tirsdag den 12. oktober 2010

JULEKORT fra Margit - der er 101 stk ekstra til tælleren - Værsgod Rudolf...

og TRYLLE... så er tælleren opdateret - dejligt nemt tal - det kunne klares uden regnemaskine!

Allerførst - bemærk at ScrapFactory holder åbent alle torsdage i oktober og indbyder til OSH-korthygge mellem 16 og 22 - læs mere under fanebladet øverst her i bloggen. Jeg deltager selv et par af dagene - SES vi??  =0)  TAK til Charlotte H. skønt med hjælp her i julekortsslutspurten...

Tusind tak Margit - og tak fordi du også har sendt mig en billedfil - REN LUKSUS, så når jeg selv et kort ekstra i den tid jeg ellers bruger på at fotografere indkomne kort!  =0) Og tak for det imponerede bidrag og din støtte til projektet!

Hele stakken af fine kort ses her i al sin herlighed. Sikke nogle skønne naive juletræer, så er det SLUT med at kassere grønne strimler!! Og PS Margit har liftet træerne fra dygtige Cecilie - men det gør dem kun DOBBELT skønne i både den ene og anden udgave, for det er det dejlige ved vores hobby - vi deler tips og ideer med hinanden. Mon Caroline W og Serena W gør det???  NOT!!!  :


og da lyset driller lidt på de røde kort med snemanden ses de her i udfoldet udgave og hvor den røde farve og guldet kommer mere til sin ret :


Til sidst en lille bøn - send mig en mail via OSH-kontaktmailen, hvis I har spørgsmål - jeg modtager i ny og næ anonyme spørgsmål som kommentarer her til bloggen - og når de er anonyme ryger de altså LANGT ned på "to-do" listen både her i huset og hos bloggens moderator! Jeg svarer normalt på alt hvad jeg kan svare på, så send mig en mail hvis du mangler et svar - HVIS dit spørgsmål er af generel interesse og jeg ved hvem du er, skriver jeg selvfølgelig noget om det her - og du får i alle tilfælde selv et svar.  Tak - fordi du forstår dette!  OG  God tirsdag allesammen - er det lyden af flittige hænder der laver julekort jeg kan høre ???  JA minsandten - det tror jeg det er!  =0)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikken en flittig "nisse" der har været på spil her, de er bare så flotte naive eller ej, skønne farver og figurer.
Bodil

Sabrina Krighaar sagde ...

Ej, du har da helt ret i det med de juletræer - de er intet mindre end fantastiske!

Majer sagde ...

Hold da helt op, hvor har Margit været flittig. Godt at der findes nogle faste kortmagere, der får lavet så mange, så der er en chance for at nå målet :-)

Margit sagde ...

ALTSÅ... jeg vil lige indsparke en fodnot:
Juletræerne er IKKE min idé... de er liftet fra Cecilie... Jeg har bare ændret lidt hist og pist - så TAK Cecilie - for inspiration ENDNU en gang.

Cecilie sagde ...

Herlig herlig bunke! Og fedt at se, at det naive juletræ spreder sig ;o)