tirsdag den 14. februar 2023

Pink and Red Love med stencils | Pia På Banen

Stencils er stadig IN og takket være det! Stencils er nemme at arbejde med og med de nye trends med lag-på-lag stencils, kan man skabe de flotteste kort. 

Normalt når det gælder OSH kort arbejder jeg mest med diecutting. Ganske simpelt forbi OSH har fået doneret et bjerg (bogstaveligt talt) af designpapir og karton, som skal bruges. 

MEN det skal jo ikke holde én fra at hygge med andre teknikker til OSH kort. Derfor byder jeg denne gang på et par Stencil kort, hvor basen er med den samme Taylored Expressions lag-på-lag stencil. 

Jeg er på Hobbybodens kreative team, hvorfor der kan forekomme brug af materialer købt hos Hobbyboden, samt mærket Gittes Eget Design (som er Hobbybodens eget mærke). Jeg vil dog til en hver tid opmuntre jer til at bruge af scrapsager, som I allerede har derhjemme og som kan bruges i stedet for de produkter, jeg har brugt.  Med det første kort har jeg faktisk snydt lidt. For her har jeg kun brugt den ene Taylored Expressions lag-på-lag stencil og valgt at kombinere den med en anden stencil fra My Favorite Things. 

Det store hjerte og de mindre omkring liggende hjerter er fra Taylored Expressions Layering Stencil Set 6x6 Hearts of Hearts. Her har jeg kun valgt at bruge stencil 1 fra sættet. Stencil sættet har jeg købt hos Hobbyboden. 

Ovenpå Taylored Expressions stencil 1 har jeg valgt at bruge My Favorite Things Staggered Hearts stencil. Denne stencil har jeg været heldig at købe via Scrapsisters Brugtmarked. Diecut teksten Love er fra Concord & 9th  All The Love diesættet. For lidt ekstra detaljer har jeg valgt at give Love teksten en pink skygge ved at lime det pink ord en smule forskudt bag på det røde. 

Det hvide hjerte er også fra Concord & 9th og hedder Quilted Heart. 

Til begge kort har jeg brugt Gina K. Designs sværterne Bubblegum Pink og Cherry Red. Jeg har brugt Taylored Expressions Blender Brushes til at påføre sværten med. 


Til dette kort har jeg brugt begge lag-på-lag stencils fra Taylored Expressions Hearts of Hearts. Ohhh, det ser bare lækkert ud!

For at min kortbase skulle matche farverne på min kortfront, har jeg lige givet kanterne på kortfronten lidt med Bubblegum Pink og en blender brush.


Igen har jeg brugt Quilted Heart fra Concord & 9th, denne gang dog med den lille tynde diecut ramme som hører med i diesættet.Kreative hilsner,

Pia 

Instagram: @pia_k_larsen
Pinterest: Pia Krogh Larsen
Facebook: Pia Krogh Larsen12 kommentarer:

Hanne Gissel Gross sagde ...

Sikke nogle lækre love kort. Lag på lag stencil kan noget også selvom det er to forskellige sæt.

Anonym sagde ...

Flotte kort og god beskrivelse af processen🙂

Bertram sagde ...

Lækre love kort 🥰

Pernille Jensen sagde ...

Så er der kærlighed <3

Lonny sagde ...

Som ganske ny i denne fantastiske verden, må jeg indrømme at det er svært at få armene ned..!
Alle de vilde kort er inspiration til den kreative sjæl - Tak!

Mette Nysted sagde ...

Sikke lækre love kort 😍🥰♥️

Karina Borup sagde ...

Lækre kærlighedskort 😍

10na sagde ...

I love it, kærligheden overvinder alt.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Lækre kort - og adskillige sager, som jeg aldrig har hørt om. Hvor er det dog fantastisk, at der findes så mange skønne sager til os kreative mennesker 🤩
TAK for det gode fif med lige at lave kanten rundt i samme (sværte)farve, som der ellers er brugt på kortet. En sikker måde at ramme den samme nuance på

Lonny sagde ...

Jeg er faktisk også hel vild med at der bliver oplyst hvilken teknikker der er brugt på de forskellige kort..

Lene sagde ...

Wauw det ser godt ud

Jean sagde ...

Super søde kærlighedskort😍😍