tirsdag den 26. oktober 2010

Så skete det - tælleren rundede 2.000 lige her på falderebet!!

I går aftes - efter små rensdyrs sengetid, var Jean sød at komme forbi HQ med de kort, der var blevet lavet til deres marathon i lørdags - skønt - for så når julekortene jo med i kasserne. Hermed røg tælleren forbi 2.000 og det er slet ikke til at fatte, at vi nåede så langt. Jeg tror ikke jeg kan finde flere finurlige måder her midt i pakkeriet at sige TAK på - blot at I skal vide hvor stort det er - og når I nu juleaften sidder med den der velkendte lidt forspiste fornemmelse i maven - så prøv at mærke godt efter - for der bør også være en RIGTIG god fornemmelse af, at I hver især har været med til at der står en julehilsen i mere end 2.000 hjem, hvor der i år var en person der ikke var hjemme og kunne være med juleaften. Og jeg er sikker på det er en hilsen der gør en stor forskel.

Her er nogle af kortene fra Scrapfactory's 2. OSH-kortaften i sidste uge:

Lækre nye MS snefnug og fine juletræer - douche julefarver og embossede stjerner !  TAK for de lækre kort til de fremmødte sidste torsdag - der kommer flere en anden dag.
Her til aften pakkes der videre og følgebrevene er blevet skrevet ud - med et julefoto af en håndfuld kortmagere fra Convention og et billede af alle kortene incl. Fifty der overvåger pakningen.
Guld filigran stjerne og filtstjerner - hver sin ende af materialeskalaen - men smukke på hver sin måde!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Margit sagde ...

YES!!!!!!!!!!
Vidste det bare.... Hvor er det VILDT!!!!!!!
HVOR ER VI BARE GO'E TILSAMMEN... =0)
Tak til alle der har været med...
...og vi fortsætter jo med at lave kort, der kan bruges til ALLE lejligheder HELT til det bli'r jul næste år, ikk'???
Sov godt...

Anonym sagde ...

Det er da nogle fantastiske flotte kort her i slutspurten, og sikke et dejligt rundt tal vi nåede op på. Her fra skal lye, godt gået piger det er rigtig flot, og sikken en glæde rundt om i det ganske land med julehilsner fra ørkenen.
Et stort juleknus til alle, Bodil

Cecilie sagde ...

+2000 julehilsner! Det er faktisk ufatteligt.

Jeg er med Margit - vi fortsætter naturligvis bare med kortene helt til næste jul.