søndag den 3. november 2013

Sidste nyt: Vindere af oktobers kommentarkonkurrence og november præmien

Som lovet i dette indlæg er der både en månedspræmie og 2 sidegevinster denne gang. Men da mange af jer lægger flere kommentarer på en gang var det ikke så spændende at være sin egen sidegevinst - så vi valgte at lave en præmietrækning og en sidegevinst trækning:


Kommentar nr 55 tilhørte Heidi N (fru Nielsen) som vandt OSH stempelsæt fra Hobbyboden og et julestempel og en die fra Fifty.  TIL LYKKE og tak til Gitte fra Hobbyboden.

Kommentar 87 og 14 tilhørte hhv. Annette (aka) og Karina - som hver især får en pose bånd fra Scrapdesign.  TIL LYKKE og tak til Jette fra Scrapdesign.

I november måned er dette vores lækre præmie:

Fifty viser her præmien fra Mette Hyldig.
En lækker 6x6 blok fra Kaiser Kraft og en fin amerikansk die med teksten "Thinking of You"
PERFEKT både til Valentines kort - kæreste kort - og et kort til en person der bare trænger til en hilsen.

Doneret af Mette Hyldig - 1.000 tak for det Mette og igen kører vi 2 små ekstrapræmier - som I hører mere om i månedens løb - denne gang bliver det nemlig på 2 udvalgte indlæg man får mulighed for at vinde en lille ekstrapræmie.

Decemberpræmien er i hus - men vi har en ledig sponsorspot i Januar og et par andre måneder i det nye år - så er du en butik og gerne vil have en måned omtale i sidebaren og mindst 2 indlæg hvor du bliver nævnt/vist her på OSH bloggen så kontakt Charlie og Fifty.   =0) Vi kommer selvfølgelig med til SAM - så vi kan aftale et fotoshoot eller andet sjovt.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke til alle vinder og og sikkert et flot Premier fra Mette til november, fortsat god weekend mvh Vikki

Annette / aka sagde ...

Juhuuu. Tænk at vinde sådan en fin præmie.
Tusind tak. Iler med en mail til dig.

Annette / aka sagde ...

Juhuuu. Tænk at vinde sådan en fin præmie.
Tusind tak. Iler med en mail til dig.

Maryann Laursen sagde ...

Stort TILLYKKE til de heldige vindere her, håber I får masser af sjov med præmierne, og sikke cool præmier til næste måned også, det er bare så cool.
Rigtig god søndag alle sammen.

Anonym sagde ...

Tillykke med de lækre præmier til de heldige vindere! :)
..og lækker november gevinst! Det er altid sjov og spas at kigge herind, og at man ligefrem har mulighed for at vinde dejlige præmier, er jo ren win-win. At man så ovenikøbet også kan finde lækker inspiration og fif til kort - jamen altså, så bliver det ikke større! Det må da være scrappens svar på et Kinderæg :)
Mange hilsner fra Tina M.

Pia Larsen sagde ...

Kæmpe tillykke til alle 3 vindere :o)

Mette sagde ...

Tillýkke til vinderne...jeg håber også at den præmie som jeg har valgt, falder i god jord der hvor den lander i næste måned :-)
Jeg tænkte på OSH da jeg så teksten på den lille die.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Tillykke tillykke, til jer 3 som har vundet, her hos OSH :o)
Knus Bodil

Karina Beck sagde ...

Sikke en dejlig overraskelse, tak!
Tillykke til Heidi og Annette også!
God søndag aften.

Heidi / Heroly sagde ...

Tillykke til min navnesøster med den flotte præmie, også tillykke til de to "sidegevinst-damer". Som det allerede er skrevet, så er det ren win win at besøge OSH: masser af inspiration og dejlige præmier. Keep up the god work Fifty og Charlie.

Annette sagde ...

TILLLYKKE til vinderne... og sikken lækker præmie i november. Glæder mig til vi ses på SAM.

Lisbet M sagde ...

Tusind tak til de dejlige butikker, der støtter OSH. Forhåbentlig kan de også mærke, at vi må investere i mange uundværlige ting for at kunne lave så fine kort:)

Heidi sagde ...

Simpelhen en fantastisk overraskelse og tusind tak for den kanon flotte gevinst - der er taget i brug - stort tillykke til I andre også :-)