onsdag den 16. december 2020

16.12.2020 Hjerter, gran og kager er dagens emner

Det var hyggeligt og interessant at læse alle jeres kommentarer i går med emnet hvid jul. Det jeg som barn fik at vide var "københavnersnak" om at sneen var velkommen, bare den holdt sig fra gader og fortove ser ud til at have mange supportere 😄

I dag kigger vi på kort fra Ann Vicky Beck Jensen:

Som kortet fint viser, er der mange der elsker sne, så længe den holder sig ren og hvid
og mest dækker den del af landskabet, der ikke er asfalteret.

Men lad os også huske på, at Julen er hjerternes fest - og i år er der sikkert
en hel del flere hjerter, der sidder alene i juledagene. Dem skal vi huske at glæde
på den ene eller anden måde. Men det har I kreative sjæle sikkert helt styr på.
Hvis ikke er her et par ideer fra mig til jer. 

Måske skal de have et kort, selvom de ikke står på jeres julekortliste. Min er f.eks. blevet en del længere i år, netop fordi der er så mange, vi ikke har haft kontakt med siden marts. Ikke på den der "nu skal vi også ses i det nye år" måde, som man kan se i et julekort, men fordi man virkelig savner at kunne ses.
Hvis du har en stjerne i dit liv, så husk at skrive det i et kort til ham/hende.  💓 

Da vi var ude for at vælge juletræ, kom jeg til at tænke på de træer jeg så, da vi var i Pennsylvania for et par år siden. De var så ens, at jeg først troede, det var en mark med kunstige træer. Det ville være underligt - men det var jo i USA 😆. Det viste sig at være fordi, mange foretrækker et tæt træ, der ligner en sukkertop og derfor bliver de klippet og studset til man opnår det resultat. I rigtig grelle tilfælde får de måske også lige et pust grøn spraymaling, så de ser rigtig "fine ud" - føj siger jeg bare.... 😲

Men tilbage til det med at glæde andre. Her i HQ bliver der ofte først bagt ret tæt på juleaften.
Ikke af dovenskab, men af selverkendelse. Vi er nemlig flere, der har en rygrad som en regnorm, når det kommer til kager og søde sager - så derfor ville 24 dage med fyldte kagedåser i huset være den rene tortur. Så vores småkager er altid friskbagte og holder så et stykke ind i januar, som er den store fødselsdagsmåned i vores familie og vi deler gerne ud af dem.

Det var hvad dagens kort fik sat i gang af tanker og historier hos mig. Nu kan jeg huske, hvorfor jeg ELSKEDE fristil, dengang jeg gik i skole.  😉 Tak fordi I læser med og tak for alle de dejlige kort, vi sammen har sendt ud til soldaterne i 2020. Både kvalitet og kreativitet steg i 2020, så noget godt er der da kommet ud af den pokkers Corona.

8 kommentarer:

10na sagde ...

Fine kort og dejlig fortælling. Ja ALT er anderledes denne jul. Heldigvis er juletræ og hjemmebag som det altid har været. Kh Tina

Sonja Skovgaard sagde ...

Rigtig søde kort, og dine tanker bag matcher fint mine👍🎄🎶🎄

Tina sagde ...

Ja, og det er jo egentlig lidt utroligt når flere af os, mig selv inkluderet, har kæmpet lidt med at finde den kreative motivation gennem dette år. Men enkle og søde er disse i hvert fald.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Fine kort, og jo det er et underligt år med super mange ting man ikke må 🦠
Vi kan kun ønske os et bedrer nyt år. 🌈🥰🌈

Annette / aka sagde ...

Hvor er det dejligt at se så fine lilla julekort. Jeg har da helt glemt lilla i min julekortproduktion. Det må ændres ..... !

MosteH sagde ...

Søde søde kort

Mette sagde ...

Flotte kort - det der med rygrad som en regnorm kender jeg godt. Tænker at vi bager d. 23 december :-)

Julie aka loxx sagde ...

jeg tror kort til velgøringhed har gjort at det giver en form for mening at sidde hjemme i år pga covid. lad os håber de nye år bliver mere åbnet.