fredag den 15. november 2013

Weekend-WAUW - og lær endnu en OSH'er at kende

Denne gang er det Pia (Pepsivovsen) I skal hilse på, og da Pia er forholdsvis ny hos OSH og skal deltage på SAM for første gang næste weekend - syn's Fifty og jeg det skulle være nu I møder hende og ser hendes fine kort på bloggen. Ingen tvivl om at Pia er en meget dygtig og kreativ kortmager, som vi er rigtig glade for at have fået "fingre i" - så godt hun faldt over os på internettet =0)  :

Pia Krogh Larsen (Pepsivovsen)
 Hvor længe har du scrappet:
Uha, det kan blive en længere historie. Har I tid??
OK, jeg prøver med en hurtig version. Jeg er 3. generation af en meget kreativ linje af kvinder. Lad os bare sige, at da håndarbejde kom på skoleskemaet, var min rolle mere hjælpelærer end elev. Papir er der også blevet nusset meget med, men det var mere en jule- og påske ting. Seriøs scrapbooking startede pga. af min første nevø. Det var tilbage i 2005 (måtte lige finde mit første LO frem og tjekke) og min mor og jeg fandt frem til Pia og hendes butik i Roskilde. Det var før det hed Love2Scrap. Jeg havde fået den ide, at lave en scrapbook til min bror og svigerinde om min første nevø – det skal dog nævnes at den bog aldrig blev til noget. For jeg blev frygteligt distraheret første gang jeg besøgte butikken i Roskilde. Det var et rent slaraffenland at træde ind i og fristelserne var store (også dengang). Jeg deltog på nogle af kurserne og var ellers hooked. Der blevet lavet LO’s, scrapbøger og billedbøger til nevøerne (nu er der 3 af dem – altså nevøer). Jer, der kender mig nu, ved at jeg laver kort. Og ja, kort er min store passion, særligt CAS kort. Jeg er helt vild med den stil. Skiftet fra LO’s til kort skete primært fordi jeg nåede et punkt, hvor et LO eller en billedbog bare tog alt for lang tid. Jeg havde behov for nogle hurtige & små projekter. Ergo, min passion for kort blev født. Den blev født i slutningen af 2012, da jeg under en internet surfing efter til-og-fra kort idéer faldt over Kristina Werner’s blog ”Kwerner Design”. Oh la la, hendes Julekort serier på You tube var enormt inspirerende. Jeg fik næsten helt firkantede øjne af at se alle de videoer og manden synes, jeg var lettere fraværende i den periode. Så prøvede jeg ”Clean & Simple” kurset hos Online Card Classes og så måtte jeg lige prøve det næste kursus og det næste… Og til sidst måtte jeg også overgive mig til blog-verdenen, hvilket kan være noget af en tidsrøver.
Så ender vi her – i nutiden – og i denne måned skal jeg for første gang deltage på SAM i Roskilde. Det er jeg meget spændt på.
Et fint Pia-kort med kartonsløjfe, lækker farvesammensætning og lag på lag som samtidig er den teknik der hedder "layered die-cut inlay" har jeg læst på Pias blog.
Hvis Google også er DIN ven så tjek de mange tutorials der er om denne  teknik. 
Hvad er dit yndlingsmærke i øjeblikket:
Helt klart Simon Says Stamp og Hero Arts. Simon Says Stamp har deres egen serie af stempler, dies og stencils (mange designet af Kristina Werner) og jeg er vild med deres stempler og dies. Nu er jeg jo en CAS pige, så jeg fortrækker det rene look og ikke for meget tuttenut og snørklerier. Hero Arts har en enorm produktlinje, men jeg er klart mest til deres Clear stempler, Cling stempler og deres Shadow Inks. Lawn Fawn har på det seneste vækket min interesse. De har nogle vildt enkle og søde stempler, nogle hvor man selv kan mixe og matche og bygge et stempelmotiv op. Overvejer stærkt for tiden om jeg skal prøve et af disse stempelsæt.

Lækkert stemplet kort - hvor Pia har fået afprøvet lidt forskellige teknikker og tilsat lidt bling.
På et zoom foto på Pias blog kan jeg se at ordet LOVE har fået en gang Glossy Accent så det hvide skinner flot. 

Er der en farve du ALDRIG bruger:
Nej, det tror jeg faktisk ikke. Jeg har virkelig grublet over dette spørgsmål, for tænk hvis jeg rent faktisk ubevidst undgår en farve. Jeg må indrømme, at jeg sjældent bruger lilla. Af en eller anden årsag, rækker jeg bare ikke ud efter den farve (særligt ofte).

Her har Pia brugt sin præmie fra OSH til at lave fine OSH kort med i lyse nuancer og med perfekt matchende bånd.

Hvad er din yndlingsteknik når du laver kort:

Stempling og die-cutting. Helst ikke for mange lag, gerne One-Layer kort.
For tiden leger jeg også med Washi Tape og har et nyt Washi Tape kort på bloggen hver onsdag.

