mandag den 24. december 2018

Julekort #12 hos OSH - God Jul fra alle os til alle jer

Her er en lille hilsen med Glædelig Jul fra alle os til alle jer.

I skal sandelig ikke snydes for lidt juleinspiration på denne dag - det er vores lille julegave til jer. Samtidigt vil vi gerne sige et stort tak til alle jer, som har støttet os gennem tiden. Hvad enten det har været gennem donerede kort eller følgeskab på vores blog. Tak for hjælpen og støtten! Uden jer ville vores arbejde ikke kunne lade sig gøre. Uden jer ville det ikke være muligt for vores udsendte soldater at sende en hilsen hjem til sine kære. I er med til at gøre en forskel :) og der vil stå et OSH julekort hjemme hos mange pårørende til udsendte soldater denne jul - takket være JER! TAK for det.

Da det er juleaften, har jeg (Pia) fundet selveste hovedpersonen frem i følgeskab af sin trofaste følgesvend Rudolf. Den skønne julemand og rensdyret er fra My Favorite Things og hedder "Merry Everything".


Jeg har farvelagt motiverne med farveblyanter fra Faber-Castell "Polychromos".

Det stribede designpapir er fra svenske Gummiapan. Jeg er måske en smule afhængig af diagonalt stribet papir, da jeg syntes det er ubeskriveligt lækkert - især til julekort!


Mon Julemanden også dukker op hos de andre to?......

Cecilie her:

(beklager kvaliteten af billedet - det her decembermørke er svært at arbejde med)

Ingen julemand hos mig, men derimod et par lidt forfrosne fugle. Forhåbentlig finder de hurtigt lidt julegodter, så de ikke skal sidde der i snevejret for længe.

Glædelig jul til jer alle også fra mig.

Tak for i år Pia og Cecilie og tak for alle de fine kort og gode ideer. Her kommer jeg så, som rosinen i pølseenden.

Ingen julemand uden hans rensdyr og jeg har lånt et af dem til mit kort. Lawn fawn die naturligvis og så sjov at lege med, at jeg både lavede julekort og et par gavetags med plads til gavekort eller penge på bagsiden, nu jeg var igang.

Lidt koldt er det jo, så han har taget fine vanter med snefnugmønster på og har gave og slikstok med ;0)
Baggrunden er stemplet med et stort lækkert tekstjulestempel.

Her er det selveste Rudolf, jeg skulle give et gavekort til Matas og selvom deres sølvæske var fin, kom det i en lomme bag på Rudolf, som selvfølgelig har rød næse og holder en Merci chokolade.
Det var den sidste måned med "vi laver julekort den 24." for i år. Men jeg tror næsten, at vi gentager successen i 2019. Det har været dejligt at have en portion færdige kort klar, når man skulle starte kortskrivningen og hyggeligt at dele ideer med jer og se jeres links til julekort hver måned.

Glædelig JUL fra os til jer.


I har sikkert ikke tid i dag, men i løbet af juleferien kunne det være hyggeligt at se et af de julekort I har lavet i år - så her er Mr. Linky - tænk hvis vi fylder dette indlæg HELT op med links !!4 kommentarer:

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejlige kort. Glædelig jul.

MosteH sagde ...

Jeg synes succesen skal gentages, hvis du har overskud. Det har været så hyggeligt at følge dig (jer) Glædelig Jul 🎄

Annette / aka sagde ...

Smukke julekort I viser igen i dag. Diagonalstriber er også populære her. De gør noget godt for ethvert kort - synes jeg.
Glædelig jul til alle der læser med på bloggen her.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Endnu engang tusind tak for jeres store arbejde med at inspirere os. Hvor er det skønt at se jeres bud på et julekort. Alle er de smukke, men de er også i hver sin stil. Fantastisk inspirerende og noget, jeg vil nyde, når jeg skal lave julekort