lørdag den 29. oktober 2022

Oktober er ved at være slut - det er f.... UHYGGELIGT

eller noget.  Men selvom Pia har forkælet jer med en masse skønne BOO og UHH kort i denne måned også på FB, skal I lige have et sidste oktober blogindlæg - men denne gang fra Kristina Flensted og kort
som slet ikke har med Halloween at gøre.

Så her kommer oktober måneds SIDSTE OSH blog-indlæg og samtidig en mulighed for lige at få kommenteret færdig herinde, så DU har max. chancer for at vinde i månedens kommentar konkurrence.
Præmien er som nævnt et GAVEKORT fra Ellingen på 200 kr.  MUMS siger jeg bare!!!!


Herrekort er tit vanskelige, men dette er da lige i øjet til en kammerat derhjemme.



Se lige det er her kort til en der er RETRO nok til at vide hvad et kassettebånd er. 😁
Jeg ved NHH design og My favourite things har en die - men kan ikke genkende denne.
Men et fint kort er det.



Clean and simple og med masser af "white space" men sådan et kort behøver bestemt
ikke at være kedeligt - se selv her.



Den fine garder fra DAN dies ønsker her til lykke med fødselsdage med en fin krymmelbaggrund.



Endnu et enkelt men cute Tænker på dig kort.



Sidste er et Slimline kort med en af de skønne Missees fra Studio light - der er et HAV
af skønne muligheder for at lave personlige og sjove kort med denne serie.

1.000 tak for de mange flotte kort til dig Kristina - jeg har flere på fotolageret til et senere indlæg.
Og dem kan I også godt glæde jer til....

Så ses vi først herinde igen 1.november - hvor jeg sætter navn på vores november sponsor og afslører
hvem der var den heldige vinder i oktober måneds kommentarkonkurrence. PØJ PØJ til alle jer der deltager......  I har indtil 31. oktober kl. 21.30 til at kommentere færdigt.

mandag den 24. oktober 2022

Julekort #10 hos OSH

 Nu har vi "leget" jul i flere måneder 😁 men når kalenderen siger 24. oktober !! så er det ved at være alvor - for om 2 måneder sidder vi med julemad og juletræ og så skal juleposten til vores egne venner og familie gerne stå hjemme hos dem til pynt. Så her vores 3 eksempler på et julekort a la Operation skriv hjem:

Jeg (Charlie) får lov til at lægge ud denne gang, for det skiftes vi lidt til og jeg viser et kort jeg næsten laver et par stykker af hvert år, fordi jeg er ret vild med Nuser og hans julepyntede hus. Der bliver nok ikke så mange julelys allevegne i år med de el-priser vi har i øjeblikket. 



Denne udgave et nattemotiv, så derfor
har jeg prøvet at forestille mig at månen skinner på ham, og giver de hvide kanter.

Hvad mon Pia har fundet på i denne måned?

Jeg har sørme gang i et relativt enkelt kort med Rudolf og hans røde tud! I sommers var jeg så heldig at få købt mig dette søde Mama Elephant “Snow Deer” diesæt i Scrapsisters Brugtmarked. Yay, siger jeg bare, for den er da for nuser! Host, host….fik I den? ;)


Inspirationen til striberne i baggrunden har jeg fået af Mindy Eggen. Hun laver nogle fantastiske kort og er en dejlig inspirationskilde. Striberne har jeg lavet med The Stamp Market “1/4 inch Quick Strips”. 

Jeg har også haft gang i at sværte kanter - hvilket normalt slet ikke er mig! Men det passede sig bare til Rudolf med lidt skygge-effekt. Her har jeg brugt Distress Inks. Gathered Twigs til hovedet og Old Paper til hans gevir. 

Teksten kan de fleste nok genkende. Det er NHH Designs “God Jul Banner”, som jeg bruger meget flittigt. Den findes også som Glædelig Jul. 

Nu giver jeg med spænding jule-stafetten videre til Gitte. Hvad mon hun byder på denne gang?

TAK Pia - sødt kort du har lavet.

Mit julekort denne gang, er lavet i lidt anderledes lysere røde farver, men stadig meget julet. 

For at lave baggrunden, har jeg brugt forskellige Distress Oxides i røde farver og blendet dem, så de går fra lys til mørk. Derefter har jeg brugt en stencil til at lave et mønster på baggrunden. Ordet merry er en die, som jeg har standset ud fra baggrunden og derefter erstattet ordet med hvid glitterkarton - altså en inlaid tekst. Ordet christmas er også en die, som er standset ud i guldkarton og derefter har jeg limet ekstra lag på, så ordet står lidt mere ud fra baggrunden. 

