onsdag den 30. november 2022

Sidste indlæg i november måned JULEKORT inspiration

Så er det sent i aften (for jeg er til et hyggearrangement på mit gamle arbejde) jeg trækker lod blandt november måneds kommentarer og finder vinderen af adgangsbilletten til forårets Scrap i Osted. Derfor skal I lige have et sidste indlæg her i denne måned, så der er noget nyt at kommentere på, men husk det er også OK at kommentere bagud på de november indlæg, man måske ikke nåede i månedens løb. 😊

Vores månedlige kommentarkonkurrence er en win/win/win ting. Forstået på den måde, at vi gerne vil sige tak til de heldigvis MANGE der laver fine kort til OSH og samtidig gerne vil reklamere for vores dejlige danske scrapbutikker. Det fandt vi så denne løsning på. Butikkerne donerer en månedspræmie til os og vi reklamerer for dem i "deres" måned både i vores sidemenu og i de enkelte indlæg. Der er også link direkte til deres butiks side. Vi skriver rundt her i december og håber vi får 12 sponsorer igen i 2023. Vi får se 👍. Det sidste win er naturligvis, at vores blog som startede i 2010 godt ved, at den er i konkurrence med alt de fine og nye der siden er kommet i "so-me verdenen" - men der er stadig folk i vores målgruppe, der ikke er på FB, IG osv. så derfor er vi blevet her i blogverdenen, fordi vi her selv bestemmer måden vi kan og må vise vores kort og skrive vores budskaber på, så ja vi reklamerer også for Operation skriv hjem ved at have denne blog.

Dagens kort er fra Annette A. fra Vejle også kendt som Aka, Annette og jeg er scraptvillinger af flere årsager men i starten mest fordi der var så mange der forvekslede os med hinanden. Her kommer lidt af hendes mange, fine kort:


Fint og enkelt "lag på lag" kort med en sød tekst.
"Snefnug er vinter sommerfugle" og selvfølgelig påsat lidt punchede snefnug.
Glædelig Jul stempel er fra Gittes eget design.


Sødt kort med vinterfugle med småtenet tag, fin grankvist med sløjfe
og rundt tekststempel fra ældre sæt af Danske streger (her Gittes eget designs bidrag)


Og jamen det måtte jo komme. I der er faste læsere herinde ved, at Fifty altid får
lov til at være med når jeg vælger fotos til bloggen og meget kan man sige om den søde bjørn,
men beskeden er han ikke, så der smutter ofte et kort med i stakken hvor han kan se sig selv
eller noget familie.  Skøre lille bjørn 💗
Bjørnen er en Cottage Cutz die og tekststemplet igen Gittes eget design, samme sæt som kort nr 1.

TAK til dig Annette for de mange og fine kort vi igen i år har modtaget fra dig. 

Også TAK for de mange af jer der har kommenteret på mit indlæg om decemberblogning. Nu har jeg i dette indlæg prøvet at beskrive vores tanker bag bloggen og kommentarkonkurrencen. Glæder mig til at læse jeres kommentarer herinde i december - det bliver hyggeligt. Og pøj-pøj til jer der deltager i denne måneds lodtrækning.

9 kommentarer:

Sivsko sagde ...

Det er så super lækre kort AKA har fået lavet og dejligt med inspirationen

Lene sagde ...

Som altid fine kort fra Annette

Unknown sagde ...

Kan det mon tænkes at der er lidt jalouxi, fordi Fifty kan finde julekort med slægt og venner og du ikke kan.
Spøg til side , fine julekort.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Jeg er SÅ glad for, at I fastholder bloggen - og jeg er SÅ glad for, at ikke alle bruger blog fortsat, for det tog engang imellem laaaang tid at kommentere alles indlæg, men med de få, der er tilbage, er det til at overskue og jeg NYDER derfor de blog-indlæg (også selvom der ikke er kommentar-konkurrencer).
Når jeg selv skal i gang, finder jeg ofte et par blogs frem, som jeg plejer at være inspireret af - heraf OSH, så derfor sætter jeg stor pris på jeres arbejde.
Skønne kort fra AKA med masser af julestemning - og selvfølgelig har Fifty valgt den skønne bjørn. Han er da heller ikke til at stå for ;)

Anonym sagde ...

Jeg har altid elsket Anettes kort! Og disse er ingen undtagelse ❤️

Soffie Bonde sagde ...

Jeg har altid elsket Anettes kort! Og disse er ingen undtagelse ❤️

Bertram sagde ...

Fine julekort fra AKA. Kan godt forstå Fifty vælger de søde bamse kort. 🙂

Laila Toudal sagde ...

Flotte jule kort AKA, og nu er det lige ved at være jul... juhu..☃️

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Jeg synes det er så fint med bloggen, jeg elsker at se alle de fine kort der bliver lagt op, og der er altid god inspiration at hente 🥰 Jeg håber bloggen fortsætter selvom det selvfølgelig er et arbejde at holde den opdateret. Så fine julekort, åh den Bjørn er bare så sød 🥰 En glædelig december til alle 🎅