torsdag den 21. oktober 2010

Torsdagen er slut - og Rudolf kan nu tælle til mere end 1.800 !!!

Sikke da et dygtigt, lille rensdyr!  TAK for i aften til ScrapFactory, der for anden torsdag i træk lagde lokaler til en slutspurt og tak til de fremmødte, Diana, Maria, Lisa, Madamtridse og Charlotte H. Vi 6 hyggede os så meget, mens det fløj om ørerne med embossingpulver og kartonstrimler, at jeg helt glemte at tage et billede denne gang - men vi var dælme også effektive - 80 julekort fik jeg med hjem og dem kan I også glæde jer til at se - men med den hastighed de kommer til huset lige p.t., kan fotografen slet ikke følge med. Næste torsdag er sidste gang i denne omgang, at ScrapFactory holder en OSH-aften og pga det flotte antal julekort OG fordi jeg selv kun kan komme en times tid for at hente kortene, er der dømt "FRI LEG" dvs. man kan lave alle mulige andre former for OSH-kort - det behøver altså ikke være julekort der laves den 28.10. Men kommer der nogle når de selvfølgelig med i kasserne - for jeg afleverer dem fredag formiddag i Vordingborg.

I dag kom der også en kasse med 93 skønne julekort og lidt andre kort fra Cecilie M, der har siddet nede i Tyskland og lavet kort for OSH - og JO Cecilie - selvfølgelig skal du med på Danmarkskortet - jeg må lave en lille pil der går sydpå eller noget helt andet. =0)  Regne - tælle - gruble - jamen det er jo så 1.828 julekort til dags dato - jeg ved ikke med jer andre - men jeg er virkelig overvældet!!  Og jeg ved der stadig er post på vej hertil!

Selvom klokken snart er kvart i kvalme, skal I ikke snydes for et enkelt julekort - det var faktisk glimmer på dette, så Pia O var ved at tage det med hjem igen, da jeg hun gav mig en række søde kort efter Convention - men jeg havde en ide og fik lov til at beholde det. Sådan blev problemet løst - alle de små sadler med glimmer blev dækket af en klat Diamond Glaze eller lignende 3D lak og så er glimmeren forsejlet og bliver hvor den er! Så hvis I har en lille glimmerdetalje kan den gøres OSH-venlig på den måde - men HUSK det skal tørre godt og længe - det ville være for ærgerligt hvis kortene hang sammen når jeg pakker dem ud!!!Godnat og på gensyn til endnu en sen opdatering i morgen aften!

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Godmorgen til natteravnen.. ;o)
JAMEN!!! det ER fantastisk og overvældende... tænk at tallet NÆRMER sig 2000... =0)
Sikken en fantastisk tid det er/har været at følge "Rudolfs røde tud..."... det bliver altså spændende at se, hvad aller-allersidste facit bliver.
Glæder med til en dag med fast arbejde i HQ snart ;o)

aka sagde ...

BRAVO- CHARLIE....
- og alle andre. Utroligt flot resultat.

Cecilie sagde ...

Det er jo helt eventyrligt! Jeg er næsegrusbeundrende over alles indsats. Way to go, ScrapDanmark!

Anonym sagde ...

Tænk at kunne fremstille 80 kort på så få timer
det er nu godt gået, og Rudolfs tud se bedrer bedrer ud, 1828 stk. fantastisk.
Bodil