fredag den 24. februar 2023

Julekort #2 hos OSH

Hej - så er februar allerede nået til den 24.  Men bare rolig vi er klar med ny juleinspiration alle 3 "OSH-nisser" 🎅🎄

Jeg får æren af at lægge ud denne gang og I får først et mini-sneak peak af mit korts tema 😉... for jeg er virkelig glad for juletiden, så derfor er dette ældre Gummiapan kommet i brug.


Jeg var så heldig at få denne super nuttede bjælkehytte til min fødselsdag. Den hedder "Log cabin" og er fra Lawn fawn. Udover det I ser her har sættet også et hjerte og et skilt der kan hænge over døren, hvis man hellere vil have lamperne over begge vinduer. Det lille dørhåndtag er bare en sølvfarvet lille prik. De hvide snedynger i baggrunden og snefnug topkanten er også Lawn fawn, De to juletræer er fra lageret. 


For at huset virker robust som en rigtig bjælkehytte, har jeg skåret det 3 gange og limet det sammen med en lille strimmel gul karton, der illuderer lys i huset mellem 2 af lagene. Skorstenen er skåret i hvid karton og farvelagt med Copic, den sidder mellem lagene og har lidt 3d puder bagpå, Copic er også brugt til lidt skygger på bjælkerne. Kortet kunne egentlig også være fint til en skiferiehilsen eller være et sortbejset sommerhus - der er mange muligheder.   Dejligt at få indviet en ny die. Tjek ved det. ✔

Det var mit februar julekort - nu er jeg spændt på at se Pia L og Gitte Y's februar udgaver. 

Så Pia - hvad har du fundet på denne gang??

For nogen tid siden fik OSH doneret nogle diverse scrapsager. Charlie og jeg gik tingene igennem og jeg spottede en rulle af noget håndværker-tape. Det er vist tape til at forstærke samlinger af f.eks. gipsplader. Min tanke er, at scrappere måske bruger dette tape til at lave egne albums eller æsker med dvs. forstærke ryg eller samlinger ved brug af denne tape. Men hæng mig ikke op på det.  

Jeg så til gengæld stencil-muligheder i dette tape! Og mit første forsøg blev til dette julekort for OSH. 

Kortet er som altid rimeligt simpelt i design og med begrænsede lag. 


Jeg har brugt dette tape sammen med heat embossing. Først har jeg lagt tape henover min diecut tekst, derefter presset min VersaMark Watermark/Embossing sværte ned over tapen. Fjernet tapen og drysset guld embossing pulver over min diecut tekst. Sidst har jeg smeltet embossing pulveret med min heat gun. 

Næste gang tror jeg, at tapen skal bruges sammen med paste. Hvem ved, hvad jeg finder på! :)

Den store God Jul diecut tekst er fra Gittes Eget Design. 


Afslutningsvist har jeg givet teksten en lille dusk kristtjørn. Denne er fra engelske Clearly Besotted. 

Hvad har du til os i denne måned Gitte?

Hej - FLOT kort og genial teknik Pia og sjovt nok har jeg samme farvevalg, se selv:


Men rød er jo også julens farve og især en dyb rød .... meeen at bruge den som et juletræ, er måske for meget?  Og dog - for i 2022 har jeg set træer lavet i alle regnbuens farver, så hvorfor ikke i julerød.

Jeg har først for nyligt fået øjnene op for disse skønne dies, som kommer fra A pockeetfull of happiness. De er designet af en Zsoka Marko, som laver de flotteste ting for bl.a. Spellbinders. Luna Hobby er begyndt at føre hendes dies. Jeg har brugt to sæt her "Geometric christmas tree" og "Cue the confetti". Den røde karton hedder cranberry og er fra Concord and 9th og jeg har embosset med en embossingfolder fra Gina K. Ideen med confetti kan naturligvis også laves med små punchede cirkler. Tekststemplet er fra MFT. Det var vist det hele 😁.

WAUW - flotte kort fra jer begge 2 - tak for de ideer !

Nu er det spændende at se, hvor mange der har tid til at kigge og kommentere i weekenden?

HUSK det er SIDSTE chance for at deltage i lodtrækningen om fru Hansens hobby's gavekort nr 4 på 250 kr. Vi trækker vinderen tirsdag d. 28. efter kl. 22.00.

God weekend fra os i HQ 😍


13 kommentarer:

Pernille Jensen sagde ...

Tak for inspirationen :)

Birgithe.Dk sagde ...

Sikke nogle fine kort. 😊 Pia, ka du lave en video eller billede serie, da jeg ikke helt forstår det med tapet. 🙈

Annemette Porse sagde ...

Dejlig inspiration, tror også jeg har den tape liggende😉

Juditte Troelsen sagde ...

Dejlig inspiration. God ide med tapen

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Smukke kort 😍 Sjov ide med det håndværker tape. Nogle gange får man inspiration til at bruge utraditionelle materialer, og der kan komme noget smukt ud af det 🦋

Anita Mønster sagde ...

Sikke nogen fine kort alle 3 Jeg har faktisk selv sådan en rulle tape liggende, men har ikke brugt den endnu, men tak for inspiration

Jean sagde ...

Skønne kort..☺️
Jeg har også brugt det tape til mixed media projekt..
God weekend 😊

Annette Andersen sagde ...

Virkelig fin bjælkehytte

10na sagde ...

Så fint inspiration og en kortmager ser muligheder i mange ting, �� det er en superkraft�� og meget inspirerende. God weekend til jer i HQ.

Bertram sagde ...

Lækker juleinspiration fra jer alle 3. A Pocketful of Happiness laver de fineste dies synes jeg 🥰

Mette Nysted sagde ...

Jeg elsker det her koncept med julekort d. 24 i hver måned 🎄🎅🏻
Søde julekort 😍

Tina sagde ...

Hvor fed idé at bruge det som stencil! Vh Tina Wilstrup

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Den bjælkehytte blev jeg NØDT til at købe, da jeg så din .... glæder mig til at få den i brug