torsdag den 1. oktober 2020

Så er det oktober - og julekortene er på vej ud i verden.

Det er i dag I får at vide, hvem der er vores sponsor er i oktober. 

Det er "de kreative tanter" hos Papirdesign.dk, som har været så flinke at give os et gavekort på 200 kr. Så i oktober er der igen en heldig kommentarskriver, der kan vinde sådan en fin præmie. SÅ sæt igang med jeres hyggelige kommentarer - Fifty og jeg læser hver og en kan vi garantere.

I får også lige et foto, så I kan se at Fifty overvågede, at alt var OK inden vi kørte afsted for at aflevere julekortsendingen. Den er nu nået til Karup og der starter kassernes vej ud i verden. Endnu en gang 1000 tak for jeres fantastiske opbakning og de mange og flotte kort. Heldige de der får sådan et med en julehilsen i fra lige deres soldat. 

14 kasser med julekort er her på vej ud i verden. 

Inden vi viser jer nogle af de nye kort vi har modtaget, skal vi afsløre hvem der vandt præmien i september måned. Vi trak denne kommentar:

"Tillykke til vinderen fra sidste måned. Og hold da op nogle hyggelige tændstiksunger, mon de har frikvarter? Jeg kan lige forstille mig deres leg."  Det er Julie Andersen der har skrevet den kommentar til et fint kort med by Lene tændstikbørn.

Til lykke Julie - du har vundet et gavekort på 200 kr fra Happymade - så nu kan du snolde noget nyt til samlingen. Vi kontakter Anette fra Happymade, så hun ved det er dig, der har vundet. 

Mange tak til Happymade for sponsorstøtten i september. ;0)

Så nu koncentrerer vi os om alle de andre kort der også kom hjem til os i september måned. Dem sender vi nok om ca. 1 måned, så der er tid til at de kan koncentrere sig om juleposten først.

Her er det flyverkort med pixibøger sat på bagsiden fra Conny H. fra Randers. Det var Aase S. fra Odense der først fandt på denne ide, så der kunne komme en lille godnathistorie hjem til børnene derhjemme. Det er jo hele familien, der savner en udsendt soldat. Nu har Conny igen lavet en portion af disse kort - se her:

Her er det fantasien og en papkasse der agerer flyvemaskine for denne lille fyr og hans hund.

Her to kort med søde små dyr i cockpittet.

Her en passende bog til bag på et flyverkort.
En sød elefant tager sig en flyvetur højt oppe i skyerne på forsiden af dette kort.Her er kortet åbnet og flyverbogen sidder på bagsiden.


Sidste kort er ikke en flyver - men alligevel en med luft under vingerne:


Jamen selvfølgelig - bogen om de heldige mariehøns.

TAK for de mange fine kort til dig Conny.


9 kommentarer:

Tina sagde ...

Tillykke til den heldige vinder. Og sikken en god idé med de små bøger, så godt tænkt. Også fine kort.

Tina-Smedegaard sagde ...

Tillykke til vinderen. Sikke nogle søde kort med pixibøger.

Lene sagde ...

Virkelig god idé med bøgerne.

Norlita Corpuz Sørensen sagde ...

Tillykke til september måneds vinder! Sikke nogle søde kort og bøger idé! ❤️❤️

Unknown sagde ...

Tillykke til september måneds vinder.

Sikke mange skønne børnekor, hvor er det bare en rigtig god idé med de små pixibøger bag på kortene, det vil uden tvivl blive modtaget med begejstring.

Else-DK sagde ...

WOW sikke en god sød sjov idé med de små bøger. Det ville jeg aldrig tænke på, fordi de jo vejer lidt, men måske jeg nu ved hvad de mange bøger skal bruges til som ungerne siger de er aaalt for store til.


Tillykke Julie Andersen med september gevinsten.

MosteH sagde ...

Tillykke til Julie med gevinsten. Sikke en stak kort. Jeg er i fuld gang med at fylde en æske ned kort til jer. Men der kunne lige være lidt flere i, og fandt nogle julerester 😊

Mie Skov sagde ...

Så fine kort og skønt at der kan blive sendt så mange julekort afsted

Julie aka loxx sagde ...

Tak for gevisten, den blev brugt på nogle dies der har været længe ønsket.
Jeg er også vild med de pixibogs kort.