søndag den 17. oktober 2010

Det er teknisk set søndag nu - så alle tællere er opdateret - uge 41 var HELT fantastisk!!

ALDRIG før i OSH's historie (nå ja 4½ måned er jo også historik ;0) ikke?) er der kommet så mange kort i hus på en uge som uge 41!! Faktisk kan I se på nedenstående graf, at uge 41 (som er markeret med en pil) er tæt på at være lige så stor som den første kolonne, der repræsenterer de første TRE måneder OSH eksisterede frem til den dag de første pakker blev sendt afsted!!! DET er da simpelthen FOR vildt!!!


Rudolf er blevet opdateret med de 136 julekort posten bragte i dag. Sjældent ser man et mere glad rensdyr!! Postbudet spurgte om jeg havde fødselsdag - for i dag var der 3 pakker og der har været noget hver dag i denne uge - så han fik også lige historien om OSH!

Som I kan se på lagkagegrafen i sidebaren har "Andet" der bl.a. repræsenterer alle jer der laver kort derhjemme og sender dem direkte her til mig, generobret føringen!

TAK til Sivsko, aka, Kristina A, Bodil og Anette M som stod for de leverancer jeg fik i dag. Jeg har besked om et par leverancer der er på vej til uge 42 og hvis der bare er nogle enkelte der laver kort i efterårsferien ser det lovende ud med at nå målet! Jeg tømmer kortkassen hos Love2Scrap på onsdag eftermiddag og kigger forbi hos ScrapFactory's kortaften på torsdag aften - mere hvis nogen har kort de gerne vil aflevere i næste uge et af de 2 steder.

Inden HQ lukker for i dag får I lige lidt at kigge på - kortene fra Lisbeth Z:

 Der er både rensdyr, rødkælke, snemænd, gavepakker og en nuttet lille stemplet isbjørn på Lisbeth's kort.

Tak til alle der har hjulpet med til at vi i skrivende stund er så TÆT på målet  og hold jer endelig ikke tilbage med de sidste julekort i denne omgang.  Jeg glæder mig til at vise jer hvordan ca 1.500 julekort på ET sted ser ud !!! =0)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser de grafer dog gode ud!!!

Godt gået allesammen, og tak til Charlie fordi du er så flittig til at opdatere bloggen!

Selvfølgelig når vi målet!!

Lisbeth Z

Margit sagde ...

Hmmm... din natteravn...
Hvor er det FANTASTISK!!!... jubiiii og 1000 tak til alle dem, der ville være med til at målet skulle nås... Her til morgen spurgte J, da han stod op..."HVAD?? er der ikke åbnet i julemandens værksted??"... men det bliver der lige omlidt... for jeg har et nyt kort i tankerne...
Super fine kort fra Lisbeth... glæder mig til at se (...og senere i HQ at RØRE) ved alle de nye kort, der er kommet i hus...
Og godt postbudet fik en forklaring på aktiviteterne i HQ... =0)
God søndag til ALLE (og efterårsferie til nogen)der læser med...

Cecilie sagde ...

Det er SÅ godt gået af alle. Jeg er sikker på, at vi når 1500 kort. Det er lige før, jeg får lyst til at lave lidt flere og sende efter pakken ;o) Hvem ved - måske sker det. Dit projekt er så inspirerende.

lam sagde ...

hvor skønt a tkortene bare vælter ind og min får margit på lørdag

Sarah sagde ...

Hvor er det bare fantastisk. Jeg har også 100+ julekort liggende til dig. Regner med at jeg nok kommer forbi Scrapfactory på torsdag så kan du få dem der.