torsdag den 24. december 2015

Juleaftensdag og julehilsen fra Charlotte Holst

Så er det JUL og OSH sender ønsket om en dejlig juleaften til jer allesammen.

Tak for de søde julekort Fifty og jeg har modtaget - de pynter på kaminhylden og minder os om alle de dejlige mennesker der i årets løb har bidraget til OSH med deres tid og evner. Kæmpe juleknus og tak til jer allesammen.  =0)

I dag er det igen julekort fra Charlotte H. som havde været monsterflittig i år og TAK for det!

Selvom julen ikke blev hvid, kan man jo selv sørge for snemænd til familie og venner ved at sende dette søde kort med tag på. Se lige de smarte arme - mener det er en die der plejer at være en del af en blomst.
Vi skal HUSKE at bruge alle de fine borderpunches vi har - og her er en fin ide til det. SUPER søde og ikke alt for tidskrævende kort.
LÆKKERT embosset snefnug på dette fine kort.
Og som I kan se er der skåret ud i baggrunden - hvorfor mon det ?
Det er SÅ smart at det stykke så bliver et hvidt snefnug på det andet kort med blå baggrund. TOTAL god ide og minimerer det spild vi nogen gange får når vi diecutter.
Udover tak til alle jer - siger Fifty og jeg også 1000 tak til alle de butikker og events, der i 2015 støttede med de lækre præmier I har kunnet vinde her på bloggen. Sponsorplanen for 2016 er næsten på plads og på nær et par ledige måneder ser det ud til vi kan hygge med sponsorpræmier igen næste år. Det er vi utroligt taknemmelige for, da det er vores måde at sige tak for støtten til alle jer frivillige.
Der er igen i 2016 fine ting også fra helt nye butikker !

GLÆDELIG jul til jer alle - og I kan sammen med mig glæde jer over, at der takket være jeres arbejde rundt i Danmark i over 600 hjem igen i år står et helt specielt julekort med hilsen fra den udsendte soldat, flyver eller betjent, der ikke er hjemme i Danmark til jul.

JuleKNUS fra mig og Fifty  =0)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor var det dejligt at så mange kunne få en lille jule hilsen i deres postkasse pga alle dine hård arbejde igemmen år Charlie, og skønt kort til at slut af med, snemand er super nuttet, ha en rigtig dejlig juleaften alle sammen, mvh Vikki og fam.

Conny sagde ...

Glædelig Jul Fiffi og Charlie.Tak for året, og jeres store arbejde.

Margit sagde ...

Hvor herligt med et "wake-up" call mhp de der borter. Rigtig god idé til at få dem anvendt...
Mine har vist også samlet rigeligt støv.
Fine kort alle sammen.