torsdag den 28. april 2022

April lakker mod enden - og vi er i fuld gang med kasser fra messer og andre kasser

I dag er det en stor kasse med lækre kort fra Tina Larsen (Larsen hobby i Vejle) og tusind tak for dem Tina. Her en lille håndfuld at kigge på:


April har jo virkelig været sommerlig - og jeg ved ikke med jer - men jeg HAR altså spist min første isvaffel i 2022. Så det kom jeg til at tænke på, da jeg så dette kort hvor NHH designs forskellige stempler med is har været i brug. 


Fifty er hjemme fra sit lange ophold hos Pia L. og lagde straks sin lille pote på dette kort,
som han gerne ville have med i dagens indlæg. Og det er bestemt også sødt. 



OK OK - jeg indrømmer det jeg har også spist min 2. is i 2022 - men det var altså fordi jeg blev lokket.
Her er brugt de fine dies fra by Lene design. 


Her et skønt løvekort - med Sizzix Tim H løve der hedder Harrison og de skønne Funky trees fra samme serie er også brugt. 


Sidste kort i denne omgang er et super lækkert kort til en eksamenshilsen. Masser af matematik opgaver i baggrunden, fin topper med sød teen og skønne matchende gummisko med prikker fra By Lene.

Vi knokler på med alle de dejlige kort vi har modtaget og gemmer fotos af så mange vi kan. Vi viser kort i alle vores indlæg, så måske er det også dine på et tidspunkt - vi håndterer og SER alle kort, men vi kan desværre ikke love at alle får deres kort vist herinde - selvom vi prøver...  💟

Bliver man ikke bare i godt humør med disse farverige og fine kort OG solskin udenfor på en gang - det gjorde jeg ihvertfald og jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer og trække vinderen af april måneds kommentarkonkurrence lørdag aften efter 21.30 - HELD og lykke til alle der deltager - der bliver 1 heldig vinder af NHH designs gavekort på 200 kr - hvem mon det bliver????

søndag den 24. april 2022

Julekort #4 hos OSH

Så er det dælme allerede den 24. igen - så vi iler med vores inspiration til julekort produktion - uanset om det er til jeres egne private eller til OSH julekort, som vi jo kommer til at skulle bruge flere af i år end vi plejer med det høje antal danske soldater der er udstationeret p.t. - så håber vi I kan bruge inspirationen.

Gitte Y. viser denne søde julekylling - for naturligvis fejrer en påskekylling da også jul. 😍


Julekyllingen er et stempel fra Waffle flower. Jeg kan godt li' at lave julekort, der ikke kun er i de traditionelle farver. Mit motiv er farvelagt med Copic tuscher. I baggrunden et tekststempel med en masse juleord.

Hvad mon Pia byder på denne gang ??

Hej Pia her.   Jeg har haft fat i min bunke af doneret julepapir og fået matchet et par ark. Med vilje har jeg holdt det meget enkelt, da farvelægningen af motiverne er lidt tidskrævende. 

Motiverne er fra Gerda Steiner “Peeking Friends” stempelsættet med tilhørende dies og jeg har farvelagt dem med Polychromos farveblyanter. Motiverne er netop beregnet til at “titte frem”, da de ikke har nogen underkrop. 


Teksten er lavet med Hot Foil. Jeg ynder gerne selv at skære mine tekster ud på min Tim Holtz Guillotine, så jeg kan få en tæt skæring. Her har jeg givet teksten en rød matte, så den lige får et ekstra jule pift. 

Mon også næste kort byder på julemand og rensdyr?

Tihi - nej Pia - denne gang er jeg i en helt anden boldgade....  og hver gang jeg bruger dette nuttede stempel fra LOTV (Lily of the Valley) kommer jeg til at tænke på TV serien med skønne NaNa, hvor hendes far glemmer at hun hænger i en snor på scenen i skolens julekrybbespil. 😍


Farvelagt med Copic og guldtusch til glorien. Bånd og papir fra min gamle kasse med julepapir og dims. Motiv og guldramme er udskåret med gammel Spellbinder die.

Lidt senere i dag kommer Mr Linky på her i indlægget - da vi jo altid gerne vil se jeres julekort, men lige nu har jeg for travlt.... 😏

Og her er han:





onsdag den 20. april 2022

Så er Påsken til ende og de sidste påskeæg spist (næsten)...

Hverdagen "truer" og jeg begynder nu at få tid til at kigge nærmere på kort fra messerne osv.

Dagens indlæg er derfor med udvalgte kort fra Scrap-a-Mania i Sorø, hvor jeg jo var så heldig at have Fifty og Pia til at stå for OSH-bordet i mit fravær. TAK for det Pia og for snorlige fotos af kort - lige til at vise herinde i bloggen.

Første portion kommer her - der var desværre ikke noget navn på posen - men genkender du dine kort, så sig endelig til, så vi kan få rettet UKENDT til den rette person.  Jeg har nu fået et navn og sagt tak for kortene. Personen hygger sig med at vi kan bruge kortene men ønsker ikke at blive nævnt med navn og det respekterer vi naturligvis.😍

Pia har lavet et fint oversigtsfoto - og så kigger vi på hvert enkelt kort bagefter:



Et knus kan vi aldrig få for mange af - og her i lyseblå nuancer og med stjerner.
SÅ mange anvendelsesmuligheder til sådan et kort.



