fredag den 7. januar 2022

Årets første fredag aften nærmer sig - så God weekend herfra.

I juleferien dumpede der en kasse ind her hos OSH. Den var fra Camilla fra Jylland, som hun skriver og der er både julekort og andre kort i. Vi er lige begyndt at kigge på dem og mange tak Camilla. Vi nåede en lille håndfuld i dag og her er en håndfuld fotos.


Fint konfirmationskort med kjole og tekst skåret på Silhouette (måske), her i pigeudgave.


Og her et til en drengekonfirmand.... og igen en pigekonfirmand.


Til lykke der kan bruges til alt muligt og WAUW nogle lækre grønne blade.Og endnu et til lykke kort med fin sommerfugl - de lækre blade i en anden nuance og fine, røde blomster.

Tak for kortene Camilla, glæder os til at kigge videre. Julekortene kommer direkte i julekassen til senere fotografering, da de jo først skal vises om mange måneder. 

Nyd weekenden - vi skal jo lige have has på den her januar og så er der forhåbentlig lys for enden af tunnelen. 

Hvis vi har nye læsere, skal I da lige vide at vi kører med en kommentarkonkurrence herinde. Det betyder at vi takket være de dejlige danske butikker 👍💓😁 har en månedlig sponsor, som her i januar er Carsten fra Luna hobby i Køge. Vinderen er den kommentar der bliver udtrukket sidste dag i måneden efter kl. 22 og kan her i januar glæde sig over et gavekort til Luna hobby på 200 kr. TAK for det!!!

Alle kommentarer bliver læst og gør det ekstra hyggeligt med en blog, både for OSH men også for jer der får vist jeres kort, så hold jer ikke tilbage for at lægge kommentarer. 9 kommentarer:

Conni winther sagde ...

Mega flotte kort👍🌿🌷

Smølf79 sagde ...

Wow nogle skønne kort 🙂 så dejligt at de udsendte kan se de så flotte kort hjem og skabe glæde i en tid de et meget savnet 🙂

Bodil Bording Hansen sagde ...

Rigtig fine kort 🌈🤗🌈

Ea Christiansen sagde ...

God weekend til alle 😊

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Super fine kort, og lækkert med inspiration til konfirmations kort. Så håber vi bare at den dumme corona er slut til den tid, så de unge mennesker kan få lov til at nyde deres store dag med venner og familie 🥰

Soffie Bonde sagde ...

Dejlige farver og kort til kasserne!

Bertram sagde ...

Flotte kort fra Camilla. Skønt at være i god tid med konfirmationskort.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke en skøn julegave at modtage - og sende videre til glæde så mange steder rundt 👏

Sivsko sagde ...

Super hyggelige kort