tirsdag den 4. december 2018

4. December jul i skoven


I dag har jeg fundet en header med kogler og bær, for vi er ude i skoven hos nogle supersøde ugler, der er mere klar til jul end jeg er lige nu ;0)

Det er dygtige Jannie Thorgersen der er mesteren bag dette kort og en stor portion andre flotte kort. Et af dem som havde en fin Penny Black snemand på, var faktisk kort nr 60.000 da vi sendte kasserne og kom som det eneste kort i sin helt egen lille cellofanpose med en rund label der fortalte at det var kort nr 60.000.

Jannies kort i dag giver mig lyst til at nævne al den skønne farvelægning og farvesammensætning jeg ser, når jeg håndterer jeres kort. Her er igen brugt lag på lag (som vi har skrevet om) i fint afstemte farver, jeg er også vild med de afrundede hjørner og det at øverste lag er poppet op på 3D puder.
Sidste fif, der er svært at se her men som så SUPER godt ud i virkeligheden er at ordet Julehygge er skåret ud 3-4 gange og omhyggeligt limet ovenpå hinanden inden det er sat på den røde skygge. HALLØJSA det så godt ud.

Tusind tak for kortene og din støtte til OSH i 2018 Jannie  ;0)

Den lille uglefamilie er så juleklar og så fine. FLOT farvelagt og så fint med alle de små hvide prikker og de søde stjerner som er af træ og giver et godt pift på kortet uden at stjæle billedet.  FLOT arbejde
God tirsdag allesammen, i dag skal jeg til sidste planlægningsmøde om vores julehyggeeftermiddag på fredag på jobbet for ialt 40-50 børn og voksne kommer til gløgg og æbleskiver og hvor jeg sammen med 3 kolleger skal stå for juleklippeklistre delen. Lidt anderledes end et hyggecrop med voksne kan jeg godt afsløre....  ;0)

10 kommentarer:

Lene sagde ...

Super sødt

Unknown sagde ...

Hvor er det bare fint😍 kh 10na

Ann Jensen sagde ...

Flot kort, håber der er nogen der bliver glad for at modtage så flot en hilsen.

Annette / aka sagde ...

Super fint og rigtig sødt kort.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Sikk e et skønt kort 🤗god fornøjelse på fredag 🎄🎄🎄

EttenA sagde ...

Super sødt kort - man bliver rigtig i julehumør i dag ;-)

Lisbet M sagde ...

Super sødt!

Pia Larsen sagde ...

Nuttet og elsker de fine detaljer med hvide prikker 😁

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke et fantastisk skønt og utrolig julet kort. Er vild med det - og særligt alle de små hvide prikker. Super flot arbejde

Tina-Smedegaard sagde ...

Flot. Uglerne er bare så søde.