torsdag den 30. december 2021

30.12. Sidste omgang Julekort i denne omgang og en slutning på julehistorien.

 Allerførst vil jeg sende en rigtig GOD bedring hilsen til Birgit Karin Andersen. Det er nogle af hendes kort der kommer i dette indlæg, og jeg ved hendes knæoperation for et stykke tid siden bliver ved med at volde hende problemer - så meget at hun har tilbragt både sin fødselsdag og julen på sygehuset med en dum infektion i benet.  STAKKELS dig Birgit - vi tænker på dig og håber du snart er frisk igen.... 💓

Men tilbage til vores julehistorie - den lille pige bad mig jo om at lede efter hendes snemand med rødt halstørklæde, sort hat osv. Jeg havde endnu ikke set nogen spor efter ham og begyndte at frygte, at han var sunket i jorden et eller andet sted. Jeg spurgte virkelig alle jeg mødte om de havde set ham. 


Jeg spurgte bl.a. disse to lidt for feststemte fyre, som dog kun var interesset i sneøl og ikke kunne hjælpe mig. 


Jeg hørte lyden af bjældeklang, men heller ikke her kunne jeg få hjælp. De arbejdede selv hårdt for at få folk frem til de julefester, der dengang blev holdt rundt omkring i byen .Hos julemanden, som ellers tit blev set i selskab med en snemand eller to, var der heller ikke  hjælp at hente. Han var i selskab med en moden kvinde, der bestemt have styr på hvad hun ønskede sig. Hun forsikrede ham igen og igen om, at hun skam troede på julemanden og hverken manglede sokker eller undertøj, men måske en flaske god portvin.


Pludselig kom jeg i tanke om en af sæsonens populære delikatesser, der var så mange der lavede
lige præcis snemandssuppe på denne årstid og jeg tænkte at pigens snemand nok var kommet
frem til nogle andre søde børn og havde givet dem en god oplevelse. Mysteriet var ikke løst, men
julen var slut og vejret skiftede snart, så det var nok hyggeligere at smelte i en kop varm kakao end bare blive til en vandpyt i en tilfældig have. (måske et Annette aka kort)


Så med dette sidste julekort der også er fra Birgit siger Fifty og jeg "over and out" her fra julebloggen
og ønsker Julemanden god lang ferie til hans vækkeur fortæller ham at det er december igen og han skal på arbejde igen. 😄

Snip snap snude - så er den historie slut.

Beklager den fik et lidt uhyggeligt tvist her til sidst, hvis der er små ører der har lyttet med.

Håber I har hygget jer herinde i december og husk - at alle opslag hos OSH er sorteret med "etiketter"
så man nemt på et senere tidspunkt f.eks. kan klikke på ordet "julekort" i vores sidemenu og få vist alle de indlæg der har julekortideer i en søgning.

Men nu har I resten af dagen og aftenen til at få lagt jeres sidste kommentarer og kl. 22.00 trækker jeg for sidste gang i 2021 en vinder. Vi har jo leget mini-julemænd Gitte fra Hobbyboden og jeg, så det er den sidste af ialt 4 vindere af gavekort på 75 kr der bliver fundet i aften.

TAK til Hobbyboden for månedens præmier og tak til alle I der har lavet de fine kort vi har vist i hele december måned.

Vi blogger et sidste 2021 indlæg i løbet af 31.12. - så på gensyn der.6 kommentarer:

Bertram sagde ...

Sød historie 🎅 Bare det at finde på noget der passer med kortene 😊 Tusinde tak for fine julekort, god underholdning og skøn inspiration. I ønskes alle et lykkebringende nytår.

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Fine julekort og så flot farvelagt 😍 sjov ide med at lave historie ud fra kortene 😍 god bedring til Birgit 😍 og godt nytår til alle 🎉

Conny sagde ...

Tak for historien, tak for dit arbejde. Jeg håber 2021 bliver et godt OSH-år.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Tak for al inspirationen i december og i løbet af året. Det er så skønt, at man altid kan hoppe herind på bloggen og finde inspiration, når kreativiteten gerne vil i spil.
Godt nytår

Mai-Britt Janby sagde ...

Det har været nogle rigtig fine kort I har vist frem herinde, de giver glæde og inspiration. Tak for det. ..og god bedring til Birgit...

Anonym sagde ...

Tusind tak for en lille sød opmuntring. Hyggeligt at få lov til at slutte årets eventyr af.
Jeg har i dag fået besked på at man har fundet endnu en variant af streptokokker i benet, så det bliver også her på hospitalet jeg skal fejre nytåret kommen.