mandag den 3. januar 2022

Velkommen 2022 - giv os venligst et GODT NYT år. På forhånd tak...

Så slutter HQ's jule/nytårsferie og dette indlæg kan læses når det er blevet mandag og ugen starter.

Her i den første uge kommer der til at ske en lille smule oprydning/opdatering på siden oppe i fanebladene, I får besked når det sker. 

Men allerede NU kan jeg meddele, at vi er så heldige at vi har de første to sponsorer på plads - og i løbet af måneden har vi forhåbentlig fuldt hos igen, så vi fortsætter med OSH legendariske kommentarkonkurrence i 2022 også. TAK til vores danske butikker og husk at klikke på linket til dem i sidemenuen.

I januar er det Fiftys gode ven Carsten fra Luna hobby - og han kaster et gavekort på 200 kr til butik eller webshop i januarpuljen. TAK Carsten 👍😍 - jeg mangler snart en del refiller til mine Copics og den ordre får du, da jeg jo ikke så godt kan vinde i mit eget lotteri. 

Selvom jeg havde skrevet det var slut med julekortvisning kommer her lige et der poppede op i december på Instagram på vores #operationskrivhjem og den er I naturligvis altid velkommen til at bruge hvis I vil dele et par kort I har lavet til OSH. 

Her er det en julekortmodtager der hedder Susanne Diedrichsen der skriver: En lille hilsen langvejs fra, der glæder i en tid med savn #operationskrivhjem #julehilsen #tak #forsvaret

Her er kortet og jeg er ret sikker på det er et af Margit B.'s søde Peter plys kort:Vi ved der er kort på vej hertil i januar og vi blev jo SÅ forkælet til messerne, fordi det var så længe siden vi havde været sammen - så selvom vi ikke har den nøjagtige næste pakkedag, kan vi roligt sige - hyg jer med jeres julegaver og få gode ideer - for vi behøver først opfyldning af vores lager, når vi har sendt kort afsted i løbet af februar. Vi er simpelthen løbet før for plads lige nu. Når jeg har næste deadline kommer den fluks på siden her ude i sidemenuen. 

God start på det nye år og hold jer raske.6 kommentarer:

Ea Christiansen sagde ...

Hvor er det dejligt at se meddelelse fra en modtager af OSH kort ❤

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejligt, at modtagerne sætter pris på kortene.

Annette / aka sagde ...

Rigtig fin hilsen fra en modtager af kortene. SÅ dejligt at se.

Birgithe.Dk sagde ...

Flot kort og dejlig hilsen. :-)

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Så dejligt at få hilsen fra modtager af kort, det er skønt at der bliver sat pris på de kort der bliver doneret, og det store arbejde med at sortere og sende ud. Et rigtigt godt nytår til alle kortmagerne, det er fantastisk flotte kort der er lagt op her i julemåneden, og selvfølgelig også godt nytår til alle i OSH HQ 🥰

Sivsko sagde ...

Sikke en skøn hilsen