torsdag den 24. december 2020

Julekort #12 hos OSH med indbygget overraskelse

Så er dagen kommet! En noget anderledes juleaften for rigtig mange af os, men det skal sandelig ikke tage pippet fra juleglæden hos Operation skriv hjem. Af  💖 tak til alle jer, der har støttet os med stort og småt gennem 2020. Det har stor betydning for mange at modtage en fin, håndskreven hilsen fra deres kære udsendte. Tak for jeres hjælp til at gøre dette muligt. Tak til vores 12 dygtige gæstedesignere i 2020. Tak for alle kortene til alle jer andre og 1.000 tak til vores trofaste sponsorer blandt de dejlige, danske webshops og butikker for at gøre vores månedlige præmie muligt.  😍

I får lige en julehilsen fra mig og Pia med tak for i år.
kortet er Pias fine arbejde.

I år prøvede jeg noget nyt med vores "decemberblog" og jeg skal love for I tog godt imod det. De i skrivende stund 23 indlæg er blevet set 3.368 gange  WAUW 😲 Så er der noget ved at skrive små historier og samtidig har vi fået vist så mange julekort, som vi har kunnet. 

I dag får I så dette års sidste julekort inspiration. Men bare rolig - vi fastholder traditionen og juler selvfølgelig videre næste år - hver måned den 24. 

Nu kan vi endelig afsløre, hvem der er denne måneds gæstedesigner. Det har virkelig været svært at holde på den hemmelighed.  Finally it is time to share a well kept secret with all of you.

Først et billede af gæstedesigneren - der selv i denne skønne udgave nok bliver genkendt!!
Here's a picture of our special guest designer - she did try to be in disguise - but I think you can still see who it is. 😁

Jo det er Sandy Allnock - og her i HQ er vi så stolte og glade for hendes medvirken.
YES - it is Sandy Allnock - all the way from USA - we are so thrilled and proud at OSH HQ.

Her ses Sandy's to pelsbabyer V og G der elsker at holde hende med selskab, når hun arbejder.
Sandy's two cute fur babies sure knows how to have a good time watching her as she works.


Og her det smukke julekort. Sandy skriver selv om det længere nede. SÅ inspirerende at se, hvor meget af et kort, man selv kan blive god nok til at lave. Stemplet (der hedder LL221 lovely legs - Bethlehems light) er jo kun en lille del af dette kunstværk, resten er håndtegnet/malet.
Jeg kan anbefale de kurser Sandy udbyder på sin hjemmeside, hun er SÅ dygtig. 
And ... tadaaah... this is the artwork of a xmas card she made. SO much hard work for most of us to ever be able to make all the background as pretty as she did. But SO much worth it and luckily Sandy has a number of FAB courses on-line - so there is help out there. 

Og her er Sandys hilsen til os allesammen:

Hello OSH, and Merry Christmas! I’m Sandy Allnock, and used to head up Operation Write Home, so OSH has always been near and dear to my heart. I live near Seattle in the USA with my two pups - Giallo, the golden retriever, and Vienna, the black and white mix…they hang out with me in the studio all the time while I work! The card I’m sharing with you today has a stamp by the Colorado Craft Company from last year - a beautiiful manger scene, with a sky in Copic markers. I drew in my own hay - some of which was in my famous white pen! I just hope the Baby isn’t cold out there with no roof overhead under that pretty sky! Merry Christmas, everyone!     Sandy

I får den lige på dansk også:  Hej OSH og Glædelig jul. Jeg hedder Sandy Allnock og jeg stod for Operation Write Home, da det fandtes i USA. Jeres OSH har derfor altid stået mit hjerte nær. Jeg bor i nærheden af Seattle i USA med mine 2 vovser - Giallo, der er en golden retriever og Vienna, som er en sort og hvid blanding. De holder mig med selskab i mit scraprum, mens jeg arbejder. Kortet, jeg deler med jer i dag, er med et stempel fra Colorado Craft Company fra sidste år - et smukt krybbe motiv, med en Copic himmel. Jeg tegnede mit eget hø - noget af det med min berømte hvide gelpen. Jeg håber ikke, at baby Jesus fryser, da der jo ikke er noget tag mellem ham og den smukke himmel. Glædelig jul til jer allesammen!    Sandy

And a Merry Christmas to you too  Sandy  

Pia på banen her :) Jeg er selv personligt vild med Sandy's flotte kreationer. Hun kan bare det der med akvarel og tusser. Hun er vildt inspirerende! 

Denne gang har jeg kastet mig ud i farvelægning med ZIG Clean Color Real Brush med vandpensel på akvarel papir. 

