fredag den 4. september 2020

Bid for Bid af Designpapir #8 Halloween

Halløjsa allesammen og velkommen til september måned. Vi byder atter på en gang Bid for Bid af Designpapir og denne gang handler det om Halloween. I næste udsendelse skal Halloween og julekort nemlig med, så jeg har udnyttet muligheden for at gøre kål på noget 30x30 Halloween designpapir.

Motto'et for "Bid for Bid af Designpapir" serien er:
"Få brugt så meget som muligt og lad designpapiret komme til sin ret".

Som noget nyt får I her en video som showcaser alle kortene og hvor jeg fortæller lidt om dem hver især. Dette er lavet i ét take, hvor jeg snakker løs. Mod sædvanen har jeg denne gang ikke lavet en tut med voiceover, så hvis der er baggrundsstøj må I være søde og bære over med det. 
(Noget tyder på videoen ikke kan ses, hvis man er på via mobiltelefon. Beklager, men årsagen er pt. ukendt for os. Videoen er dog synlig via tablet eller computer. Klik HER for link til videoen - håber dette er en backup løsning)Nedenfor viser jeg vist de fleste af Halloween kortene, som kom til verden ud af de 3 stykker 12x12 designpapir. Designpapiret har jeg (hvis min hukommelse er korrekt) fået foræret til et før-scrap arrangement til SAM for en del år siden. Dengang var det netop min intention at bruge designpapiret til OSH kort. 


På kortet ovenfor har jeg på fronten selv stemplet teksten og tilføjet et par spindelvæv, samt den lille edderkop. Teksten er fra My Favorite Things. 


På dette kort har jeg valgt at tilføje et græskar for at skjule en gravsten. Det er muligt, at jeg er lidt pernitten, men da kortet til bruges til OSH ønskede jeg ikke at skilte med gravstene. Denne gang har jeg tilføjet en flagermus, et gammelt træ og en sort fugl. Alle disse er diecuts, dog er flagermusen både stemplet og diecuttet. 
Den stemplede tekst er fra engelske Clearly Besotted Stamps. På dette kort kunne jeg ikke lade være med at bruge et stempel og die sæt fra Hero Arts. Teksten og heksens fødder er netop derfra. Da en heks selvfølgelige skal have en kost, har jeg brugt et stempel fra danske Three Scoops, som er fussy cuttet. Dette kort er jeg faktisk selv ret vild med. De hvide spøgelser popper så lækkert på kortet. Både spøgelser og tekst er fra Clearly Besotted Stamps. Dette kort er skabt kun ved brug af de 3 ark designpapir. Jeg har ikke selv tilføjet nogle stempler eller diecuts. Så her er der virkelig optimal udnyttelse af designpapiret. På dette kort har jeg kombineret 3 forskellige tags fra det ene designpapir. Måtte dog i gemmerne for at finde noget designpapir, som kunne bruges til den mørke baggrund. 


Her måtte jeg tilføje noget orange karton til baggrunden, som jeg har stemplet spindelvæv på for at spice det lidt op. Her er Hero Arts heksen på spil igen! På det sidste kort forsøger Hero Arts heksen af gemme sig bag alle flag bannerne, mens flagermusen leder efter hende. Den lilla baggrund er også noget karton, som jeg fandt i gemmerne. Til sidst var det kun små stumper af designpapir, som var tilbage af de 3 ark. 

Nedenfor finder du links til de tidligere "Bid for Bid af Designpapir" indlæg:

Bid for Bid af Designpapir #1
Bid for Bid af Designpapir #2
Bid for Bid af Designpapir #3
Bid for Bid af Designpapir #4
Bid for Bid af Designpapir #5
Bid for Bid af Designpapir #6
Bid for Bid af Designpapir #7Kreative hilsner,
Pia 
7 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Sikke nogle fine kort 🌈🤗🌈

Charlie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Charlie sagde ...

Wauw Pia. Sikke nogle skønne BOO kort du fik ud af de tre ark og helt enig. Gravsten er ikke gode på OSH kort.

Lene sagde ...

God inspiration til at få brugt matchende designpapir

Tina sagde ...

Så vildt der kom så mange kort ud af det. Og videoen virker fint på min telefon 😉

Julie Andersen sagde ...

Det er altså bare en god ide. De kort lifter jeg nok.

Julie Andersen sagde ...

En fantastisk serie og nogle virkelig fine kort.