fredag den 30. november 2018

Farvel november...

så er det månedens sidste indlæg og sikke en måned, hvor vi fra midt i måneden har forkælet jer med inspiration til julekortene hver dag. I har kvitteret med mange besøg (50-80 hver dag) og mange, dejlige kommentarer. DEJLIGT og har jeg hørt også hyggeligt for den person der får kommentarer til sit kort - ikke alle har egen blog eller deler billeder på IG og FB.

Tak for alle de fine julekort vi har fået i årets løb. Jeg har lige hørt fra Simone der står for "Vi tænker på jer" (fantastisk kvinde med tidligere udsendt søn. Hun har i nogle år nu købt og sendt gaver ud til soldaterne), at hun har modtaget årets første julekort..det var et takkekort fra en udsendt i Kabul og selvfølgelig var det et OSH kort, så nu begynder de at ankomme hjem til DK med dejlige julehilsner indeni. Det kickstarter da lige min julestemning!!!

I december kører vi med en "dagens kort" julekalender i år, dvs at jeg viser 1 kort pr dag, som kan sole sig på bloggen i ensom majestæt hele dagen. Kommenter endelig videre, vi fandt vinderen af Scrap-a-mania billetten i går, men vi har selvfølgelig også en sponsor i december. Mere om det i morgen.

Vi tyvstarter i dag med et mægtig fint kort fra Heidi Aakjær, her får I både et billede af forsiden og et kig indeni. ;0)

Lawn fawn bil, gaver, bakker og træer, mon de er "Driving home for xmas" eller har de shoppet på Black Friday?

uanset hvad er det et nuttet kort - og med lige så fin inderside med plads til en lille hilsen i det hvide felt.
GOD weekend allesammen, min er allerede startet i går aftes. Min datter har fødselsdag på søndag og pakkekalenderen er ikke helt klar endnu og og og... men PYT vi når det altsammen og nu er dette indlæg fikset. Tjek ved det.  ;0)

4 kommentarer:

Ann Jensen sagde ...

Lækkert kort, og fuld respekt til det store arbejde. Formodentlig ikke et design Heidi har lavet 20 af.

Heidi / Heroly sagde ...

Fint kort med mange detaljer. Virkelig gennemført.

Pia Larsen sagde ...

Skønt kort, som der virkelig ligger et stykke arbejde bag 😁 Er altid imponeret over dem, som også gør ekstra ud af kortet indvendigt.

Lone T Ørnstrup sagde ...

Sikke et kort - super flot indeni som udenpå. Får netop tankerne hen på den skønneste julesang "Driving home for christmas"