torsdag den 8. april 2021

8. april og en længe ventet aftale med Pia fandt sted i dag..

 I dag havde  Pia og jeg sat dagen af til at fremtrylle en masse Halloween kort og dermed også inspiration til jer. Det kan lyde skørt at lave Halloween kort nu, men som tidligere forklaret er vi jo hele tiden nogle måneder forud for at kunne sende dem afsted i tide. Vi RÅHYGGEDE og var samtidig super skarpe, så der stod 22 kort klar, da vi stoppede for i dag. TAK for i dag Pia.

Vi har udelukkende anvendt vores kartonrestelager og hvad vi i fællesskab havde af Halloween dies og stempler - en del er ældre nu udgåede ting, andet fås stadig. Men ideerne kan laves med hvad I nu har af stempler og dies bare I husker, at vi ikke kan bruge kort med skeletter eller blodsplat. De skal være uhyggelige på den der "nuttede måde". Det er det vi har forsøgt at vise.


Her ses først alle 22 kort - en del af dem i serier af 4 stk, et godt antal at seriefremstille, da det går hurtigere uden at blive gabende kedeligt.Her kommer en heks flyvende, så hurtigt at stjernehimlen bliver helt i uorden.
Heks er ældre Quickutz revolutiondie, Stjernehimlen er fra Sizzix, Den lille by er Tim H. Townscape, tekst fra Lawn fawn Tiny Halloween clear stamps


Hvis der hang sådan en sød flagermus, med en lille grøn karamel i mit træ, ville jeg ikke blive bange. 
Gren fra Creative Expressions by Sue Wilson, Festive collection - Pine Bough, flagermus fra Lawn Fawn Tiny Gift box Bat add on, Små flagermus og edderkop fra Lawn Fawn Build-a-house Halloween add on. BOO stempel fra ældre Clearly Besotted sæt.


Et gammelt uhyggeligt dødt træ og et lille hegn er hjem for to spøgelser. Jeg tror de passer på et ægte spøgelseshus.
Træet er en gammel rød Sizzix die, hegnet er en ældre Sizzix picket fence die, spøgelserne er fra et ældre sæt fra Clearly Besotted "Fright Night", de små tekster BOO og EEEK er fra Lawn Fawns Tiny Halloween clear stamps.


Det er en mørk og uhyggelig nat, månen skinner og flagermusene svæver i nærheden af et kroget, dødt træ, der står på en lille bakke. 
Flagermus og tekststempel igen fra Clearly Besotted, 


Edderkopper her, der og allevegne. Orange baggrund er blank og lækker med aftryk af edderkoppespind. Her er det igen sættet fra Clearly Besotted der har leveret edderkop og teksten.


Samme orange baggrund - men her bor den KÆMPE store edderkop. FØJ da....
Edderkoppen og dens spind er en ældre Quickutz Revolution die. 


Her har vi samlet de typiske Halloween farver og figurer i et kort.
Rammen er en Lawn Fawn Backdrop med 5 huller. 
Græskar er ældre Quickutz die, spøgelse, edderkop og kat er fra Clearly Besotted sæt.
 


Her havde Pia en fin blålig rest og lidt lysegult. Begge blev skåret ud til hhv. baggrund og måne og sværtet mørk i kanterne. De to glade græskar læner sig op af det sorte hegn og bag det står endnu et uhyggeligt træ i noget meget højt græs. 


Som rosinen i pølseenden - endnu et kort med farvede felter. Grev Dracula er en ældre QK die. Flagermus, edderkop og kat er fra Clearly besotted. Jeg er ret vild med de Halloween farvede tern. 

Håber I kan lide kortene. Læg gerne en kommentar eller flere frem til den 30. april. kl. 22. Der trækker vi igen en månedspræmie et gavekort på 200 kr. Hvem kan ikke bruge sådan et???  Her i april er vores sponsor Britta Hansen fra Fru Hansens Hobby i Frederikssund. TAK til Britta og held og lykke til alle der deltager. 

10 kommentarer:

Heidi sagde ...

Elsker Halloween og super flotte kort i har fået lavet

Anne-Mette sagde ...

Altid dejligt med hyggeligt selskab. Jeg er vild med resultatet af jeres længe ventede hyggedag😍😍😍 Sikke mange lækre og også forskellige kort I har nået👏🏻👏🏻👏🏻

Mette Hede sagde ...

Det var en god måde at bruge resterne på

n.karlsson sagde ...

Så fine 🎉

10na sagde ...

Hvor er det fine halloweenkort, kun lidt skræmmende men mest søde. God dag til jer i HQ. Kh 10na

Unknown sagde ...

Hvor er det nogle flotte kort, og så får man samtidig brugt sine rester.😁🎃🎃

Kristina Flensted sagde ...

Jeg er simpelthen så forelsket i det nederste kort. Farverne, motiverne, opsætningen... Det hele svinger bare! Så flot et kort!

Carolina sagde ...

Virkelig søde kort, flagermusen som hænger ned fra grenen er super kær. God weekend 😊

Tina sagde ...

Det er lidt sjovt med Halloween for det er ikke noget jeg har "fejret". Men jeg elsker de lidt uhyggelige kort og især farverne.

Julie aka loxx sagde ...

Ej i fik da lavet mange kort.