mandag den 29. april 2019

Sidste chance for at kommentere i april er i morgen...

Her er der kort fra Birgit A fra Herfølge som havde afleveret over 100 kort hos Luna. Dem fik jeg i Sorø og da de stod snorlige i en fin lille kasse, var det dem jeg først kastede mig over og fik sat labels bag på. Samtidig sorterede jeg nogle fra til fotografering og lyset var heldigvis stadig OK da jeg var hjemme fra arbejde:

Sødt kattepar på dette fine LOVE kort.

Festtøjet er fremme her og skjorten er et kort man kan løfte op og skrive på bagsiden af. Genialt.

Sizzix blomster med fint sværtet papir bag blomsten. Er de ikke skønne???

Her et sødt lille børnekort, bil, balloner, haver og elefant - what's not to like??

Et kram til en der kan tælle får. Er de ikke skønne???
HUSK at jeg skal kunne se dit navn i dine kommentarer for at du kan vinde i denne konkurrence.
Jeg trækker en vinder 1. maj om morgenen, for det er min fridag, så husk at kommentere inden 8.00 i morgen.

Tak til Nadja som har været vores sponsor i april måned. Jeg købte selv en jordbærlagkage med die på SAM. Har mange ideer til et kort..

onsdag den 24. april 2019

Julekort #4 hos OSH + VIDEO

Som tiden dog flyver! Vi er allerede nået til april måned og foråret er i fuld gang. Men det skal ikke stoppe os fra at være kreative med jule- og vinterkort. Det er altid ekstra spændende at se, hvad OSH pigerne finder på. 


Når man nu ikke sender ret mange julekort men stadig elsker julestempler og -kort, så er det oplagt at lave kort til andre anledninger end selve julen. Denne fine yeti ønsker tillykke midt i mellem sine høje bjerge. Og man kunne vel egentlig godt sende det til nogen til jul, hvis man ville, for det er da fedt at få at vide, at man coolere end sidste jul ;)

Jeg har denne gang kastet mig over et meget enkelt julekort, hvor jeg har skabt min egen krans ved at stemple små stempelmotiver. Denne teknik viser jeg i en video, som I kan se længere nede i indlægget.


Til mit kort har jeg brugt et stempelsæt fra Avery Elle kaldet "Kitsch Christmas". Det indeholder en masse små søde julemotiver, samt et par bambi motiver.

***
***

De stemplede motiver har jeg farvelagt med Promarker pens. Man kan jo farvelægge med lige det man har lyst til og ejer. Da jeg har farvelagt med alkohol tusser er mine motiver stemplet med Memento Tuxedo Black sværte.

Teksten er fra Gittes Eget Design (Hobbyboden) og fra stempelsættet "Juletid".


Alletiders med en video fra Pia - for så kigger I lidt længere på indlægget denne gang og så kan jeg MÅSKE nå at blive færdig med mit julekort mens det stadig er den 24. april - for HOVSA - jeg er lidt bagud - det var en STORT milepæl at runde de 65 år, så jeg puster stadig ud. ;0)

Så fik jeg indhentet det tabte og leget med mit nyeste julestempel fra Lawn fawn "Simply celebrate winter". Super søde små stempelrækker der er hurtige at farvelægge. "Me like...".

Vi elsker jo at bage her i huset, så det blev de søde små kagemennesker der kom i brug.
Stempelteksten er fra et ældre Lawn fawn sæt.
 Her det færdige kort - hele midtersektionen er løftet op med 3D strimler:

Papir fra Echo Park som baggrund. Lawn fawn scalloped rektangel óg lidt pailletbling.
Mon vi er de eneste i denne måned der kan vise julekort frem??

Fifty og jeg GLÆDER os til weekenden og er klar i Sorø på Scrap-a-Mania både lørdag og søndag. Kig gerne forbi og sig hej. Har du kort med er det dejligt, men det er også hyggeligt hvis du bare vil hilse på os.

Vi får se, her er Mr. Linky klar til at linke til DIT julekort.




















lørdag den 13. april 2019

Påsken nærmer sig her lidt kort fra fotolageret

Allerførst vigtig besked - Fifty og jeg er SELVFØLGELIG på pletten i Sorø til Scrap-a-Mania og vi glæder os. Så de af jer der har kort I vil aflevere til os skal være så hjertelig velkommen. Jeg fistrer nok lidt rundt i starten ligesom alle andre for at shoppe, så vent bare til om eftermiddagen, så skal jeg gøre mit bedste for at være ved min plads, som jo altid kan kendes på, at Fifty står vagt for enden af bordet med sin kasse og kufferten med vingummier. Der ligger også en rulle poser og labels, så man kan skrive sit navn og antal kort på en label, hvis jeg nu ikke lige er i nærheden. Det er en STOR hjælp.  HÅBER vi ses...

