fredag den 10. november 2023

10. november - Der er så mange måder at sige til lykke på!

Og i denne måned er det helt på sin plads at ønske til lykke til Anja fra Picturing the World, da det er 10 år siden hun sendte det første kit fra sin kitklub ud.  🎈🎉

Det bliver fejret med et stort gratis Cyper-crop på Facebook i morgen lørdag 11.11 fra kl. 10 og resten af dagen. Det foregår  gruppen Picturing the Worlds inspirationsgruppe, som du kan finde HER. Det er naturligvis helt op til hver enkelt, hvor længe man har tid og lyst til at deltage derinde, men det plejer at være super hyggeligt og en inspirerende dag.

Derfor har jeg valgt at vi i dag kun viser til lykke kort her på bloggen:

Kortene er fra kassen jeg fik hjem fra Lisbeths Scraptræf og lige den pose disse kort er fra var desværre uden navn/by - men der er så mange fine, at jeg simpelthen MÅ vise dem herinde:



Fint turkisfarvet kort med sværtet stribe med flossede kanter, hvor der er stemlet outline af blomster
 (brug hvad du selv har) som er heatembosset i hvidt. Smil er i matchende farve og På din dag er et af Gittes eget design stempler "Glade hilsner".



Sjov hilsen med tavle fra øjenlægen men med en anden skrift.
Den nuttede lille gris med cupcake og blomst er fra My Favourite Things sættet
"Hog Heaven" som der kommer flere motiver fra længere nede.



Dette fine og sarte kort har kvadrater med stjerner fra Simple and Basic sættet,
til lykke tekst som jeg mener er en ældre die fra Gummiapan
et banner og tekststempel der er buet så det passer på banneret.



Endnu en grisebasse fra MFT der krammer et hjerte, sløjfen, blomsten og teksten er fra "Hog heaven".



Gittes eget design HURRA - her fint samlet med turkis blank karton og tilsat koboltblå på udvalgte steder - super flot og med lille TIL LYKKE tekst der også er fra Gittes eget design en blanding af to af de små tekst sæt tror jeg.



Lys lilla hilsen med fin lagkage, kagestykker og cupcakes der er fra Lawn fawn.



Og som afslutning, en fin restekombination af 12 små matchende kvadrater sat på en brun scalloped rektangel med lyserød matte og et bånd med til lykke på.

Mange TAK til dig der har lavet disse fine kort og så fik vi samtidig sagt til lykke til Picturing the world, som jo er vores månedssponsor, men det har du sikkert læst allerede - ellers kig tilbage på indlægget fra 1. november, hvor du kan se denne måneds præmie i kommentarkonkurrencen vi jo altid kører herinde, takket være fin og trofast opbakning fra en del af vores danske butikker og messer.



5 kommentarer:

Tina sagde ...

Alle skønne kort! Jeg skal holde 50 års fødselsdag for manden min, så det kan jeg desværre ikke nå at deltage i. Men god fornøjelse 🥰

Annette Andersen sagde ...

Tillykke til PTW med de 10 år. Regner med at være med det meste af dagen i morgen

Bertram sagde ...

Så fine kort, elsker især de små grise. Cybercrop er hyggeligt. Jeg havde desværre ikke tid, men måske næste gang. Håber alle hyggede sig 😊

Lonny sagde ...

Stort tillykke til PTW - 10 år er en vældig flot bedrift.. 👍

Lonny sagde ...

Den der synstavle er virkelig helt perfekt..