fredag den 15. oktober 2010

TAK for i dag og opdatering af Rudolfs næse...

I dag lagde Charlotte H. fra Scrapfactory lokaler til en hyggelig "Lav kort til OSH-aften" og vi var 6 flittige "julenisser" der mødtes til hyggeligt samvær og fik lov til at bruge løs af de fine julepapirer m.v. der var lagt frem på bordet. Tak for i husly og materialer til Charlotte H. og tak til Nikolette, Monica K., Madamtridse, Rikke for fremmødet og de flittige hænder (nå ja munden stod jo heller ikke stille på jer - men derfor blev der jo produceret alligevel). Her ses et snapshot fra midt i processen i Scrapfactory's fine skolestue:


Og her er et overblik over de 56 jule kort og 3 øvrige kort der kom med hjem, men det kan I jo ikke nøjes med at se - I vil jo kigge nærmere på kortene, så zoom kommer længere nede.

Her først nogle af Nikolettes lækre kort med fine udskæringer med Glædelig Jul og et enkelt kort med stempelmotiv:

Og her lidt flere Nikolette kreationer, et kort med fint nyt julestempel fra Rikke og et enkelt af mine julekort:

HOLD DA op hvor I får meget for pengene i dag - her er flere igen - Nikolette, Madamtridse, mig og Charlotte H:

Og sidste hjørne af bordet, Nikolette, Monica K, Rikke, Madamtridse og undertegnede. Sjovt at se hvor forskellige kreationer der kom ud at de samme lækre julepapirer, ikke? :

Jeg var så heldig at være sidste "mand" der lukkede og slukkede sammen med Charlotte - men hvem har liiige lyst til at forlade en lækker scrapbutik, når man er næsten helt alene i den ??? Jeg kom da også "til" at investere i en lækker Martha S. kantpunch, så nu kommer der nok grangrene på et par kort. 

HUSK: Scrapfactory har OSH-julekortaften igen både torsdag 21.10 og torsdag 28.10 mellem kl. 16 og 22, kig forbi hvis du har tid og lyst - vi har brug for alle de kort der kan blive produceret og jeg prøver at kigge forbi et par timer begge dage!

Sjov tanke at en masse mennesker i december vil tænke: "Hvad mon den label bag på julekortet betyder" og kigge her forbi bloggen. Jeg skal nok sørge for der også sker noget i december - men mere om det senere!

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Øj... hvor har I været flittige... og SØØØØØDE kort. Jeg synes, at det er SÅ morsomt at se HVOR forskellige de julekort kan blive som der fremstilles. Det virker helt vildt, men det er måske fordi de kommer springende i øjnene på os i frøers mængde... HELDIGVIS... uha--- nu synes jeg det er ved at være spændende med det samlede antal =0)

aka sagde ...

Tænk, jeg synes næsten, jeg kan høre jer helt herover...Hvor ser det bare hyggeligt ud.
Og sikke mange og utroligt flotte og forskellige kort, I har lavet.
Jeg har også fundet ud af hvor meget papir og forskelligt værktøj osv, man bare MÅ eje, for at lave kort....Gad vide, hvem der har lokket mig ud i kort-mageri. Hva, Charlie ?

Anonym sagde ...

Sikke en masse flotte kort i her har fået fremstillet og på så "kort" tid haha.
Sikke mange der bliver glade når de når frem til jul.
Bodil