Blomsterne er lavet i to forskellige farver og der er brugt enameldots og pyntesten. Derefter er baggrundenstandset ud med en die fra Happymade, som laver en fin prikket kant og limet på en A6 kortbase. Ses nok bedre på dette zoom.

Som I kan se er de ekstra lag bare hvid karton, det giver en god effekt. 

Sidste billede er til ære for jer der gerne vil have materialedetaljerne med 😊


Distress Oxide i farverne saltwater taffy, worn lipstick, abandoned coral og festive berries.
Stencil fra Three scoops. Spellbinders christmas blooms. Concord and 9th seasonal sayings dies. Enamel dots i grøn fra Altenew. Andet bling fra mit lager. 

Tak Gitte og wauw det er et lækkert kort.

Det var så vores 3 gange julekortinspiration. Håber I har set noget I måske ikke har lavet før. 

Husk inspiration kan bruges med de materialer man selv har, hvis elregningen har spist af hobbygysserne.

Nu regner jeg snart med at vores julekortkasser begynder at ankomme rundt om i verden. 

Vores oktobermåneds sponsor er Ellingen og TAK for det. Klik på linket og se alle de fine ting de har. Dine koommentarer herinde i oktober måned er din billet til vores lodtrækning den 31.10. efter kl. 21.30 om et gavekort på 200 kr til Ellingen.








torsdag den 20. oktober 2022

Spooky Halloween inspiration | Pia På Banen

 Uhhhh, der er så mange skræmmende væsner som sniger sig rundt i mørket til Halloween. Hos Operation Skriv Hjem har vi i tidligere indlæg vist (u)hyggelig inspiration til OSH Halloween kort. 

Da Halloween nærmer sig byder vi på en BOOtiful omgang inspiration til skræmmende søde Halloween kort, som er velegnede til OSH. 

Læg undervejs mærke til at alle disse kort er ganske flade i det. Her er ikke megen dimension. Årsagen er, at forholdsvist flade kort klarer sig bedst under transporten frem og tilbage. Dernæst er de væsentlig nemmere for os at pakke.  

Min spøgelses-familie er ovale diecuts, som jeg har givet ansigter. Googley eyes er absolut også en mulighed her som alternativ. Jeg har brugt stemplet "Face IT" fra The Alley Way. Farvelægningen er med Promarkers. Teksten er "Spooky" fra Simon Says Stamp i USA.

Her er baggrunden blendet med Distress Ink, hvorefter der er sprøjtet lidt vanddråber på baggrunden. 
Spøgelserne er fra engelske Clearly Besotted Stamps "Fright Night", men de sjove stemplede ansigter er "Create A Character" fra Your Next Stamp. 


Den søde vaskebjørn er fra "Frightfully Sweet" af My Favorite Things. Vaskebjørnen er farvelagt med Polychromos farveblyanter. Baggrunden er atter lavet med brug af Distress Inks. Her er brugt en stencil med spindelvæv. 


Den super fine batman lignende flagermus er fra Simon Says Stamp i USA. 


Jeg er bare så vild med dette skønne cookie monster fra Elizabeth Craft Designs. Sættet hedder "Monster 1". Teksten er lavet med Lawn Fawn's "Harold's ABCs" alfabet stempelsæt, hvor jeg har varieret med store og små bogstaver for at skabe spil i teksten. 


Her har jeg haft gang i flere teknikker. Baggrunden med de sorte flagermus er lavet med Echo Park "Bat" stencil på orange karton. Den stribede strimmel er en rest fra et andet projekt, hvor jeg lavede mit eget stribede karton med halloween farverne. Dette gjorde jeg med Distress Inks og Post-It's som masking. Diecut teksten er "Happy Halloween Line" fra Lawn Fawn, mens den fine flagermus er fra "Dracula Going Batty" af Whimsy Stamps. 


 For mere Halloween inspiration klik på nedenstående links:

PS. Den 24. oktober er vi klar med en ny omgang julekort inspiration. Husk at kigge forbi vores blog igen :)

PPS. Glem ikke vores månedskonkurrence! Denne måned er Ellingen vores sponsor, hvor der er et gavekort på 200 kr. på højkant. Blot husk at kommentere på alle vores indlæg her i oktober måned på bloggen, så er man med i lodtrækning om gavekortet. Det er jo næsten for nemt, hva! Og OBS hvis din kommentar fremstår som anonym er du nødt til at tilføje dit navn. Man kan af gode grunde ikke vinde som anonym.


