mandag den 25. oktober 2010

JULEKORT her, der og allevegne, travlhed og ny assistent i HQ!

I dag har 2 "mand" høj været i sving her i HQ og det blev nødvendigt at indkalde ekstra ressourcer - så må vi præsentere Fifty - OSH's nye assistent/maskot - som passende klædt har holdt fanen højt og overvåget arbejdet med at klargøre kort til alle kasserne:
 Og her er et lille sneak-peak af hvordan RIGTIG MANGE JULEKORT samlet på et sted ser ud :


Jeg lover der kommer et totalfotos til allersidst. Jeg har dog måttet droppe ideen med et fint luftfoto af alle kortene lagt på gulvet fra væg til væg, da der i skrivende stund er mere end 30m2 julekort her i HQ og SÅ meget tom gulvplads har jeg desværre ikke =0). Men kortene bliver stillet op til et gruppefotos på den ene eller anden måde - bare ROLIG!

Rudolfs næse har bevæget sig lidt i dag, da vi fik udskrevet nogle skadestuekort og fik en lille håndbragt leverance =0) - jeg venter lige med den sidste opdatering, til jeg lukker kasserne på onsdag - så holder vi en fest her på bloggen!!

I dag vises julekort fra Mette (Speedie) i Jylland TAK til dig:

En fin blanding af julefarver, engle, bamser, julemænd, rener, graner og juleblomster var der i kassen.


Og snefnug, snemænd, kaner og en lille sød julemus.Tak for besøget - og gå nu ikke glip af en ny rapport fra HQ i morgen, måske med tælleropdatering - vi nærmer os den store julekortfinale - og jeg har stadig masser af julekort at vise frem.

5 kommentarer:

aka sagde ...

Sikke et arbejde....godt du har hjælp på. Og sikke fine kort igen.

Henriette sad og kiggede med her på computeren, og hun faldt pladask for Fifty. "Han er sej", sagde hun, og kaldte på far som også skulle se. Han mener, det må være det, der hedder Bjørnetjeneste !! Men han er da bare kær - Fifty altså !!

pia overgaard sagde ...

Imponerende antal, Charlie! Sikke nogle FLOTTE FLOTTE julekort! Godt gået allesammen!!

Cecilie sagde ...

30m2! Det er jo fuldstændig ubegribeligt. Jeg er næsegrus imponeret, og jeg ville ønske, man kunne tage en virtuel tour af HQ.

Gitte sagde ...

Ja ja ja da - og selvfølgelig måtte det blive din Fifty. Han er jo ligeså trofast, som dit lille rensdyr har været. Jeg kunne ikke la' vær' med at grine, da jeg så at det var ham.

Og helt vildt godt gået, at du nok runder de 2.000 kort.

Lisbeth Z sagde ...

Sådan tænkte jeg også, Gitte! Bare han nu når at hvile ud inden december hvor den næste store opgave venter!
Fantastisk antal, og skønt med så megen lækker inspiration!