onsdag den 20. oktober 2010

20.10 2010 og kl 20.10 i aften tømmer jeg Love2Scraps OSHkasse

... som Pia har fortalt mig bugner igen - og det er jo skønt ! Men mere om det SENT i aften - når jeg har dagens tal til opdatering af Rudolf.

SUPER spændende om det bliver i dag eller i morgen vi runder julekort nr. 1.500!!!  I bliver de første der hører det (bortset måske fra naboerne - der måske hører jubelråbet før I ser det her på bloggen)  =0)

OPDATERING kl. er 22.22 og jeg er færdig med at tælle - der var RIGTIG mange kort i Love2Scraps kasse og samtidig kom Sarah og Gitte forbi med kort - så ialt 239 julekort og en håndfuld andre kort kom jeg hjem med - læg dertil de 46 julekort der kom fra Multiscraps kasse i dag og - SÆT JER HELLERE NED - vi har RUNDET de 1.500 julekort og er lige nu oppe på 1.655. Det sker sjældent - men jeg er faktisk lidt mundlam lige nu - så HURRA - SUPER - I ER FANTASTISKE - og lad så Rudolf og tallet tale for sig selv resten af aftenen.......  =0)  I morgen er jeg tilbage med torsdagsnyt - for der er flere kort i posten ved jeg!!!

Men indtil tallet er klar i aften (efter 22.00) er her lidt flere fiiine julekort at kigge på - første sending er fra Annette M. som med vanlig sikker farvesans har kombineret disse lækre eksemplarer, TAK Annette :

og her samme stil - men i kvadratiske kort:

Og her kommer en fin portion fra Bodil med lækker embossing og julede motiver.Min mand der jo ELSKER Grønland, faldt straks for det med den lille isbjørn - men bare rolig - jeg har VRISTET det fra ham igen  =0):

og her et par stykker med de søde hjerter i Tilda karton  - på den anden led. Også TAK til dig Bodil:


Jeg har en ide i støbeskeen med et lille Danmarkskort med oversigt over hvor mange vi er og hvilke byer vi kommer fra. Derfor må du meget gerne sende en mail til OSH-mailen - bare med navn og bynavn hvis du deltager i OSH-projektet. Der er allerede kommet en del - men nu ved DU det også - og det er uanset om du har lavet få eller mange kort - hvis man er med - så er man med!

På gensyn senere i dag - hvor jeg vil være "fuld af numre"...   ;o)

6 kommentarer:

Margit sagde ...

HERLIGT!!! Ihhh... hvor er jeg spændt på at høre tallet...
Super flotte kort du har fået igen... jeg glæder mig til at lave "egne" julekort og kunne få rigtig mange go'e idéer fra vores "galleri" her på OSHbloggen ;o) ;o)

Margit sagde ...

SÅDAN!!
TILSAMMEN KAN VI!!!

Gitte sagde ...

Åh, det er bare skønt at tallet er over 1500 nu. Og for mit vedkommende har det været en fornøjelse at skulle tænke anderledes kreativt, så man fik udnyttet både tid og materialer bedst muligt.

Og tak for dine skønne indlæg, som jo også er med til, at man tit er inde på bloggen her.

Jeg går ud fra, at du også sætter mig på Danmarkskortet...Man føler sig jo helt royal.

Lån af posthorn, står stadig ved magt :-)) Måske vi også kan finde en gammel harmonika.

Anonym sagde ...

Sikke en masse kort vi har doneret det er godt gået. Men stakkels Rudolf han er næsten helt skeløjet i forsøget at læse det flotte tal.
Bodil

Jette W sagde ...

Hvor har i bare allesammen været rigtige dygtige.
Flot arbejde piger. :)
Jeg selv har desværre ikke haft tid til julekort. :(
Charlie hvor er det flot det arbejde du har lavet for at få det her op at stå.
:)

Cecilie sagde ...

Hvor er det fedt, at vi nåede over 1500. Mon der er plads til en, der ikke kan være på danmarkskortet? Jeg er virkelig spændt på, hvad det endelige antal julekort bliver!