Kreative hilsner,

Pia 


lørdag den 15. oktober 2022

Halloween BOO kort fra Birgit R.

Vi modtager også fine BOO kort til Operation Skriv Hjem. Her eksempler fra Birgit R. i Lyngby. Dagen byder derfor på (u)hyggelige BOO kort i dag :) 

Holder man sig til de traditionelle Halloween farver som giftgrøn, græskar-orange, gul og lila, plus sort kan det kun blive fint. Tjek bare disse super søde Halloween kort fra Birgit.

Ih, hvor er det et kært Halloween hus med hus-spøgelse og edderkopper i vindueskarmene. 

Måske det er Doodlebug papir, som Birgit har gang i her. Det kunne i hvert fald godt ligne det. 

Når man har nuttet papir er man godt på vej, som her med de udklædte børn.

Teksten BOO kan man jo sagtens selv lave, hvis man har alfabet-diesæt.

Kan du spotte "smiley" på kortet? Det er da en super sjov detalje :)


Vi siger tak til Birgit for alle de søde Halloween kort. 

Der er ingen tvivl om at mange er i Hallween stemning for tiden. Selv i det sydfranske er de ekstra Halloween kreative. Tør man mon overnatte hos "Dead & Breakfast Inn". De har ledige værelser, men gad vide om man overlever natten?? :) :)

Glem ikke at det er Ellingen der er vores sponsor i månedskonkurrencen. Ikke dårligt at vi nu også har en OSH sponsor oppe i det nordjyske. Der er et gavekort på 200 kr. på højkant her i oktober kommentarkonkurrencen, så glem ikke at være flittig med at skrive kommentarer på vores måneds indlæg :)


PS. Hvis nogen har planer om at sende/aflevere kort her i oktober, så kontakt mig lige først, så har jeg en anden adresse, der har tilbudt at tage imod. 


torsdag den 6. oktober 2022

GISP og tak - det var en FLOT portion kort vi fik fra Convention

Og tusind tak til alle jer der har afleveret kort i OSH kassen i Middelfart. De er nu ved fælles hjælp (tak Hanne Byskov) kommet hertil og da jeg har en supertravl oktober med gæster fra udlandet og familiehygge er mit "lagerrum/gæsteværelse" p.t. mest gæsteværelse - så jeg har måttet inddrage et
garderobeskabs bund, så de er gemt bag en pæn hvid skydedør i vores entre. Sådan lidt "teenage-agtig oprydning I know 😆 men ellers druknede mit OSH værelse, som jeg så p.t. kan bruge som scrapværelse. Det bliver derfor stadig fotos fra mit fotoarkiv der kommer her i indlæggene mens jeg stille og roligt får taget hul på den fine, nye leverance - men nu ved I kortene er kommet hertil og TAK for dem.



Jeg føler næsten jeg er med i "Kender du typen" når jeg inviterer jer ind bag mine skabslåger 😁
men vi har da ikke hemmeligheder for hinanden vel ? Her er bevis for at "høsten er i hus" som man siger på denne årstid. Jeg vover lige et kvalificeret gæt - jeg tror her er mellem 850 og 900 kort, vi får se efter en senere fintælling - lidt i stil med det kommende valg. 



Og denne kasse står i rækken bag det I kan se på foto 1.
Glæder mig til at hygge med udpakning og klargøring senere på måneden, når mit rigtige liv
giver mig plads og tid til det igen.

I dag får I inspiration fra Randi H bl.a. med NHH design materialer:



Efteråret kommer med alle sine skønne farver og hvis det regner en dag er det med at finde de farvestrålende paraplyer frem, så bliver det hele lidt mindre ØV.
Her vist med paraplystemplet og et Knus fra NHH designs hylder.



Jeg knuselsker selv det røjserstempel og her er der da en flot farve-eksplosion i gang. 



Til lykke kort med hoodie og mobilos - lige til en hilsen til et ungt menneske.



Samme Knus stempel og die som kort 1 her på en regnbuebaggrund sværtet
gennem en prikket stencil.



Sidste kort fra Randi i dette indlæg. Hip hip hurra og en scooter
på sværtet blå baggrund.  TAK for de fine kort Randi !!

Håber vi inspirerer jer til en masse gode ideer til vores fælles, skønne hobby, som her i huset
altid får ekstra tid på denne tid af året, hvor man nyder den indvendige side af sin bolig lidt mere. 
I år med stearinlys tændt på arbejdsbordet, for det giver liiige lidt ekstra varme.

