søndag den 3. oktober 2010

Hjemme igen fra Convention på Fyn og vi nærmer os kort nr 1.500 !!!

OSH var selvfølgelig med på Convention på Fyn hvor Lillebæltshallerne SUMMEDE af liv mens 300 kvinder og 1 mand var kreative, powershoppede materialer i de lækre butikker, deltog i kurser og udvekslede erfaringer. Kort sagt et super arrangement og jeg drog derfra med 312 skønne kort - heraf rigtig mange JULEKORT - som vi jo bruger denne måned på at producere så mange som muligt af.

Her er en opdatering af den ene af tællerne - i lidt større udgave så den er lettere at læse:


TUSIND tak til både "faste leverandører" og de nye der kom med på vognen i løbet af lørdagen. I ugens løb vil der komme billeder af kortene herinde - med individuel tak til dem jeg kan identificere - alle I andre får hermed jeres TAK ! Dejligt med så mange kort - så kunne vi trygt passere broen selvom de frarådede lette køretøjer at passere. En bil pakket med materialer for 2 scrappende kvinder hører IKKE til den kategori!!

TAK til de forhandlere der støttede op om OSH på dagen - det er meget påskønnet og I er kommet på listen under vores TAKKEBLOMST i siden af bloggen! =0)
Også tak til jer der deltog i OSH kortaftenerne hos Papirposen og Scraphouse i ugens løb - jeres kort blev overdraget til mig på Convention og er med i de 312 - dejlige kort og jeg hører I også havde det hyggeligt imens I var kreative - det er jo totalt win-win.

Ingen kommentarer: