onsdag den 30. december 2015

30. December. Årets sidste indlæg

Kære allesammen

Jeg snød jer jo for et julekort i sidste indlæg. Jeg må have været træt efter julefrokosten. ;0)

Så her får i årets sidste julekort, som er et af Cecilie's fine kreationer:

Et roligt, fint baggrundsmønster, 1 foldet doiley, lidt tynd sølvtråd, to svalehalestrimler af hhv. ensfarvet og mønstret og en stemplet cirkel med stjerne og juletekst. Mere skal der ikke til, når det er sat så fint sammen som her. 
Og her på årets næstsidste dag, tager vi så hul på alt andet end julekort. I dag f.eks. nogle af de mange andre kort jeg har modtaget fra Cecilie i år:

Jeg kan så passende bruge hendes kort i dag til at bygge op til min hilsen til hende:

Striber på skrå er altid lækre, og at de her er pyntet med et stemplet "hello", fine guldstjerner og et velplaceret friend i en lille farvet kasse, der matcher den udklippede svalehale gør kortet helt perfekt.
Hello friend er en passende start på denne hilsen - for Cecilie og jeg har været venner gennem en del år nu og har fulgt godt med i hinandens liv undervejs.

TUSIND tak fra mig og - er jeg sikker på - alle de scrappere du har inspireret med dine indlæg og kort her hos OSH. Da du i sin tid flyttede til Tyskland var jeg bange for at miste din store hjælp, men det skete jo slet ikke og tak for det. =0) Nu venter der dig og Kristian noget, der er MEGET større end scrapindkøb og gode ideer - nemlig jeres første barn - så I næste år ved denne tid har jeres helt egen lille "kravlenisse".
Derfor er du taget på en velfortjent barsel - og Pia har lovet at holde mig med selskab og Fifty i ørerne,mens du er optaget af alt det spændende nye der følger med en titel som "Mutti".

Så vi sender et:

Lag på lag i flere farver og mønstre, et stempel på et rektangel med gul/hvid snor bundet om og se lige hvor fint det lille blå hjerte er med den velplacerede bling, lige på kanten. 
2016 bliver i sandhed et GODT Nytår for dig og din familie og du kan tro vi glæder os til at høre nyt fra Bonn, når junior er vel ankommet!


Og skal vi så ikke bruge dette indlæg til at sende en masse hilsner i kommentarfeltet til Cecilie??

Apropos kommentarfeltet - så trækker jeg lod om præmierne 1. januar 2016, når champagnetågerne har lettet. I hører nærmere.

GODT NYTÅR til jer alle fra mig og den skøre bjørn, der vist fik rigeligt med julemad og nisseøl i år!!!

9 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Jeg kan så fint tilslutte mig Charlies ord til Cecilie.
Al den inspiration du har øst af til vi andre har været hyggelig, inspirerende og sjovt at følge med i. Du har en evne til at lave enkle kort på en smuk og virkningsfuldt måde. Det er en kunst at kunne det.
At du så også har blogget fra både hverdag og rejser, så vi alle er blevet klogere på både bygningsværker, kultur og naturen rundt i Europa er en anden sag. (Og jeg har elsket alle indlæggene)
Nu følger jeg med på Facebook i din hverdag......og afventer spændt når lillemanden ankommer. Det bliver jo et spændende år for jer.
Tak for dit bidrag til os kortmagere gennem snart mange år. Rigtig godt nyt år til jer dernede i det tyske. Og held og lykke med jeres " nye projekt"
Knus fra Annette

Unknown sagde ...

Jeg takker også for god inspiration og ønsker Cecilie og hendes familie tillykke med familieforøgelsen. Nu bliver der endnu mere at scrappe om :-) . Godt nytår til jer alle i HQ, håber Fifty er frisk igen 😜 Kh Tina

Pia Larsen sagde ...

En Nytårshilsen til alle og især Cecilie & Co. :D
Må 2016 blive et dejligt år for den lille ny familie i Bonn, med alt hvad det indebærer....det bliver uden tvivl fantastisk, dog kan der muligvis opstå øjeblikke hvor den lille er billigt til salg for en liter mælk! Et udtryk jeg ofte har hørt udtalt af min bror og svigerinde gennem mine 3 nevø'ers første år ;)

Jean sagde ...

Rigtig gode ord, jeg vil også ønske dig/jer et fantastisk år med jeres lille guldklump, som Charlie så godt skriver så venter der jer noget meget mere spændende og vigtigt end scrapting ;) Men mon ikke i får taget en hel masse billeder der skal scrappes også ;)
Håber i får et fantastisk dejligt år :)

Rigtig godt nytår til jer alle sammen :)

Maryann Laursen sagde ...

Rigtig Godt Nytår til jer alle sammen derinde, og rigtig mange tak for en masse super fed inspiration fra alle de dygtige piger, der laver kort her. Og helt sikkert en kæmpe tak til Ceciulie for hendes store arbejde her og stort tillykke med alt det nye, der kommer til at ske her i det nye år, det glæder vi os helt sikkert alle til at høre mere om, som det skrider frem. Jeg er helt enig med Charlie i alt hvad hun har skrevet her, og takker rigtig meget alle sammen og især Charlie og Cecilie for deres kæmpe arbejde herinde. Håber at alle her får et kanon 2016.

Heidi / Heroly sagde ...

Tak Cecilie, for dejlig inspiration i årenes løb og stort tillykke med den store gave i snart får leveret. Nyd det, tag masser af billeder, og lad være med at stresse over, at du ikke får scrappet hvert lille øjeblik. Nyd istedet nuet, så kan I altid nyde billederne senere, og måske scrappe de vigtigste. Rigtig godt nytår til alle.

Anonym sagde ...

Ja så er der ikke mere at siger udover tak og rigtig held og lykke til jer begge to, og husk nu at slap af så meget som muligt nu inden den nye kommer, det vil I har behov for ! I ønskes alt godt fremover og en rigtig godt nyt år, mvh Vikki

Conny sagde ...

Held og lykke fremover. Det er så velsignet en ting at blive mor. Tak for inspiration til mange kort.

Stinne sagde ...

Jeg er også en af dem som i al hemmelighed følger med i din- Cecilies- gøren og laden. Jeg beundre din tagteresse, jeres mange udflugter og dine altid lækre kort. Både på din blog og her. Jeg har mere end en gang lavet kort efter dine skønne fif. Vi kommer til at savne din stil.. Nogen af os håber du engang
Alle jeres eventyr har været spændende at følge med i, men nu starter dt største eventyr, at blive forældre er livsgivende, bekymrende, humoristisk og kærlighedsfuldt. Jeg ønsker dig og Kristian held og lykke på jeres vej.💙