onsdag den 29. december 2021

29.12. Så er vi her igen efter en tiltrængt juleferie

Vi håber I alle har haft en dejlig juleaften og nogle rare og hyggelige juledage. Mon ikke der var gode scraprelaterede julegaver under rigtig mange juletræer i år. Det var der ihvertfald her hos os.

2021 er ved at være løbet tør for dage, men vi kommer til at blogge lige til det sidste, så kig forbi og HUSK at kommentere på hvad I ser. Den allersidste lodtrækning af et af Hobbybodens gavekort på 75 kr foretager jeg 30.12. for så er vi vel stadig ædru allesammen 😁. Det bliver blandt alle kommentarer på indlæg fra 20.12. og til og med 30.12. og jeg trækker lod kl. 22.00.

Vinderen bliver nævnt i vores sidste blogindlæg i 2021 som er den 31. december, hvor vi også lige slår en sløjfe på året der gik.

MEN den tid den glæde - nu skal vi lige have klemt lidt julekort ind og vi viser idag disse fra Laila Toudal fra Grindsted-egnen (hvis navnet virker bekendt, er det hende med de FANTASTISKE Paddingtonbjørne og meget mere).


Dette festlige kort får I lige i en forstørret udgave så I rigtig kan nyde de fine små detaljer.
Laila har brugt juledies fra Gummiapan - øverst den skønne troldegren med julepynt på og et fint rødt hjerte. Nederst de to størrelser af nordisk ren, som lige har fået lidt farvede skygger hist og pist. 


Jeg var 99% sikker på at dette juletræ også var en Gummiapan die, men havde lidt svært ved at finde navnet på den - så nu kalder vi den Doodlet juletræ. FIN er den ihvert fald her i både hvid og blankt guld.

TAK for dine julekort Laila og endnu engang tak for de fine tags du gav Fifty med hjem, da I mødtes.6 kommentarer:

Laila Toudal sagde ...

Selv tak for hyggeligt samvær, glæder mig til vi se igen, så I kan få en stak kort jeg har lavet til jer.
Rigtig godt nytår til alle

Ea Christiansen sagde ...

Glædelig bagjul 🎄☃️🎅
Gummiapan laver bare fantastiske ting ❤

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke nogle skønne kort - og det er da utroligt, så mange fine dies, der er fra Gummiapan.
Tak for en masse skøn juleinspiration her i december måned. Glæder mig allerede til at komme i gang med kort og pakkelapper til julen næste år :)

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Åh så søde kort, de dies fra Gummiapan er bare fine. Jeg er begyndt at købe lidt derfra nu, jeg er først blevet opmærksom på det mærke for nylig.
Håber at alle har haft en dejlig jul 🎅 og et rigtig godt nytår til alle herinde, samt selvfølgelig Charlie og søde Fifty 🎊🎉🪅

Anonym sagde ...

Endnu engang nogle søde julekort. Det er sjovt at så forskelligt vi laver kortene.
Med det kæmpe udvalg af materialer der er på markedet er det jo heller ikke så svært at få forskelligheden frem.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Søde julekort igen, det er dejligt med nye ideer 🌈🎄🌈