lørdag den 31. oktober 2020

Fifty har stået model til nogle FAB freebies hos NHH design

 Helt uden min viden har Fifty haft sig en lille modelkarriere hos Nadja fra NHH design og vi kan derfor fra i dag byde på et sæt SUPERsøde og fine freebies her hos OSH. Da vores blog er en ældre dame, har vi aftalt med Nadja, at vi linker til filerne på hendes hjemmeside - det sker via vores FAB freebie side i overskriften - men du kan også klikke her OSH freebies  Der er både motiver, tekster og digipapir!!!!

Her lige et par eksempler på kort som Nadja og hendes designteam har lavet:

Fifty på farten....

Fifty ønsker til lykke på afstand

Som bevis for at det virkelig var en stor overraskelse jeg ikke kendte til, kan I se, at Fifty ikke er helt reglementeret, da han ikke har fået sin Tshirt ordentlig ned i bukserne - fin detalje Nadja ;0).

Jeg glæder mig til at se nærmere på filerne her i weekenden og nu kan I også komme til at bruge dem.

1.000 tak til NHH design og Nadja.

Vi ønsker samtidig HAPPY halloween og husker jer på at det i dag (inden 22.00 i aften) er sidste chance for at deltage i oktober måneds kommentarkonkurrence. Den heldige vinder hvis kommentar bliver udtrukket kan glæde sig til at kunne shoppe for 200 kr hos vores månedssponsor Kreative tanter/Papirdesign - pøj pøj til jer allesammen. 

8 kommentarer:

Carolina sagde ...

Hvor er det bare nogen søde stempler der er lavet med fifty og nogen skønne kort der er lavet med ham :-) Hav en dejlig weekend

Margit sagde ...

Jamen.... det MÅTTE jo ske....
Super søde kort.... hvor er de fine....
God W-E til jer 😘

Anonym sagde ...

Fantastisk ide`, glæder mig til at “ bruge ham” , uha måske et farligt ordvalg i de her krænkelses tider 😉. Men mon ikke I scrappere ved hvad jeg mener. God weekend til jer i HQ. Kh 10na

stump sagde ...

Han ser da så sød ud, har hentet dem og glæder mig til at lave kort

Ann Jensen sagde ...

Hold da op, Nadia har virkelig lavet nogle lækre værker, med vores favorit bjørn. Så håber jeg vi andre kan levet op til forventningerne, i farvelægningen ;-)

Jean sagde ...

Super god idé hvor fedt med de digistamps herinde 😍

Annette / aka sagde ...

Dygtig lavet Nadja, og en rigtig god ide med Fifty i uniform.
Tusind tak for freebies.

Lene sagde ...

Så gennemført flotte stempler. Det skal der nok blive lavet nogle flotte kort ud af. Tak Nadja