Kortene vi viser i dag er fra Lizzie Thorenfeldt,  tak for kortene Lizzie:

HUGS med sværtet stjernebaggrund og en sød sommerfugl.

Sødt restekort med HUGS and Kisses, lidt washi tape og hjerter - meget anvendeligt.

Her er der stemplet hjerter på mønsterpapir og kortet ønsker til lykke.

Endnu et til lykke kort - med blomstret baggrund.
Har skrevet det før - men gentager det gerne. Til lykke er altid godt
fordi det kan bruges til flere ting end til lykke med fødselsdagen.
Fifty og jeg ønsker jer alle en god Påske. Vi får travlt her i huset, da vi får besøg af Påskeharen og hele familien der håber at finde påskeæg i haven og spise os ud af huset. Det bliver rigtig hyggeligt.

fredag den 5. april 2019

Marts vinderen og søde børnekort fra Birgit R i Lyngby

Stillingen i kampen mellem computer og Charlie er p.t. 1-2, så her kommer næste indlæg  ;0)

Mange tak for gavekortet på 200 kr. fra Anette (Happymade) i marts måned.

Vinderen blev denne kommentar:

Det er nogle supersøde kort. og skønne farver

Det er Lotte Clausen der har skrevet denne kommentar. TIL LYKKE til dig Lotte, så snart jeg har hørt fra dig giver jeg besked til Happymade med dit navn og adresse, og så kan du handle for dit gavekort.

Denne gang var der igen anonyme kommentarer hvor jeg ikke ville kunne finde frem til personen, derfor denne besked:

OBS - nu sker det igen kan jeg se - helt OK at nogen ikke har en profil og derfor kommenterer som Unknown eller anonym, men så skal kommentaren ende med et navn - ellers kan man IKKE vinde herinde. Det er for tidskrævende og usikkert for mig at skulle finde frem til sådan en vinder.

Her kommer en håndfuld fine og hyggelige børnekort fra Birgit R. i Lyngby og 1000 tak for dem Birgit.

En glad lille giraf sender knus.

Her kommer en hel serie med søde små Disney firkanter - kortene er både i drenge og pigefarver.



Blomstrende træer og dragevejr - sødt kort.

Disse træer fra Lene design passer fint til børnekort, her med den søde flyver.
Solen skinner og jeg må væk fra computeren igen. Glæder mig til at læse jeres kommentarer senere.

ÅÅÅH nej - det var IKKE meningen dette skulle virke som en Aprilsnar...

BEKLAGER - Fifty og jeg har haft en hård uge, så vi leger lige at april måned starter NU..

Derfor er det mig en fornøjelse at præsentere Nadja fra NHH designs lille hjælper Buddy, der også er en af Fiftys gode venner. Han har været på besøg med månedens præmie - se lige her:

HVAD mon der er i pakken - jeg er bare SÅ spændt.....

Wauw - de HELT nye sommerstempler fra NHH Design - dem bliver man da både lækkersulten af og glad i låget af - for det er nogle skønne tekster der er med - og SE DER - vinderen får også dies med til sine to nye stempelsæt.
TUSIND TAK Nadja - det er godt nok en FED præmie....
Så alle I der kommenterer her i april måned får 1 lod for hver kommentar med i lodtrækningen, hvor SUPER spændende er det lige???

ALTING driller i dag  - så dette indlæg bliver ikke længere lige nu - senere i dag kommer det indlæg, der af en eller anden grund IKKE vil udgives via Blogger på min Ipad. Jeg prøver igen efter frokost - jeg MAGTER ikke mere ITbøvl lige nu.  I det indlæg er der kort der kan kommenteres på, men man kan selvfølgelig også kommentere på dette - jeg er SÅ vild med disse nye stempler fra dygtige Nadja og teksterne er lige min humor.

OBS - nu sker det igen kan jeg se - helt OK at nogen ikke har en profil og derfor kommenterer som Unknown eller anonym, men så skal kommentaren ende med et navn - ellers kan man IKKE vinde herinde. Det er for tidskrævende og usikkert for mig at skulle finde frem til sådan en vinder.