lørdag den 12. december 2015

12. December. Fifty kan snart ikke vente og har valgt Vikki kort i dag.

Nu er han halvvejs og da jeg til julefrokost i mit firma vandt dette smukke juletræ fik han lov til at låne det til en lille Photoshoot. ;0)


Samtidig er det hans tur til at pege på de kort der skal vises i dag. Og det er vel næppe en stor overraskelse, at vi så befinder os blandt dyrevenner. 

Derfor endnu et sæt Vikki julekort for hun ramte plet i Fifty's smag med disse kort, som helt sikkert også vil gøre andre glade uanset alder:

Vikki har også den store lækre GOD JUL die og hvor er den lækker på dette kort. Med juletræsbaggrund - snefnugsbrads og en sød lille julepingvin på glatis.
JULEPOSTEN skal ud - og det har vi jo alle sørget for. Her skynder den lille pingvin sig afsted med sit brev. Kortet er i lutter røde og grønne farver og en masse små lækre mønstre.
Ja ja Fifty - der måtte jo komme et par kort med familiemedlemmer på også. Fint Doodlebug papir med prikker, sød Forever Friends bamsestempel, lækkert juletekst stempel en fin Forever Friends billedbrad og så elsker jeg de kristtjørnblade med embossing på.
Rødt og grønt i en mere lysegrøn og pink udgave i baggrundetn - og en perfekt matchende gave sammen med den søde julebjørn. Jeg har LOVET Fifty at sige det ikke er ham "au naturel" - for så bliver han så flov.

Det er nemlig kun tøjdyr der må gå uden tøj, ikke seriøse maskot-bjørne - de sover med støvlerne på. =0)
Endnu engang 1.000 tak for dine mange flotte og finurlige kort Vikki og God Jul til dig og din familie.

6 kommentarer:

Mio sagde ...

Søde kort : ) og Fifty som juletræ *G* alt klær jo vores kære bamse Bjørn .

Annette / aka sagde ...

Skønne, søde, smukke julekort fra Vikki. Og alle de dyr er jo et oplagt valg for Fifty. Så fin han er klædt på til julen !

Margit sagde ...

Jamen... hvor får du de idéer fra????
Hvor er det nogle søde bamser du producerer. Jeg kan godt forstå du har en stor plads i Fifty's hjerte ;o)
Men syn's hans mor er lidt slem at klæde ham ud... det er da ikke fastelavn....!!! :o((

Anonym sagde ...

Jeg er super glade for Fifty og det er dejligt at hans synes godt om mine kort, stor knus til ham, rigtig god weekend, mvh Vikki

Sivsko sagde ...

så fint

Stinne sagde ...

Skønne skønne Vicky kort- utroligt hvad fifty skal lægge krop til fordi du har fået alkohol mm.