søndag den 24. oktober 2010

Tælleropdatering for uge 42 og skønne kort fra Vikki

Søndag holder postbudet jo fri - så der er ikke modtaget nye kort, men her er den tæller, der viser totalt antal modtagne kort (altså ikke kun julekort) fra OSH startede for snart 5 måneder siden til dags dato.

 Vi jublede i sidste uge over, at uge 41 med 657 kort var tæt på at være lige så god som de første 3 måneder tilsammen - men HALLØJ - se så lige uge 42 !!  Over 800 kort modtaget - tro mig jeg har et træt postbud i disse dage - SKØNT!!! og i skrivende stund er der produceret 3.100 kort i alt. Heraf kommer der så mange "ikke julekort" som kasserne kan rumme med her og nu - resten bliver sendt, så de kommer frem i starten af januar, hvor vi bl.a. får brug for kort med hjerter på, drengekort og generelle kort - men mere om det senere.

I skal også have lidt julekort at frydes over i dag - her en fin overraskelse jeg modtog i kassen fra Multiscrap. Vikki bor på Fyn og har tidligere lavet nogle morsomme dino-kort og et par Batman og Spiderman's kort jeg viste og spurgte hvem der havde lavet. Det ved jeg så nu og sørme om Vikki ikke både havde lavet en stor portion julekort og en masse morsomme alm. kort (som I først får at se senere). Her kommer julekortene - jeg er jo bamsefan - så jeg blev helt blød i knæene da jeg så disse:


SUPER sød tekst om snefnug ikke??  Og se så lige den lækre bølgebort der var på en serie med hjortekort - jeg TROR jeg ved hvordan den er lavet - men har spurgt Vikki og deler det med jer hvis jeg får det at vide - GODT ser det ihvertfald ud:


Og her er en nuttet isbjørn og en sjov julekat:

Mange TAK for kortene Vikki og god søndag aften til jer allesammen.

I morgen er der top-møde i HQ - og hvis I lytter godt efter vil I høre lyden af en HEL masse kort der bliver sat label på, papir i hvis det er nødvendigt, sorteret og pakket! Lur mig om der ikke kommer en billedreportage med højdepunkterne.  =0)

1 kommentar:

Karina Beck sagde ...

3100... hvor er det vildt flot.
Jeg tror at jeg vil i gang med at tænke lidt i drengekort. Gælder det kun drenge eller også herrekort?