Fin farvelagt fransk anemone ser dette ud til at være.
Jeg er vild med at matten matcher blomstens farver og stemplet er et af Gittes eget designs gode tekststempler fra sættet der hedder Brush Script / Glade hilsener


Igen kort der er GUF for øjet - den støvet blå matte matcher så fint til de udvalgte mønstre og den blå denim på billederne. Igen et fint tekststempel med dansk tekst. Dette stempel kan jeg desværre ikke husk, hvem der har lavet. 


En KÆRLIG hilsen sendes her med rumraket og stjerneregn hjem til dem derhjemme. 
Tekststemplet er en ældre ting - men stadig meget anvendeligt.


Her er der INGEN tvivl om hvem der står bage robotstemplerne - navnet TIM HOLTZ
er på mine læber så snart jeg ser den streg. Sættet hedder Mini Blueprints Robot


En fin "topper", en rest mønsterkarton og noget farvet karton - tilsæt en passende tekst (her Gavlhusets stempelsæt der også har Olafs kendte tekst fra Frost) og et sødt og enkelt kort er skabt - der skal ikke så meget til - hvis det bare passer sammen.

Tak til dig der har lavet disse kort og god solskinsdag til jer allesammen.

HUSK at du med din kommentar herinde på bloggen hver måned deltager i vores kommentar-konkurrence, i denne måned er NHH design vores sponsor og der er et gavekort på 200 kr på højkant. 

søndag den 10. april 2022

Honey I'm home - men måske har I slet ikke opdaget jeg har været væk.

Efter FIRE skønne uger i Provence er vi nu hjemme igen - men hvem dælen har slukket for varmen herhjemme??  😬

Jeg havde forberedt en række indlæg og var også på fra sommerhuset indimellem og derudover har Pia Krogh Larsen, Annette Ancker og Hanne Byskov fikset OSHs kasser på messerne og TAK for det. 

Men mens jeg pakker ud og bestiger "Mount Laundry" får I lige disse kort fra kassen fra Margit B. at hygge jer med.



Ja Fifty har stadig frit valg når der kommer nye kort, så det ER ham der har valgt dette
fine bamsekort med en Fødselar der er ved at åbne gave og kigge på sine kort.



Et lille drenge-børnekort med dinoer på.


Og dette knus til en lille prinsesse.


En fin, lille lyserød blomsterhilsen.


Dette må da bestemt være et portræt af mig, når jeg begynder at arbejde mig gennem
kasserne fra messerne.  😍


Sidste børnekort er med denne lille skønne pirat fra Magnolia.

TAK for kortene Margit - og til jer der kigger med, husk at kommentere, hver kommentar er jo en chance i lodtrækningen, som i denne måned er om et gavekort til NHH design.

RIGTIG god Påske til jer allesammen - vi kommer retur med et indlæg lige efter påske.



fredag den 1. april 2022

April showers bring May flowers - husk det...

Datoen taget i betragtning må jeg hellere starte med at skrive - INTET i dette indlæg er en aprilsnar 😄 så har vi styr på det.

Jeg er selv et april"barn" og husker, at det dælme kunne være svært at sikre sol og godt vejr på sin fødselsdag, fordi april kan byde på så meget forskelligt vejr. Men så er det vigtigt at huske de kloge ord fra overskriften. For regn er godt for blomster, dyr og landmænd på denne tid af året. Men ligefrem snevejr havde vi nu ikke forventet.

Vi har en vinder af gavekortet fra Den kreative kælder, der var vores marts sponsor.

det var denne kommentar der blev trukket ud:

Tak for endnu en måned med skøn inspiration.

så til lykke til dig, Conny Hillgaard. Du bor jo i Jylland, men der er heldigvis også en webshop hos Den kreative kælder. 

Vi giver besked til Vivi og Carsten fra Den kreative kælder, så de ved det er dig der blev den heldige.

og naturligvis har vi også en april sponsor - nemlig Nadja fra NHH design, der har givet os et gavekort på 200 kr så den heldige vinder kan vælge lige hvad der frister på Nadjas hylder i webshoppen. Mange tak Nadja.

Kortene i dette indlæg er fra Linda Rasmussen og med de friske, glade farver lige noget vi har brug for nu.


Jeg tænker Doodlebug papir igen - nu skrev jeg regn er godt for dyr, men lige
katte er nu nok mest glade for tørvejr eller tag over hovedet - som de har her i det fine,
lille pink hus på bakken.



Embossede striber og små fine hjerter.
Den lille kat der siger I love MEW gør dette til et fint lovekort.



Disse 3 små venner (der nok er inspireret af Grimms eventyr med musikanterne fra Bremen)
sender gode fødselsdagsønsker.


Sikke en fest alle de små katte har haft med nogens garnnøgler i alle mulige farver.


Vi slutter af med dette kort, med en tekst de fleste katteejere kan nikke ja til.
Tænk at fiskeben kan se så søde ud....

Mange tak for kortene Linda, de er forlængst sendt ud og sikkert også retur her hjemme igen.

TAK for alle kortene fra messerne i marts måned - jeg glæder mig til at se nærmere på dem.