fredag den 1. januar 2021

GODT Nytår og 6.773 tak for det gamle år

Det er 1. januar - HQ bærer stadig præg af nytårspynt og tomme glas - for selvom vi kun var 4 inkl. Fifty kan man godt feste igennem  😄 især når man VIRKELIG har glædet sig til et NYT ÅR....

Men ligefrem 6.773 tak - hvorfor nu det Charlie - det hedder da bare 1.000 tak?

Ja - men nu holder jeg jo styr på mange ting - og en af dem er antallet af kort og julekort vi modtager i løbet af et år - og derfor kan jeg her sige helt præcis TAK for ALLE de kort, der kom hertil i løbet af 2020. Jeg ved også, at 2.220 af dem var smukke julekort. Så til dig derude, uanset om du har været med fra dag 1 eller lige har fået lyst til at være en del af OSH-familien - lige meget om du har leveret 10 kort eller flere tusind i løbet af de foreløbigt 10 år vi har været i gang.  TAK TAK TAK og blev endelig ved - for det gør vi - så længe der stadig er brug for vores arbejde og glade modtagere i den anden ende. 💝

I juleferien hørte jeg f.eks. fra RDAF i UAE - og det betyder Flyvevåbnets udsendte styrke i de Forenede Arabiske Emirater.  Her er hvad de skrev:

Kære Operation skriv hjem.

Tak for de mange, smukke julekort og for den ekstra kasse med forskellige kort og med pebernødder og lakridskonfekt. Nu kan alle også sende en hilsen hjem i det nye år. Vores mission havde rotation i november, så vi måtte alle have vores julegaver med herned i oppakningen - ellers kunne vi ikke nå at få dem inden jul. 

Endnu en gang tak fordi I tænker på os - glædelig jul og Godt nytår.

Underskrevet kommandobefalingsmand, seniorsergent Tina G.A.

Og som I kan se - er der også udsendte kvinder, det er derfor vi også har brug for kort, der egner sig til at sende hjem til mænd. 

I hele december har I kunnet læse 1 lille historie hver dag som var ledsaget af de kort, der havde inspireret mig til historien. Jeg skal da lige love for, at I tog godt imod den ide - ALDRIG har der været så mange, dejlige kommentarer at trække lod om i en måned - men en vinder fandt vi og det er denne kommentar fra indlægget 18. december:

Sikke skønne nissekort... og de nisser der har deres helt egen personligheder ;-)  

den er skrevet af Betina Olesen - så STORT til lykke til dig - du har vundet et gavekort på 200 kr fra Lene fra Hobitik, som jo var vores december sponsor i 2020. Jeg skriver dit navn til Hobitik og så ved Lene du er "the lucky one".  Samtidig KÆMPE tak til Lene/Hobitik for præmien. 👍😍

Det var  vores månedsvinder - og så må vi jo ikke glemme at Fifty også var ude med en præmie, som han har fået af en sød scrapper til lige det formål. Nemlig lodtrækning blandt de links, der var lagt i vores indlæg 24. december.  Der kom 9 links og vinderen var Jannie Thorgersen der linkede til et nuttet julekort med en lille julemus. Til lykke Jannie - du vandt det søde stempelsæt med cirkuselefanter fra Tracey Hey. Send mig lige en pb med din adresse - så kommer det med posten snarest.

Den 24. december havde vi en gæsteoptræden af selveste Sandy Allnock fra USA - hvis du missede det, så kig lige forbi og læg en kommentar. Jeg oversætter dem nemlig her i januar og sender dem til Sandy. 

Det var dejligt at se, at flere efterhånden er blevet dus med Mr. Linky. Der ligger en sød historie bag Mr. Linky. Jeg begyndte at bruge ham for en del år siden, bare med alm. links, da det at have "thumbnail" links med de små billeder kostede penge. Da den rare mand bag Mr. Linky opdagede hvad OSH stod for og hvad vi lavede opgraderede ham mig uden beregning til det medlemsskab, som har adgang til thumbnail muligheden  - det er da rørende. Jeg kan se at man nu også kan linke til Instagram indlæg, så I der ikke har en blog længere kan gøre det. Vi vil også bruge Mr. Linky i nogle af vores indlæg i 2021, så PRØV det og få dermed endnu flere der ser jeres fine kort - for selvom jeg bruger rigtig meget tid på at fotografere udvalg af de kort vi modtager, kommer jeg ALDRIG til at kunne nå at vise alle kort.

SIKKE et langt indlæg og så på årets første dag, men der var jo også hele TO vindere og en hilsen fra de udsendte at byde på.

Jeg vil gerne slutte dette indlæg med endnu en KÆMPE tak og den går til alle vores dejlige, danske butikker og webshops, der igen i 2020 har støttet OSH ved at sponsorere vores månedlige kommentar-konkurrence.

Vi linker jo altid til dem i deres måned, både i sidemenu og i indlæg, så lov mig, at I støtter dem lidt ekstra her i den svære Coronatid med nedlukning osv. Da jeg jo ikke har været på messe i al for lang tid, er jeg ved at samle sponsorer til 2021 på den lidt mere besværlige måde - men jeg har heldigvis allerede hørt fra Carsten, så Luna hobby står for januar måned med et gavekort på 200 kr. TAK Carsten   ;0)

10 kommentarer:

Dot D sagde ...

Det har været så hyggeligt at læse de små historier til kortene.
Stort tillykke til vinderne 🙂
Og rigtigt godt nytår til alle 🎉

Tina-Smedegaard sagde ...

Godt nytår og tillykke til vinderne!

Hanneby sagde ...

Tak for dit, Fifty og Kjelds store arbejde .. jegvhar holder hvordan det ser ud når den stakkels mand med nød og næppe kan få en plads i sit eget hus.. stakkel... Godt nytår til jer alle

Heidi / Heroly sagde ...

Godt nytår og tak for inspiration i det “herrens” år 2020. Glæder mig til lysere tider med rigtige scrap møder.

Jean sagde ...

Rigtig godt nytår til jer alle sammen.. Og tak til dig Charlie for dit kæmpe arbejde med OSH..

MosteH sagde ...

Stort tillykke til vinderne.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Tillykke tillykke og rigtig godt nytår 🌈🥳🎉🌈

10na sagde ...

Tillykke til vinderne, og tak til dig og Fifty, for søde, sjove og finurlige jule fortællinger inspireret at vores kort. Rigtig godt nytår til jer i HQ.
Kh 10na

Julie aka loxx sagde ...

Tillykke til vinderne.
Det var virkelig mange kort i år. Og hvor er det bare herligt. Uden dig vil intet af det lykkes, så 1000 tak for dit store arbejde.

Tina sagde ...

Tillykke til vinderne og personligt ser jeg frem til 24 nye søde, sjove og hyggelige julekort-historier til næste jul 😉