onsdag den 16. februar 2022

Store pakkedag - men det har I jo set så tit så i dag viser vi noget andet...

I dag havde Pia L. og jeg aftalt at vi skulle pakke kort til afsendelse i denne uge og vi var superflittige - alle 3 også Fifty, som fik pakket sin lille grønne kuffert med sin gule ven (der altid gerne tager imod et bidrag til indkøb af vingummibamser og etiketter m.m.) - han er nemlig rejst med Pia hjem på besøg, så de to kan følges ad til Scrapamania i næste måned.

Bedst som vi var godt i gang med at pakke poser og fylde kasser kunne vi se, at vi var ved at løbe tør for de der kort der virkelig signalerer LOVE. Derfor nedlagde vi arbejdet og indførte en pause til at finde hvad vi kunne i min restekasse og lave et par håndfulde LOVE kort. Mon I har lyst til at se hvad der kom ud af det - ja det håber jeg - for her kommer nogle fotos:


Charlie lavede Rød æske chokolade med guldsløjfe og guld xoxo fra Lawn fawn og ungt lovekort med smileys, rødt hjerte fra Three Scoops og gyldent love. Pia fandt lækkert xoxo papir og pyntede det med pink hjerte og lysegråt xoxo



Endnu et lækkert XOXO kort - her med pink smilende læber på grå prikket baggrund og med kridhvidt XOXO fra Pia og et gyldent LOVE kort med fine roser i baggrunden fra Charlie.


Nu kom kyssemundene i baggrundet og XOXO kom på et hjerte fyldt med hjerteballoner fra Pia.
Charlie fandt noget rålækkert mørkegråt karton med pink skinnende læber som fik et matchende pink XOXO sat på skrå.

Når man pakker en kasse til 150 soldater langt væk hjemmefra, skal der jo være 1 LOVE kort til hver, så derfor denne lille slutspurt. 

Så pakkede vi videre og alle pakker er nu klar til at få følgebrev og hilsen indeni og blive lukket og afsendt i morgen. Helt nøjagtigt 3.196 kort bliver sendt afsted og som I ved fejrer vi det hver gang vi runder 1.000 sendte kort - så denne gang kom kort nr 83.000, 84.000 og 85.000 i hver sin fine pose og med OSH nummermærket på. De 3 steder, der er heldige at få et af disse kort, får en lille seddel med, hvor der står at det er et helt SÆRLIGT kort, som de kan sende til en helt særlig person 💗


Her kan I se de 3 fine kort.
Det første fine flyverkort er fra Conny Hillgaard, både flyverbriller og den blå flyver skinner fint af Diamond Glaze. 
Næste kort er et fint forårskort med en smukt farvelagt hyacint øverst på et lag på lag kort. Jeg har lige været mit fotolager igennem - men må have misset, hvem der har lavet kortet???
Det sidste kort er meget passende et Påskekort og vi håber vores have springer ud med fjer og påskeæg i år og vi efter 2 års pause kan holde familie påskefrokost med æggejagt. Pia har lavet det smukke påskekort og vi nyder at se de små grønne påskeharer og den fine blomsterkrans.

TAK for en hyggelig og produktiv dag til dig Pia L. 🐤🐥

TAK til jer der læste og kigge med og HUSK at kommentarkonkurrencen kører hele resten af februar måned med et lækkert gavekort på 200 kr fra Fru Hansens hobby.  


8 kommentarer:

Line Lynggaard sagde ...

Godt arbejde både pakkeri og de sidste love kort 😍

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Hvor er I seje - både med pakkeriet men også med den pause, hvor I lige trykker super flotte kærlighedskort frem, så alle kan sende et kort hjem ❤️

Unknown sagde ...

84.000 er godt nok mange kort. Jeg har faktisk en del love kort liggende til OSH, men da førligheden ikke er så god pt, er de ikke kommet afsted, men så er de der forhåbentlig til næste gang.

Anonym sagde ...

Kærlighed kan man aldrig få for meget af. Vildt at vi har lavet så mange kort igennem årene. Kh 10na

Annette Andersen sagde ...

Wauuw det er blevet til mange kort
Super flot arbejde

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Det er virkelig imponerende så mange kort der er sendt afsted, super flot arbejde af både de som laver kort, og OSH som pakker og sender 😍

Heidi / Heroly sagde ...

Det lyder til at have været hårdt arbejde - men jeg ved jo at I har hygget jer samtidig. Skønne love-kort i også lige fik fremstillet.

Mette Nysted sagde ...

Hvor er i altså gode 💪🏻 Jeg er så imponeret over alt det arbejde i ligger i dette. 👏🏻👏🏻 Fine xoxo/love kort 👌🏻 Og nu hvor jeres lager er tømt med denne type kort, så har jeg en undskyldning for at lave kærlighedskort efter Valentine. ❤️👌🏻 Det er helt vildt så mange kort der er lavet og blevet sendt afsted 😲