lørdag den 1. december 2018

Det sørme det NU december ...

Så går julemåneden i gang og i år hos OSH fejrer vi det med en "låge" der åbnes hver dag med et kort af dem, vi har sendt ud i verden.

Vi har også en ny sponsor, nemlig Picturing the World, som har givet os to gavekort à 100 kr, så vi kan gøre hele 2 af jer, der kommenterer i denne måned juleglade....  Tak for det Anja og PtW. ;0)

I dag har jeg valgt et kort fra Bettina Hobel, der har leveret fine kort til OSH i mange år og TAK for det Bettina. Kraft karton på hvidt kort og med et smukt motiv der er tørembosset på vellum.

Når det er 1 kort vi viser hver dag, får det lidt mere plads/tid og her vil jeg gerne fremhæve vellum som et lækkert produkt og nævne de få ting man skal huske når man bruger vellum (læs mere under fotoet). Alt det har Bettina helt styr på - derfor det flotte resultat! Den danske die Julehilsner har jeg selv lige anskaffet - DEJLIGT med danske tekster både som stempler og som her dies.

Brug mindre tryk når du tørembosser, for vellum er sart og ellers går der hul i det. Brug evt. en embossing plade i din maskine (den er lidt tyndere end de almindelig skæreplader)

HUSK altid at man kan se ALT gennem vellum, så lim, tape osv. vil skinne igennem. Det kan du løse ved som her at skjule de 4 limprikker bag en halvperle eller andet pynt. Eller du kan vælge det rå look med et har små hæfteklammer eller brads der holder dit vellum på kortet
Det var dagens indlæg, god december måned og håber vi ses igen i morgen. 2. december er en helt speciel dag her i huset - mere om det i morgen.

12 kommentarer:

Tina M. sagde ...

Flot kort! Vellum giver altså et-eller-andet lækkerhed til kortene.. Mange hilsner fra Tina M

Bodil B. Hansen sagde ...

Sikke et elegant julekort 🎄🎄🎄

Jannie Gejl sagde ...

Super fint kort; får helt lyst til at lege med vellum 🤗

Tina Nielsen sagde ...

Hvor er det bare enkelt og elegant kh 10na

rhh sagde ...

Rigtig flot og dejlig enkelt

Ann Jensen sagde ...

Kort og godt: WOW!!!!

Pia Larsen sagde ...

Det ser bare knaldhamrende godt ud med tørembosset vellum på dette kort!

Lone T Ørnstrup sagde ...

Nøj, hvor er det fint og elegant

EttenA sagde ...

Super flot og elegant kort🌲🌲🌲

Jannie sagde ...

Rigtig elegant kort...

Fnuggi sagde ...

De hvide kort taler altid til mig 😄 virkelig dejligt kort

Tina-Smedegaard sagde ...

Elegant kort.