søndag den 6. december 2015

6. December. Julekort og her er Cecilies barselsvikar (trommehvirvel)

Som tidligere nævnt har Cecilie ydet en uvurderlig indsats her hos OSH og med årets udgang skal hun have lov til at glæde sig 100% til sit nye liv med en lille filur i sit og Kristians liv.

Men hvem kunne vi håbe på som barselsvikar?? Vi var sjovt nok HELT enige om, hvem vi gerne ville spørge og så kunne vi kun holde vejret og håbe, for det var en dygtig person med mange jern i ilden rundt i scrapverdenen. HELDIGVIS fik vi et stort ja - og det er os derfor en glæde at sige velkommen til OSH's inderkreds til:

Pia Krogh Larsen   (PiasCreativeWorld@blogspot.com)  

Mange af jer kender sikkert Pia's stil, men ellers kan I suse en tur forbi hendes blog for at kigge.

Pia og jeg fortsætter naturligvis "Julekort den 24. hver måned" i 2016 og hvad vi ellers finder på får I at vide i det nye år - da vi lige skal have detaljerne på plads.

Pia kommer på banen fra januar måned og Fifty og jeg GLÆDER os til samarbejdet.

HEJ Pia - glæder mig til vi ses næste gang!
Her kommer lidt flere af Pia's OSH JULEKORT:

Sarte farver, smukt lille motiv og hyggelig stemplet tekst.
Superenkelt - men hvem kan stå for en rød næse ??
En FIN gave med sløjfe. Alt diecuttet er indlagt i den bordeaux baggrund, så det er stadig et "one-layer" kort. God jul er stemplet på til sidst. 
Nøjagtigt samme motiv - men her er motivet lagt ovenpå baggrund og forsynet med en fin prikket ramme med stikninger.
Og her med endnu en fin dansk stempeltekst. Baggrund med stikningskant og gaven i mere roligt mønster end baggrunden.
SJOVT at se 3 så forskellige udgaver af helt samme kort.

Og nu har jeg jo vist julekort fordi det er det vi gør i December måned - men I kan være ganske rolige. Pia har leveret kort til stort set ALLE lejligheder i sin tid som OSH-kortmager, så der skal nok blive mange forskellige gode ideer i 2016 - her et lille eksempel på et sødt og sjovt flyverkort fra Pia:

Den prikkede flyver er fra det engelske firma Clearly Besotted  som Pia har introduceret mig til. De er bestemt et besøg værd og har både stempler og matchende dies.
Nu må vi alle videre - 2. søndag i advent kalder - sikkert både med gløgg og æbleskiver rundt i hele landet.  GOD søndag og læg gerne en velkommen kommentar til Pia i dette indlæg.  =0)

Lige inden I når helt ned til kommentarfeltet, så hopper jeg, Cecilie, ind her, for jeg vil også gerne byde Pia velkommen til OSH og takke hende for at træde til som barselsvikar. Jeg har nydt at være med til at inspirere jer her på OSH, til at lave julekort hver måned i to år og til at lave fif i en lang periode. Men jeg skal også ærligt indrømme, at det er med stor ro og glæde, at jeg giver staffetten videre til Pia i 2016. Jeg ved, at Pia kan levere varen, og jeg ved, at I vil nyde at blive inspireret af hende. Så jeg vil ønske Pia held og lykke med opgaverne her på OSH. Og så vil jeg, som Charlie skriver, virkelig suge til mig af min søns første spæde måneder af livet. Tak for nu og på gensyn!

13 kommentarer:

EttenA sagde ...

Sikke nogle nyheder! Tillykke til Cecilie! Og tillykke til Pia!

Annette / aka sagde ...

Velkommen til Pia som OSH-inspirator. Jeg havde helt sikkert regnet med den løsning, for Pia er fyldt med gode ideer og overskud af kreativitet. Godt hun sagde JA til jobbet.
Pias kort kender vi fra hendes fine blog, så jeg ser frem til endnu mere inspiration fra hende.

God dag til alle der læser med her.

Unknown sagde ...

God valg, jeg finder stor inspiration hos Pia. Glæder MF til at se mere. God søndag til alle i HQ. Kh 10na

Karina Beck sagde ...

Dejligt, at høre at Pia vil være barselsvikar.
Rigtig god barsel til Cecilie. Nyd det!

Jean sagde ...

Nøøjj hvor blir det spændende, Pia er en meget inspirerende scrapper så jeg glæder mig meget til at følge hendes inspiration herinde, super godt valg af barselsvikar :)
Velkommen til Pia ;)
Og rigtig god fornøjelse og tillykke med den lille ny der kommer til at gøre jeres liv helt anderledes Cecilie og forhåbentligt fantastisk, håber i nyder hver en dag for tiden går alt for hurtigt med sådan en lille en <3

Glædelig 2 advent til jer alle :)

Anonym sagde ...

Tak for lækker inspiration gennem to år Cecilie - held og lykke med det nye kapitel i jeres familieliv. Og velkommen til Pia - en værdig arvtager til at køre stafetten videre :)
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Sjovt nok, jeg har ønsket det ville være Pia der vil tage udfordring op, elsker bare hendes CAS kort, glæder mig til at se hvad hun finder på, tusind tak og held og lykke til Cecilie fremover, fortsat god søndag, mvh Vikki

Camilla sagde ...

God barsel Cecilie, spændende med inspiration fra Pia og flotte kort. God anden søndag i advent :)

Maryann Laursen sagde ...

Stort tillykke til jer alle sammen med forandringerne i det nye år. Håber da stadig, at Cecilie lige vil kikke ind og vise os det lille nye vidunder, når det ankommer, og ellers rigtig god barsel til hende. Og tillykke til jer og Pia med det nye samarbejde, det skal nok blive spændende.
Og så en rigtig god søndag til alle sammen herinde.

Made By Mulle sagde ...

Du må have en rigtig dejlig barsel Cecilie ;-) tiden med sådan en lille ny flyver jo bare afsted ;-)
Pia; velkommen til, glæder mig til at se endnu mere inspiration fra din hånd ;)

Bodil Bording Hansen sagde ...

God barsel til Cecilie, og velkommen til Pia.
Syntes også at hendes kort er super flotte :0)

Margit sagde ...

FØRST... Rigtig god barselsorlov til Cecilie. Og så STOR tak til Pia fordi du vil tage over. Glæder mig meget til at følge dine idéer herinde.

Sivsko sagde ...

Tillykke Pia - vi glæder os :)