Jeg har brugt stemplerne "Knus i et Krus" og "Julehygge" fra Three Scoops. 

Til guld splatteriet på kortet har jeg brugt et akvarelsæt med shimmer i farverne. For en gangs skyld er jeg 100% tilfreds med mine splatter. Det kan jo være tricky at styre dem. Jeg har lavet dem ved at flikke min pensel på kanten af en lille akrylblok. Denne metode er god til at få mindre splat dråber. 

Håber I alle får en dejlig jul og passer på hinanden. Godt Nytår til jer alle og glæder mig til vi virtuelt ses igen næste år til masser af ny julekort inspiration. Jeg glæder mig vildt meget! Jeg elsker at lave julekort :) og lad os så se hvad Charlie har hygget sig med.

Ja her kommer jeg, som den trofaste rosin i pølseenden. 😉 Det kræver meget at komme lige efter Sandy og Pia, så jeg har valgt at vise et helt specielt hyggeligt kort. Det er lavet til en lille fyr, hvis faster og mor har fyldt hans december måned med skønne oplevelser med en juledør, der har udviklet sig til et julemusehus, hvor ALT kan ske. Jeg har fulgt med i de søde historier og derfor var det oplagt, at hans familie skulle have dette julekort i år.

Her ses de to fine julemus det handler om:


Og her genskabt som julekort - i en hyggestund foran pejsen.
Mus kan helt sikkert godt lide ristede marshmallows - hvor hyggeligt er det lige.???

Materialevalg denne gang uden foto: Mus, stearinlys og tøj er Marianne design, pejsen er en ældre Quickutz die, Marshmallows er naturligvis klisterskumfiduser på tandstikker med en lille hvid papir øverst. Stempel og små kristtjørn blade er fra mit eget lager. 

Bare fordi året næsten er slut og fordi det er JUL - trækker Fifty en lille EKSTRA ekstra præmie blandt de links I laver her via Mr. Linky. Skal vi ikke slutte året af med en masse små fotos, der linker til jeres julekort.  Vinderen trækkes Nytårsaften  - så vis os det julekort, du selv er mest tilfreds med i år: 
14 kommentarer:

Tina sagde ...

Wow! The one and only Sandy on our danish OSH blog! That's cool! And I adore the card! I love anything nativity and this night sky is just stunning 😍 I've only recently started copic coloring backgrounds. I think it scared me. But I love how they turn out. Merry Christmas to all 🎅🎄

Dot D sagde ...

Superflot kort fra Sandy.. 👍👍👍

Else-DK sagde ...

Hello Sandy. I love Your card, speciel the two tiny feet. 🤗

Charlie Tak for de skønne historier hele december, jeg har nydt at følge denne "julekalender" hver dag (nat).
Jeg ønsker OSH, Charlie, alle gæstedesignere, kortmagere, I der læser med og alle andre en glædelig jul samt et godt nyt krea år 2021.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Skønne julekort i hele december og nogle herlige historier 🧑🏻‍🎄
En glædelig jul og godt nytår til jer alle 🌈🎄🌈

MosteH sagde ...

Tak for alle de skønne kort og ikke mindst dejlige historier i december måned. Det har været hyggeligt at følge med. Glædelig Jul til alle og især jer i HQ.

Lene sagde ...

Man kan blive så imponeret over hvor flot der kan farvelægges. Glædelig jul til alle

10na sagde ...

Rigtig glædelig jul til jer alle. Tak for smukke inspirerende kort og dameligakampen julefortællinger. Fedt at Sandy er med på teametfor en stund. Kh 10na

Charlotte sagde ...

Kære Charlie
Tusinde tak for dine små finurlige og humoristiske historier.
Tak til alle for alle de flotte kort og masser af inspiration.
Og her lige på falderebet et skønt kort fra Sandy, som vel er ophavsmanden(?) til hele tanken bag konceptet? Det var en skøn overraskelse.
Glædelig jul herfra.

Sonja Skovgaard sagde ...

Tak for skønne kort og hyggelige fortællinger. Glædelig jul til jer alle🎄🎶🎄

Ruth Tingleff sagde ...

Tak for søde, sjove julehistorier. Glædelig jul. 🤶🏻🎄🤶🏻

Unknown sagde ...

Tak til alle jer der har lavet julekor til det gode formål og stor tak til Charlie for de små søde historier.

Jannie sagde ...

Super flot julekort...

Conny sagde ...

Som altid finder du nogle fantastiske kort, som kan inspirere os alle. Tak for dette år.

Julie aka loxx sagde ...

tak for dine mange små fortællinger hele december. det har været en fornøjelse at følge og læse. :)