mandag den 1. juli 2024

Lidt flere sommerkort og afsløring af 2 kommende MEGET glade vindere...

Glædelig 1. juli - skal vi håbe, at vi er ved at løbe tør for regnvejr i dagtimerne?? 

Vi bor heldigvis højt, så vi slipper for oversvømmelser, men bliver til gengæld "oversvømmet" af de ulækre hmhm-farvede dræbersnegle og det er dælme ulækkert. Denne lørdag og søndag måtte vi udrydde 184 og 256 stk af denne invasive art 😝 og det var nærmest som i en gyserfilm, da vi så på vej i køjen ser en stor fed en der sad midt på ydersiden af køkkenvinduet. Jeg kunne nærmest høre den råbe "SES i morgen - jeg er den nye generation". 😫 Tror dagens indkøb bliver sneglegift !!!

Men aftenen bød også på en mere hyggelig beskæftigelse - nemlig LODTRÆKNINGEN af juni måneds vinder af et gavekort på 200 kr til LUNA hobby. Der var dejligt mange kommentarer her i juni og da Fifty ikke kan tælle særlig langt er det min opgave. Min mand får det totale antal at vide og skal så nævne et tilfældigt tal og beslutte om jeg skal tælle fra listens start eller slut. Sådan foregår det.

Vinderen blev denne kommentar:

Sikke mange flotte, sjove og festlige kort fra Tina W. Hun har også de sødeste stempler. Flot med kontrast mellem malede og umalede stempler.

Til lykke til dig Annette (aka) - jeg informerer Carsten som lige skal komme hjem fra sin ferie, så du
kan bruge ventetiden på at beslutte hvad du liiige står og mangler. 😀

OG så var det jo en atypisk måned pga LUNAs 12 års fødselsdag, så jeg fik endnu et tal og en retning og nu var det den fine fødselsdagsgave præmie fra Carsten der var på højkant. ÅH nej tænkte jeg, da jeg lige så der stod Ukendt i overskriften - men så læste jeg videre og så heldigvis at personen havde husket at tilføje sit navn i kommentaren. Så alt var OK...

Vinderen af det ekstra gavekort på 500 kr blev:  🎺🎺 indsæt trommehvirvel .... 🎁

Fra Stinne.
Sikke en fed udgivelse og skønne kort. Vi er jo en del der er heldige at have fødselsdag i denne mdr. kæmpe tillykke til Luna.

Også stort til lykke til lykke til dig Stinne - du kommer også til at høre fra Carsten når han er hjemme igen.

Mange tak for alle de hyggelige kommentarer og STOR tak til Carsten for præmierne.

Og I skal da lige have et par kort at kommentere på her i den nye måned - de kommer her, det er resten af Tina Ws sommerkort.



Sommer er ISTID også her i huset 😍
En anden af Tinas gode ideer er at stemple motiver som baggrundspynt
her et fint eksempel på det og nu blev jeg da lige lækkersulten.



Fifty kan spotte et bamsekort, selv når bjørnen har dykkerbriller på og er halvt neddykket.
Men så PYT da - STAY COOL....



Og som det sidste er der selvfølgelig også tænkt på strandløverne.

Så har vi fået uddelt juni måneds præmier og taget hul på juli - jeg har en SUPER travl dag i dag, 
men I kan glæde jer til et nyt indlæg om vores juli sponsor i kommentarkonkurrencen og med andre fine kort i løbet af i morgen.

GOD ny uge til jer allesammen her fra HQ - denne uge kommer til at gå med at pakke helt færdigt, afsende 17 kasser med OSH kort og vi har så halveret det største kortlager vi nogensinde har lagt hus til og HURRA for det. Jeg kan ikke vente til jeg ikke længere har 2 rum i huset der ligner en slagmark med kasser fra gulv til loft, nu er det store nye hold soldater snart på plads og vi har derfor sendt kort som måske ankommer samtidig med de gør.

Det betyder også at vi har fået overblik over lagerkasserne og vi kan melde ud at vi p.t. mangler kort til børn og unge og meget gerne julekort - som vi jo skal pakke og sende i starten af august måned.