torsdag den 10. december 2015

10. December. Dagens julekort er fra Lam (lizette)

Håber I hygger jer med at se en masse julekort her i December. Jeg føler mig så priviligeret over at kunne vise jer så mange kort her i julemåneden.

I dag er det dygtige og flittige Lam. Endnu en af Fifty's og mine gode venner. Faktisk har Fifty mere respekt for Lam end for Julemanden, så jeg har lovet at forsikre Lam om at han har været en artig Bjørn i år! ;0)

Apropos Julemanden - så er her et fint kort med sort/hvid foto ad selvsamme herre og nogle SØDE børn. Lam har så mange fine dies - og her er baggrunden en af disse med krummelurer og fine, små kristtjørnblade.
Et 100 % stjernekort må dette da hedde, ikke??
Det lækre papir har jeg også brugt noget af. Det kræver kun lidt bling, et tekststempel og et stykke stribet papir som baggrund

Og som sidste kort i denne omgang fra Lam - har hun sendt nogle børn udenfor til en dejlig kælketur.
1000 tak for de mange fine kort i årets løb Lam. Og for de gange du har passet Fifty og givet ham en pædagogisk snak under fire øjne  ;0).

Vi nærmer os en weekend, så hvis jeg var jer ville jeg skynde mig at få lagt nogle kommentarer (hint, hint.. ) hvorfor mon hun skriver det??  

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lam's kort har en rigtig hyggelig stemning, tilbage til en tid hvor julen handler ikke bare om penge og hvor mange gaver man fik, ha en god dag, mvh Vikki

Karina Beck sagde ...

Det er nogle søde enkle julekort fra LAM!
God decemberdag til jer allesammen

Unknown sagde ...

Fine fine julekort fra LAM. Er bare vild med at vores forskellighed er så stor, så kommer der masser af forskellige kort i kortkasserne til vores udsendte soldater og det appellerer til flere. Tror de kære soldater må have svært ved at vælge. God dag til jer i HQ. Kh 10na

Dortesjs sagde ...

rigtig fine julekort

Mio sagde ...

Fine julekort fra LAM : )
Rigtig dejlig 10 dec

Annette / aka sagde ...

Lams kort er altid så fine og tit med nogle smukke dies.....som vist ikke engang du har Charlie.......Hihi.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Super søde julekort fra Lam 🎄

Jean sagde ...

Super smukke kort, særligt det med den store stjerne på :)

Margit sagde ...

Super flotte kort fra LAM. Og den stjerne die med små "flæser" er da fantastisk...

Sivsko sagde ...

Smukke kort - og dejlig enkle