søndag den 13. december 2015

13. December. Julekort fra Annette (aka)

Jeg fornemmer I alle julehygger og det er da dejligt. For jeg kan se dage med over 50 besøg men kun to kommentarer og det er jo en god nyhed for dem der kommenterer - for jeres chancer stiger jo dag for dag. ;0)

Jeg måtte lige afprøve om man kan drikke gløgg, spise æbleskiver OG blogge samtidig - det kunne man sørme godt, så I får også et indlæg med julekort i dag.    =0)
I dag viser jeg dejlige kort fra Annette (aka) der igen er en af Fifty og mine gode venner. 

Fint kort med restebaggrund, motiv med julepige, kristtjørn og julestjerne og julestempel.
Springende hjort med stribet tørklæde og det fine Glædelig jul stempel. 
Ternet baggrund, Glædelig jul die og fin julekrans med rød sløjfe.
Godt eksempel på anvendelse af papir med store motiver - denne julemand var vi mange der fik i en goodiebag - og Annette har fint fået sit anvendt på denne måde.
Og HOV - ikke nok med at Fifty havde sit helt eget indlæg i går - han har sørme sneget endnu et bamsekort med i bunken til i dag. Men det er da også fint - dette kort med Julebamsen på vej med pakker. 
To slags julepapir samles under et julebånd. Og den søde bamse fra Fizzy Moon er her trukket i juletøjet.
På denne 3. søndag i advent siger Fifty og jeg mange tak til dig Annette, for dine mange fine kort til OSH i løbet af 2015. =0)  Knus herfra. 


8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Fine julekort fra Aka, sød ide med kransen af kristjørn og gran, det giver fylde og struktur. Her skal vi lige have rystet gemalens 50 års fødselsdag ud af kroppen 😉 Rigtig god 3. Søndag i advent til jer. Kh 10na

Margit sagde ...

Sikke mange fine julekort. Dejligt med flere nye idéer. Lur mig, om jeg ikke er i gang mellem jul og nytår med næste års første julekort til OSH ;o)
Kram til HQ

Anonym sagde ...

Skønt og sjov kort fra Annette, rød næse på Fizzy Moon bjørn passer meget godt til en jule kort da det er såååå koldt udenfor, rensdyr kort med papir rester er super lækkre...love it, fortsat god aften, mvh Vikki

Bodil Bording Hansen sagde ...

Skønne julekort fra Annette, super søde :0)
Knus her fra ☃

Annette / aka sagde ...

Velbekomme. Jeg tror faktisk næste års julekort bliver påbegyndt i denne jul. Mens stemningen er der....

Charlotte sagde ...

Super fine kort, er især vild med det med kransen.

Sivsko sagde ...

Meget fine julekort :)

Stinne sagde ...

Nu har eg ved selv syn set hvor mange kort og mange lækre kort Annette kan få produceret- jeg tager hatten af for hendes energi og hendes skønne nidrag - glædelig jul