Pia giver sig selv en hel del udfordringer - en var at bruge alt papir op fra sin ældste blok - og her kan jeg se det er hendes Washi tape Wednesday udfordring - hvor hun hver onsdag laver et nyt kort med ideer til Washi tape. Og hovsa - her har du da for en gangs skyld rakt ud efter lilla kan jeg se =0) Enkle kort behøver bestemt ikke at være kedelige - og her er der søde talebobler med stemplede tekster sat på 3D puder oven på tapen. 
Hvor hørte du første gang om OSH:
Jeg havde deltaget på mit 2. eller 3. Online Card kursus og lå inde med en hulens masse kort. Jeg havde jo bare produceret løs under kurserne. Og jeg var blevet nysgerrig efter om der eksisterede nogle danske kort challenges. Der var jo et hav af diverse challenges i USA og en del i England, Tyskland og Holland. Mens jeg surfede rundt på nettet faldt jeg i den forbindelse over OSH og tænkte ”Det er jo lige det!”. Et perfekt sted at sende bunken af kort hen. Og min nysgerrighed var vagt, særligt da der også var OSH fif på bloggen. Så der bliver nu løbende troligt tjekket fif ud, samt lagt kort til side til OSH.

Og det er vi RIGTIG glade for her hos OSH - her er et at Pias mange fine julekort - med knivskarp stemplet tekst og et sødt hjertemotiv - det er en OSH skitse som Pia har ændret lidt på - ved at bruge sin hjertepunch i stedet for kvadrater med rundede hjørner. FIN ide....
Færdiggør denne sætning: Jeg laver kort til OSH fordi, ...
* Så simpel en ting, kan betyde 1000 gange mere for andre. Og her er man ikke i tvivl om, at det bliver værdsat af modtageren.
* Det glæder mig, at et kort jeg har hygget mig med, skaber glæde og smil hos andre.
* Jeg har en tendens til at lave en hulens mange kort, som har brug for et godt hjem. (man bliver jo nogen gange lidt knyttet til de kort man laver).
* Jeg ofte prøver nye idéer af og det kommer der meget varierede kort ud af.

Ps. Jeg er imponeret over, at I har hængt ved og læst HELE min fortælling. Fifty og Charlie havde ikke sagt noget om maximum antal ord ;o)

Scraphilsen Pia K.L.

Nej Pia - det gør vi ikke - og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde lyst til at læse hele indlægget.
Fifty og jeg GLÆDER os til at hilse på dig næste weekend (Fifty er ham den lille lækre i uniform - jeg er hende der taler meget =0)...  ) Tak for dit indlæg og de mange fine kort.


GOD weekend allesammen - og kig forbi Pias blog - hun er en af dem der fint linker til alt hun har brugt når hun viser et kort - så der er nok af shoppeideer samtidig.  =0)
 10 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Hold da helt op, der er da godt nok lidt forskelligt at se her. Utroligt så meget nogle mennesker altid når, selv når jeg altid kun det halve af, hvad jeg gerne ville LOL:
Há en rigtig god week-end alle sammen, og en fantastisk sammenkomst næste week-end også.

Mette sagde ...

Seje kort ;-)
Pia - glæd dig til SAM, det er en af årets bedste weekender. Jeg tror vi ses...

Anonym sagde ...

Hej Pia #vinker# ..glæd dig til SAM - det er SÅ hyggeligt!
Mange hilsner fra Tina M.

Annette / aka sagde ...

Hvor er det dejligt, at læse så spændende en historie om dig, Pia. Jeg har slugt hvert et ord.
At du er sindsygt dygtig til at lave kort der ser utroligt flotte og forskellige ud, vidste jeg jo godt. Din akkuratesse og dit farvevalg er altid i orden. Dejligt.
Og CAS stilen mester du som ingen andre.
Det var et stort held for OSH, at du kom med.
Tænk at du skal til SAM - heldige dig. Jeg har kun været der på besøg, og det var en stor fornøjelse. (og halvdyrt med alle de fristende varer...)
Vi har altså mange lign. arrangementer i det fynske og jydske - hvor du også er velkommen.
God fornøjelse - og Fifty og Charlie skal du nok møde....Gå efter lyden.

God weekend til andre der læser med her.

May Britt sagde ...

Flotte kort..

ingejc sagde ...

Fantastisk flotte kort du har lavet, virkelig inspirerende. God weekend.

Anonym sagde ...

Det er helt sikker en super blog at kig forbi, er så glæde for at Pia viser hvad hun har brugt og hvor man kan køber ting, jeg er vild med de 'enkelt' kort hun laver, de ser så luxus ude selvom der er ikke så meget pynt på..imponerende . Ha en god weekend, jeg smutter op til posthus på mandag. Mvh Vikki

Bodil B. Hansen sagde ...

Rigtig fine kort, og dejligt med nogle nye ideer :o)
Knus Bodil

Sivsko sagde ...

Dejligt at læse sådan en historie, og hvor kunne man nikke genkende flere gange. Rigtig flotte kort

Heidi / Heroly sagde ...

Flotte kort og så så forskellige.