nok med det - netop kortene fra Convention bragte vores samlede antal indsamlede kort fra vi startede i maj 2010 over det magiske tal 100.000 - helt nøjagtigt op på

100.923 kort. 🏆

Jeg havde drømt om, at vi måske nåede 100.000 inden årets udgang - men vi er der NU og endda godt over. Hvor er det fantastisk - TAK til alle der har bidraget og TAK fordi vi stadig har jeres støtte her mere end 12 år efter. Sammen gør vi en STOR forskel for de udsendte og deres familier. 

💝

Her kommer et udvalg af kort fra 10na:



Tina er altid god til at arbejde med skitser og kombinere former
uden kortene bliver for tykke. Her et LOVE kort med kys stempel fra Three Scoops
og jeg elsker dig tekst stempel fra Hobbyboden Gittes eget design



Mønsterark i matchende farver med Gummiapans første Coffee mug
og et tekststempel jeg ikke lige kan placere.



SEJT kort til en gamer uanset alder.
Three Scoops 100% GAMER stempel, headset, skærm osv ukendt



Fine Jeg savner jer kort
Simple and basic mønstret hjerteramme og tekststempel fra sættet knus-kys-kram



Igen en fin kombi af stjerne, tag, rektangler og de små huse fra Gummiapan.



Vi slutter med endnu et LOVE kort - her holdt i farver der matcher de lille strimmel
mønsterpapir med fine hvide blomster og et kærlig hilsen stempel fra sættet
Snirkler og snørkler - Gittes eget design - Hobbyboden.

Fra midt i denne måned går der JULEKORT i bloggen og det varer så året ud. 🎄🎅

Glæder mig til at læse jeres kommentarer til disse fine kort og den STORE nyhed.

Vinderen af novembers kommentarkonkurrence kan vinde en billet til Scrapbooking i Osted til foråret.






tirsdag den 1. november 2022

1. november og et vigtigt X skal sættes i dag.

Så det tager jeg forbi og gør i formiddag - MEN først skal I jo lige have november måneds første indlæg. Selvom mange efterhånden er trætte af at se politikere på gaden og i TV, så må vi ALDRIG glemme hvor heldige vi er at sætte vores X i et demokrati. Vi så jo alle for ganske nylig at der stadig i vores tid findes lande, hvor man IKKE er så heldig 😡

Heldige er de udsendte soldater, der kan vælge et OSH kort og sende det hjem til familie og venner også og heldig er jeg, at I stadig er så mange der støtter op om Operation skriv hjem, selvom vi har været i gang i SÅ mange år efterhånden. TAK til jer, tak til butikkerne og vores andre sponsorer for den store støtte.

Hvem vandt så gavekortet fra Ellingen på 200 kr ???

Det gjorde denne kommentar, der var lagt på vores julekortinspirationsindlæg den 24.10:

Så søde julekort i skønne farver.
Er især vild med rensdyret, fordi det ikke er noget jeg ser så tit. 

Det er Linda Rasmussens (Bertrams) kommentar, så TIL LYKKE til dig og tak fordi du også er en af vores trofaste og flittige kortmagere. 

Også stor TAK til Ellingen som jo var en af vores helt NYE sponsorer. 

Inden jeg viser en håndfuld af kort fra de mange vi modtog fra Convention og som jeg lige er gået i gang med at kigge på her efter vores efterårsferie, vil jeg også lige røbe hvem der er vores november sponsor i kommentarkonkurrencen. Men først en lille bøn - der er hver eneste måned kommentarer der er kommet på som anonyme - og som vi altid har informeret om, kan man altså IKKE vinde, hvis man er anonym!!
Så er du det og du gerne vil kunne vinde, så afslut din kommentar med et navn eller alias - ellers er du ikke med i lodtrækningen.

I november er det Eva Marie Borup, der står bag Scrapbooking i Osted hallen, der har været sød at sætte en fribillet til forårets messe på højkant (værdi 269 kr).
Dvs. vinderen har plads ved et bord lørdag d. 25.2 og søndag 26.2.2023 i Osted hallen. Jeg var der selv i år og det var et fint og hyggeligt arrangement med god plads ved bordene og gode shoppemuligheder. Mange TAK til Eva-Marie. 😍

Kortene her er fra kassen med kort fra Linda Rasmussen, så de er helt friske på mit fotolager, men passer bare så fint til dette første rigtige efterårsindlæg på bloggen:



Et kig ud i dag siger mig, at sommerens sidste is er blevet spist nu, så her er et minde
om gode isvafler i sommeren 2022. MUMS. Papir fra Three Scoops og is dies fra Gavlhuset.



Feminint fødselsdagskort - rosagold gren - jeg gætter på Renke
og en fin tekst, der gør den anvendelig til mange voksenkort.



Det blev dette kort der fik lov at være stort i dette opslag - for det er da SÅ lækkert
og lige passende til vejret uden for mine vinduer i dag. 
Jeg ELSKER Lawn fawns ting og var ikke et sekund i tvivl om, at denne die er fra dem.
Har nu googlet og ganske rigtigt. Den hedder Magic Iris Fall Leaves Add-on.
SÅ FIN og perfekt til et shakerkort.



Nu hvor haven mister sine blade, kan vi jo kaste os over potteplanterne indendørs.
Fint kort med en af slagsen og sjov tekst. Måske det er en kaktus eller svigermors skarpe tunge.



Der er også tænkt på børnekort med denne fine ballonhund.
Baggrundspapir Three Scoops. Ballondyr die fra Spellbinders hedder Balloon Party Animal.
Du er helt speciel teksten er fra Simple and Basic.



Sidste kort er i støvede rosa farver. Smukt og perfekt matchet med matter og forskellige
rektangulære dies med og uden scallops.

Det var hvad vi havde at vise her på november måneds første dag.  Men bare rolig, der kommer en masse billeder i de næste indlæg og ca. midt i måneden skifter vi til at vise julekort og det kan I også godt glæde jer til.