fredag den 24. december 2021

Julekort #12 hos OSH - det er JUL og en helt speciel hilsen...

Allerførst kommer her den varslede dejlige julehilsen med fotos. Historien er, at Eric og jeg tidligere i år traf hinanden gennem en fælles interesse og pludselig fandt ud af, at vi havde noget helt andet til fælles. Han bor i min by og kendte OSH uden at vide, hvem der stod for det. Nu vi har fundet ud af, at vi også har "forsvaret" til fælles, har han sendt denne dejlige hilsen til os allesammen:

“Når man er udsendt under fremmede himmelstrøg - og ofte meget langt væk fra Danmark - er det tankerne hjemmefra, der er særligt værdsatte. Og derfor gør OSH en stor forskel! I gør det nemlig muligt - og det på en særdeles og prisværdig kreativ vis - at kunne sende en hilsen hjem til vores pårørende i Danmark. Stor tak for jeres indsats - den er særdeles værdsat!" God jul og godt nytår, Eric L. B., senest udsendt til MINUSMA-missionen i Mali, 2019-2020.


Jeg fik hans hilsen for et par dage siden og var bare helt sikker på, at den skulle komme i indlægget i dag. TAK for de pæne ord Eric, Mali var dengang den mission vi sendte til, der lå allerlængst væk og tænk at vi så faktisk bor 5 minutter i bil fra hinanden uden at vide det. Jeg ved, at alle de frivillige bliver rigtig glade for din hilsen.

---ooo---

Nu er det dagen - JULEAFTEN - og mit kort viser granguirlander, bjældeklang og selveste julemanden i selskab med Rudolf. Så er der da vist dømt julestemning for alle pengene, ikke? 😍

Vi håber I får en hyggelig og dejlig juleferie allesammen, på nuværende tidspunkt har jeg slet ikke tal på hvor mange vatpinde jeg har lagt næse til i december, men i år vil vi bare se nogle mennesker, venner og familie, så vi gør nøjagtigt hvad der skal gøres for at det kan lykkes. 


Kortet her er en blanding af My Favourite Things julesæt "Jingle all the way", guirlande og sløjfe fra Lawn Fawn og julesæk fra Gummiapan. Bjælderne er så vidt jeg husker en ældre die fra MFT.

Hvad mon Pia har til os denne gang?

Nu er det Juuuuuuul :)

I dagens anledning præsentere jeg den klassiske røde julestjerne. Dette er et stempelsæt fra Mama Elephant kaldet FS Poinsettia.


Jeg har farvelagt med Polychromos farveblyanter. Farveblyanter fungerer efter min mening rigtig godt på Kraft og Kvist karton. 


WAUW Pia hvor er det et smukt kort og en flot farvelægning på kraftkarton.

Cecilie har også et fint kort til os, men det egner sig bedre til om nogle dage, så det kommer i et senere indlæg.

I ønskes alle en dejlig juleaften og håber I får nydt jeres juledage til fulde.

Som tidligere nævnt, er der stadig den 4. lodtrækning af den 4. gavekort fra Hobbyboden, men den venter vi med til 30.12. så der stadig er noget at glæde sig til. Der kommer indlæg igen 27.12. så der bliver ved med at være noget at kommentere på - også selvom vi alle JULER i et par dage 😍💟

6 kommentarer:

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Tak Charlie for billeder af alle de dejlige julekort der er lagt op på siden det sidste stykke tid 🎄 Det har været en fornøjelse at se alle de kreative ideer der folder sig ud. Og tak for at videre sende hilsenen fra Mali. Det er altid dejligt at der sættes pris på de bidrag man har lavet. En rigtig glædelig jul og god nytår til alle 🎄🎅⛄️🥰

Ea Christiansen sagde ...

Hvor er det dejligt med en hilsen fra én af de udsendte. Det er fedt at vide, at hjælpen bliver værdsat ❤
Glædelig jul allesammen og tak for nogle fantastiske blogindlæg. 🎄🎅☃️

Christina H. Petersen sagde ...

Skøn hilsen fra Eric og pudsigt at i bor så tæt på hinanden 😄 Skønne kort til denne tid og sender de bedste ønsker herfra til jer, om en rigtig glædelig jul 🎄

Mette Nysted sagde ...

Ej hvor sjovt at i bor så tæt på hinanden. Sikke en skøn hilsen fra ham. Søde kort igen i dag. 😍 Rigtig god juleaften til alle.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Altid dejligt at læse hilsnerne fra de fjerne himmelstrøg og høre om den glæde, det giver at kunne sende en hilsen hjem.
Søde, skønne og smukke kort som altid.
Glædelig jul 🎄

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejligt at høre, at kortene bringer glæde, og sikke nogle søde kort.