Glæder mig til at læse kommentarer, i denne måned er det jo Ellingen der er vores sponsor i månedskonkurrencen - og man kan DÆLME få sit Gummiapan dies-lager opdateret, hvis man vinder deres gavekort på 200 kr, når måneden er slut, så sæt i gang. 

PS Hvis nogen har planer om at sende/aflevere kort her i oktober, så kontakt mig lige først, så
har jeg en anden adresse, der har tilbudt at tage imod. 


lørdag den 1. oktober 2022

Så siger kalenderen oktober - her tænder vi levende lys og finder de uldne sokker frem.

Men allerførst har vi et vindernavn at dele. Hvem vandt Three Scoops gavekort på 200 kr????

Det gjorde denne kommentar:

Super søde kort, og øv havde lige glædet mig til at give Fifty et knus til convention, men det er jo godt at have noget til gode, ønsker alle en rigtig god weekend 🥰

som er skrevet af Laila Toudal - STORT til lykke og god shopping hos Three Scoops.

Og med dagens indlæg ønsker vi også ALLE deltagere på Convention i Middelfart nogle dejlige, hyggelige og produktive dage med både shopping og snak og scrap. OSH har via gode venner en kasse med og vi siger tak for den mulighed til Heidi og hendes team og TAK til jer der afleverer kort til os.👍 HUSK I rigtig gerne må lægge en lille seddel ved jeres kort, så jeg ved hvem de er fra. 👌
Vi modtager også julekort, da vi samler til lager af julekort HELE året - det er jo sådan vi når op på det høje antal vi har brug for 🎅

Og samtidig med at vi siger TAK til Camilla og Three Scoops for at være vores september sponsor 💖 siger vi velkommen til en NY sponsor - nemlig Ellingen fra Frederikshavn - JEPS nu har vi også en OSH sponsor oppe "Nordenfjords", som vi siger her i København 😊 og TAK for det!!

Ellingen sætter et gavekort på 200 kr på højkant i oktober måneds kommentarkonkurrence og vi lover at vise RIGTIG mange kort herinde, så I har noget at blive inspireret af og kommentere på, det skal nok blive rigtig hyggeligt og her i efteråret er vi jo lidt mere indendørs og har måske mere PC-tid.

Vi lægger ud i dag med en gang lækre, blandede bolcher fordi vi søgte efter nogle kort i efterårsfarver eller med efterårstema - de kommer her:

Første 2 kort er fra en flittig og dygtig kortmager, der gerne vil være anonym og det respekterer vi naturligvis men siger stadig TAK for bidraget:


Fin blomsterstilk i orange og med perfekt matchet ternet baggrund og olivengrøn matte, 
der igen matcher med bladene og en af farverne i det ternede. Stemplet tekst er fra Gittes eget design.



Her er den smukke baggrund taget fra en fin Matas gavepose, som så også har fået fine blomster-
stilke i rødlige nuancer og en matchende matte også til den stemplede tekst.

Næste kortmager er Janne Lund fra Glostrup:



I disse for Europa, os allesammen men især Ukraine så vanskelige tider har dette kort udover
efterårsfarverne på de flotte solsikker en speciel betydning for mig, da det jo er Ukraines nationalblomst.



Janne serverer også en dejlig varm kop kaffe til os med dette kort, hvor der er en fin
embosset baggrund med små pletter og kafferande. En sort tag fra (tror jeg) Simple and Basic med 
guldembasset tekst og se lige nedenfor



Inden i kortet på nederste hjørne var der lige to stemplede kaffebønner. Cute ide..
TAK for kortene til dig Janne.

Har I tid til et par stykker mere???  Godt - så snupper vi lige nogle kort fra Julie Bonde i Horsens:



To smukke kort hvor der sker en masse, men som alligevel har et flot og roligt look.
Efterårsfarver, sorte blomstersilhouetter og sorte matter, hvor fine er de lige???



Og vi slutter med dette sjove og søde æblekort med teksten "you're one of a kind" 
fint illustreret med ET rødt æble i selskab med en masse grønne æbler.
Alle æblerne er heat-embosset med hvid embossing og kun det røde er klippet ud og sat på kortet.
Også TAK til dig Julie for alle dine kort.

Det var hele SYV kort i et indlæg, men jeg har en del fine kort at vise frem i øjeblikket, så jeg tror
der bliver nok at se på her i oktober.

Tak for besøget og husk at kommentere, så du er med i lodtrækningen.